O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Projekt na dřevostavbu
Nazdárek, rozhodli jsme se definitivně pro dřevostavbu a zajímalo by mne, zda je lepší si nechat …
david_pergler
Před 4 lety
18
Odborník - rekonstrukce MSK
Dobrý den, ráda bych touto cestou sehnala doporučení na odborníka (projektanta, statika) na posou…
shigella
Před 4 lety
1
Zasazení domu ve svahu - řešení opěrné zdi
Máme pozemek do mírného svahu, projekt počítal s mírným "zakopáním" základové desky domu. Nakonec n…
vladimir_sacha
Před 4 lety
31
Formuláre prosim o pomoc
Ahoj neresil nekdo nyni nebo si nepamatuje...jdu na Financni urad oznamit prodej pozemku. Hádam ze …
baru9
Před 4 lety
8
Rolety den a noc fexi
Zvažujeme rolety den a noc od značky Fexi. Je lepší zvolit možnost bez vrtání - zavěšení přímo na …
anieluska
Před 4 lety
2
Nekalibrovaná dlažba
Ahojte, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s podlahou Cersanit Sandwood (ideálně Beige)…
raziel628
Před 4 lety
2
Venkovní sklípek teplota- spěchá
Jelikož mám ze staré, opět z části vykopané studny, ale ne na vodu, zbudovanou takovou jamku, malý …
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Nová zelená úsporám
Kolikrát lze využít čerpání dotací? Pokud jsme již využili dotaci na tepelné čerpadlo, je možné zno…
spaghetka
Před 4 lety
5
sponzor fóra
Jak se žije v malém domě
Zdravím, chci se zeptat jak se Vám žije v malé domě a na malém pozemku (400 m2). Co pro Vás zname…
bayt
Před 4 lety
17
Umístění Tepelného Čerpadla
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně umístění tepelného čerpadla? Současné umístění …
zdenekh1
Před 4 lety
5
Obývák
Ahojky holky, mám dotaz. Najde se tady nějaká šikovná žena, která by mi udělala návrh obýváku?Takhl…
tyna1305
Před 4 lety
1
Fíkovník, jak pěstovat?
Ahoj, potřebovala bych poradit s pěstováním fíkovníku v bytě, nemáte někdo zkušenosti? Dostali js…
blanica1
Před 4 lety
4
Ohláška - vyjádření dopisem
Hezký večer stavebníci, chci se zeptat, když se vystaví povolení - stavba na ohlášku, zasílá se p…
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
3
Montovaná hala a kancelár
Zdravím, chci se zeptat kolik by cca stala zakladova deska pod montovanou halu o velikosti 12x8m a …
deto_oesya
Před 4 lety
2
...predsieň na mieru!!
všetkym prajem pekny deň! Chcely by sme vstavanu predsieň na mieru od stolara(...ten to vyrobi to n…
martasl
Před 4 lety
4
Dlazba nevite co to je?
Zdravim. Nema nekdo doma, nebo nevi co to je za dekor a vyrobce dlazby? Dekuji.
vetor3x
Před 4 lety
1
Zateplený Porotherm
Zdravím, máme možnost koupit zateplený Porotherm z jedné betonárky, kam přítel závaží písek. Jde …
lto007
Před 4 lety
3
Zahradní domek - vytápění elektrickými topnými fóliemi (příprava do budoucna?)
Zvažuji, že by byl zahradní domek 27m2 vč. WC-sprchovací kout (plus 3m2) v budoucnu celoročně obyva…
zubr487
Před 4 lety
8
Venkovní fasáda nezatepleného Ytong lambda 450, co je správně?
Prosím o radu pouze lidi, kteří mají opravdu zkušenosti, o tom, že to "musí dejchat" apod. už jsem …
jarin1
Před 4 lety
10
Z 2+kk na 3+kk?
Dobrý den, nenašel by se tu někdo, kdo by měl nápad jak efektivně zařídit byt pro mladou rodinu? …
renatka_k
Před 4 lety
7
Barva parapetů
Dobrý den, nemáte fotky vnitřních parapetů k antracitovým oknům?V domě máme s parapety jen pár menš…
kafr
Před 4 lety
13
Bílá / světlá fasáda a hnědá okna
Zdravím všechny, máte někdo prosím bílou (světlou) fasádu a hnědá okna? Ideálně světlejší hnědou, …
haberjli
Před 4 lety
1
Otvor pro půdní schody a výběr schodů
Zdravím všechny stavitele, chci se optat, jak nejlépe vyřešit (připravit) otvor mezi vazníky pro m…
alda33
Před 4 lety
1
2
37
Obyvaci pokoj s KK 32m2
Dobry den, mate nekdo podobne velky obyvak s kuchyni , jidelnim stolem a obyvakem? 4x8,9 . Jak jste…
jkjkj
Před 4 lety
12
Broušení barvy na SDk
Dobrý den, prosím ma někdo zkušenosti s vybroušením barvy na sádrokarton pomocí brusky na sdk, tzv.…
tomas_janos
Před 4 lety
1
Vinylová podlaha a zkušenosti s ní
http://www.brased.cz/vyhody-designovych-podlah.htm Slyšely/i jste? Máte zkušenosti?
uzivatelfm
Před 4 lety
1
2
...
...
58
59
1758
Projektant z Pardubic
Dobrý den, Zajímalo by mě jestli tu někdo měl projekt od pana Machače z Pardubic a zda jste s nim b…
petrincak
Před 4 lety
4
Skleněné zábradlí
Ahoj, opět si jdu pro pomoc a radu. Máte někdo skleněné zábradlí na schodišti? Jste spokojení? D…
islandia
Před 4 lety
4
Zkušenosti s firmou Thermo Home
Dobrý den, budu ráda za jakoukoliv zkušenost s touto firmou... Děkuji :-)
martinanaruby
Před 4 lety
1
2
...
3
90
Z Jakého materiálu stavět
Rád by som čo najviac názorov, domnienok či presvädčení, z akého materiálu stavať? Čo použiť ako hl…
kutilgabi
Před 4 lety
30
1
2
…
299
300
301
302
303
…