O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Prosím o zhodnocení - půdorys PASIVNÍho BUNGALOVu S ROVNOU STŘECHOU, 120 m2
Dobrý den, prosím o zhodnocení půdorysu a doporučení zlepšení. Umístění kuchyně a obýváku respektuj…
esn
Před 4 lety
1
2
45
Doporučte: zahradní projekt - terénní úpravy Frýdek Místek
Zdravím, sháníme někoho na projekt zahrady, terénní úpravy a realizaci zahrady z okolí Frýdku Míst…
evizna
Před 4 lety
1
Projekt bungalovu do 150 m2 s garáží
Zdravím všechny, chtěli bychom jen poprosit, jestli nemá někdo podobný projekt malého domku, pokud…
lenka_hanisova
Před 4 lety
18
Praskliny v sádrokartonu
Ahoj, máme asi 3 týdny namontovane sádrokartony a po obvodu kde je tmel a začíná stukovana zeď se o…
lukasberan
Před 4 lety
3
Tip na plastová okna Český Těšín - recenze na dodavatele
Momentálně jsme ve fázi výběru dodavatele oken - Český Těšín a okolí. Můžete někoho doporučit? Jak …
samotcze
Před 4 lety
9
Jak najít trubky od studny?
Koupili jsme starší dům, v hospodářské budově je kohoutek na vodu ze studny, která vůbec netušíme k…
uzivatelkapetra
Před 4 lety
7
Vinylová podlaha Gerlfor lepící nebo click?
Dobrý den, vybíráme podlahu do rodinného domu, chtěli bychom vinylovou, ale nejsme úplně rozhodn…
islandia
Před 4 lety
5
Architekt s projektantem se neshodnou - co s tím?
Máme hotovou architektonickou studii. Projektant nám ale řekl, že mu to příjde špatné, hlavně kvůli…
pastole
Před 4 lety
20
sponzor fóra
Barva podlahy + barva dveří
Ahooj strechacci, prosím Vás potřebuji poradit s dveřmi. Máme nějakou svoji predstavu, ale nějak to…
teresh07
Před 4 lety
1
Elektrické podlahové vytápění - kabely nebo rohožemi?
Dobrý den, Prosím o názor, zda jste volili pro elektrické podlahové vytápění rohože nebo kábely, a…
lukasberan
Před 4 lety
28
Souhlas souseda se stavebním ohlášením
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, stačí mít podpis souseda na PD na situaci s umístěním domu? Jde m…
puhelin
Před 4 lety
20
Projekt bungalovu 140m - dispozice
Dobrý den, máme rozestavěný domek. S podlahovou plochou 140m2 + 29m2 garáž + 42m2 terasa. Kromě nos…
barca3979
Před 4 lety
16
Umístění domu na pozemku zahrada na sever
Zdravím, ráda bych se s někým dalším poradila ohledně umístění domu na pozemku, který má vjezd z ul…
martinaxxx
Před 4 lety
5
Zvířecí koutek v bytě - inspirace
Ahoj, jsem ve fázi zařizování bytu a zajímalo by mě, jak mají Vaši mazlíčci, především ti, co je c…
aneta_hanusova
Před 4 lety
11
Prodej pár metrů pozemku sousedovi..
Ahoj stavebníci, vedle našeho pozemku se prodala parcela a mají užší vjezd. Rádi by si od nás odko…
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
7
Přiznaný betonový strop v interieru, čím napenetrovat popřípadě nalakovat?
Chtěla bych se zeptat čím napenetrovat popř nalakovat přiznaný betonový strop v interiéru. Tak aby …
lukasberan
Před 4 lety
14
Extraflame - Comfort P70 air (krbova vložka na pelety)
Zdravím, máme uvedenou krbovou vložku na pelety. Chci se zeptat, zda ji někdo má taky a má problém …
lukasberan
Před 4 lety
2
Rekonstrukce dvougeneračního domku, jak jste to řešili?
Ahojky, prosím o radu či názor. Bydleli jsme s mými rodiči v dvougeneračním domku se zahradou. Rod…
alesr
Před 4 lety
7
Vysoký otevřený strop v obývacím pokoji
Ahoj, plánujeme výstavbu bungalovu, budeme mít kuchyň + obývací pokoj, nad obývákem bude vysoký ote…
bbedrich
Před 4 lety
25
Vystouplé zásuvky, omítky
Dobrý den, prosím o radu, dělali nám strojové sádrovovápencové omítky. Bohužel krabičky dal elektri…
dyrup
Před 4 lety
4
Krbova kamna bez obložení
Dobrý den, Chtěla bych se poradit, pořídili jsme černá krbová kamna, a ráda bych, abych nemusela …
candat
Před 4 lety
5
Uspořádání menší koupelny
Ahoj, prosím o nápady, jak uspořádat koupelnu. Přikládám svůj návrh. Okno je 1750x500 mm usazené ve…
peroli
Před 4 lety
7
Delka stavebniho povoleni
Dobry den Prosim vas mate nekdo zkusenost bud dobrou nebo spatnou s tim.jak dlouho jste cekali na …
monika_stolarikova
Před 4 lety
1
Rezervni svetlo? co to znamena?
Dobry den, zjistila jsem, ze v projektu mame znacku svetla s popiskem REZ, tedy rezerva.. vsimla js…
vrajmantak
Před 4 lety
2
Obývací pokoj + kuchyň 37,3 m2
Dobrý den, zajímá mě názor, budem si nechávat stavět menší baráček a obývák má 24,7m2 a kuchyň s jí…
kopca89
Před 4 lety
8
Architekt nebo projektant?
Nemůžeme se rozhodnout, zda nám stačí spolupracovat s projektantem nebo si máme sehnat i architekta…
puhelin
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
98
Projektant a stavební firma na Litoměřicku
Dobrý den, chystáme se stavět rodinný dům na Litoměřicku. Můžete někdo doporučit dobrého projektant…
ilona_vohankova
Před 4 lety
1
Přechod mezi vinylem a hs portálem
Zdravím, jak jste řešili případně neřešili přechod mezi podlahou a hs portálem? nám vznikl 1cm scho…
demolitionman
Před 4 lety
12
Gauč s vyšší sedem - 50cm a více
Hezký den, nevíte prosím někdo, kde by se dal koupit gauč/pohovka rozkládací, která by měla vyšší …
pisisvori
Před 4 lety
15
Dům 7x11m
Dobry den, chci se zeptat, zda nekdo stavel patrovy dum s pudorysem 7x11m, jestli je to dostacujici…
marushkap
Před 4 lety
2
1
2
…
301
302
303
304
305
…