O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Půdorys 4KK
Prosím nějaké nápady popřípadě co je špatně na tomto půdorysu ? Toto mám jako návrh pro projektanta.
radim2015
Před 4 lety
5
Výlez a světlíky na střechu
Řešíme, zdali dát na střechu výlez na střechu kvůli anténě atd. Budeme mít bungalov, střechu tašky …
demolitionman
Před 4 lety
8
Prechod mezi hypo
Mam byt na hypo, cena bytu cca 8m, na hypo zbyva 2,5m. Chtel bych se poohlizet po pozemku + stavba …
destabilizator
Před 4 lety
4
Dřezy Tectonite
Ahoj, budeme pořizovat novou kuchyň a vybírám i dřez. Váhám mezi firmamy Franke a Schock a hlavně m…
aludanewra
Před 4 lety
9
Překatrovaní a srovnaní pozemku pomocí bagru
Dobry vecer, Prosim o radu. Mame na pozemku navozene 10 tater bohuzel kamenite zeminy na zarovnani…
delta_stavby
Před 4 lety
11
Prasklá zeď
Ahoj měl bych dotaz čim můžou být způsobeny tyto praskliny. Dům byl postaven letos na podzim dodělá…
dyrup
Před 4 lety
26
Sedací okno
Máte prosím sedací okno u velkého okna, naše bude mít 3 m na délku a od země si můžeme říct, kolik …
eva_holubova
Před 4 lety
1
Sedací okno nebo dveře na terasu?
Ahoj všichni, konečně jsme začali se stavbou a tak ladíme co se dá. V projektu máme terasu přes roh…
eva_holubova
Před 4 lety
28
sponzor fóra
Máte někdo sedací okno v obýváku?
Zdravím, máte někdo sedací okno v obývákokuchyni? Nepodělili byste se o fotky? Hledám inspiraci, se…
eva_holubova
Před 4 lety
18
Sprchové dveře
Dobrý den, prosím o radu, jak správně zamontovat sprchové dveře do niky. Máme dveře v úpravě grape.…
s.arinka
Před 4 lety
3
Odvoz dřeva z lesíku, je to někdo ze SŽDC, nejlépe Olomoucký kraj?
Jelikož vím, že každý má právo vstupovat do lesa, tak aby zachoval nějaký přírodní chod, znám. Taky…
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
Zabezpečení
Hezký den všem, chci se zeptat jaké máte zabezpečení pro dům?ať víme po čem se máme podívat.diky
raziel628
Před 4 lety
8
Lešení při stavbě bungalovu
Ahoj, chtěla bych se zeptat zkušenějších, v jakých fázích stavby bungalovu jste používali lešení. T…
milan1965
Před 4 lety
26
Doba cekani stavebni povoleni
Dobry den ,prosim vas neni zde nekde kdo vyrizoval stavebni povoleni .zajima me jak dlouho cekal na…
duck09
Před 4 lety
12
Stavební firma Benešovsko
Dobrý den, chystáme se od května stavět na Benešovsku zděný dům na klíč. Neměl byste někdo tip na…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Dřez zarovnany s deskou
Mate prosim drez zarovnany s deskou tedy zapusteny a nemate kompakt. Pry se to da udelat i s klasic…
chocolate22
Před 4 lety
1
Sleva u úzkého pozemku
Zdravím, jsme před významným životním rozhodnutím - koupě pozemku. Chtěl bych poprosit o názory, c…
vladimirsvorba
Před 4 lety
29
Obkladač Berounsko
Dobrý den, sháním šikovného obkladače blízko Berouna, případně v rozumné dojezdové vzdálenosti, por…
tulda27
Před 4 lety
7
Skleneny drez
Zajima mne zda ho nekdo mate....videla jsem uz i sklenenou kuchyni a velmi odolnou no tak proc ne d…
spaly
Před 4 lety
4
Jak velké dřezy máte? 1m s odkapem není to už moc?
Máte dřez, který by měl metr přemýšlím, zda to už není moc, včetně odkapu tedy.
chocolate22
Před 4 lety
18
Lze změnit barvu spárovačky v již hotové koupelně?
Ahoj, zajímá mě, jestli jde změnit barva spárovačky v hotové koupelně. Máme starší koupelnu, kt…
ondra_ondra
Před 4 lety
26
Podsazený dřez
Dobrý den, zajímalo by mě, jestli má někdo nějaké řešení?Právě plánuji naší kuchyň a velice by se m…
sviva
Před 4 lety
14
Dům z lepených hranolů - výběr architekta a rozpočet. Poraďte prosím.
Ahojte, měl bych dva dotazy, z nichž jeden se týká postupu při výběru architekta/projektanta a druh…
da68ni
Před 4 lety
17
Dřez z materiálu Tectonite - jste spokojeni?
Dobrý den, máte někdo dřez z Tectonite materiálu? Jste spokojeni?
aludanewra
Před 4 lety
2
Zabudovaný dávkovač saponátu
Pokud chci zabudovaný dávkovač saponátu musím si koupit dřez, který má pro dávkovač otvor? No třeba…
chocolate22
Před 4 lety
5
Vyjmutí z půdního zemědělského fondu
Hezký večer všem, chci se zeptat v pondělí snad na mě bude přepsany pozemek, tak jak mám řešit vyjm…
jitkapetka
Před 4 lety
15
Marby Stavby - Marek Szostok
Dobry den, stavel jste nekdo s firmou Marby stavby (panem Markem Szostokem)? Dekuji.
pepenkam
Před 4 lety
20
Jak širokou barovou část linky?
Do prostoru širokého 2,5 m chceme umístit kuchyň do U, jejíž pravá část bude otevřena do prostoru. …
jajuskaa
Před 4 lety
2
Trouba
Ahoj, právě vybírám pečící vestavnou troubu a vůbec se v tom nevyznám. :disappointed: Koukala jsem …
honzik75
Před 4 lety
4
Architekt Severní Morava - přístavba starého rodinného domu
Zdravím, chceme přistavět ke starému rodinnému domu, tak aby nebyl narušený vzhled a přístavba by n…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
1
2
…
296
297
298
299
300
…