O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rozvodná skříň topení
Dobrý večer, v některých pokojích máme studenou podlahu, proto jsme otevřeli rozvodnou skříň a zji…
zubr487
Před 5 lety
18
Kuchyne
Dobry den, jsem ve fazi projektu a potrebuju se rozhodnout o usporadani kuchyne a rozhodnout se o v…
tereza1977
Před 5 lety
1
Centrální přívod vzduchu z půdy
Zdravím mohl bych poprosit o radu s centrálním přívodem vzduchu pro krbovou vložku o výkonu do 6kw…
brodrust
Před 5 lety
15
Upořádání kuchyně-rada
Zdravím, poradí mi prosím někdo jak uspořádat tento typ kuchyně? Co jsem už koukala zde na fóru, v…
verunky
Před 5 lety
3
Teplovodní podlahové vytápění
Zdravím, Vím, že je zde na toto téma již mnoho diskuzí, ale řeším teď realizaci nízkoteplotního vyt…
wampec
Před 5 lety
1
2
35
Rada ohledně vizualizace
Potřebovala bych poradit ohledně barev a materiálu v interiéru..Nechala jsem si zpracovat vizualiza…
endy85
Před 5 lety
6
Pěkný multifunkční vypínač
Dobrý den, nemáte tip na nějaký hezký vypínač, který umí ideálně 4 funkce? Nějaký dotykový nebo tak…
cuky_ducky
Před 5 lety
4
Půdorys (zatím pouze přízemí)
Zdravím všechny, budu ráda za další názory k půdorysu - zatím pouze přízemí. Vstup do domu je že s…
pepitocz
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Ceny porobetonu
možná to někomu pomůže. zrovna procesem výběru procházím. asi takhle. ceny bez dph. nabídka je čist…
gondekp
Před 5 lety
8
TČ a inteligentní domácnost
Dobrý den, kdo máte zkušenosti s nějakou inteligentní elektroinstalací, třeba Loxone - využíváte to…
loxonecz
Před 5 lety
1
2
38
Malý rodinný dům - prosím poraďte
Zdravím, plánujeme výstavbu rodinného domu s obytným podrkovím; z finančních důvodů to má být jedn…
geodett
Před 5 lety
1
2
...
3
67
Výška šuplíků příbory, talíře, hrnce
Dobrý den, mohla bych poprosit zda nevíte jak vysoke přibližně máte bočnice šuplíku v kuchyni. Měři…
veronika_n33
Před 5 lety
11
Je potřeba mít fasádu pro kolaudaci?
Ahoj, mohl by mi někdo říct jestli to už řešil jestli je potřeba mít na venkovním zateplením barvu…
puhelin
Před 5 lety
13
Screen rolety
Dobrý den, mám screenové rolety na baráku a jedna se stále krabatí na jedné straně. Nemáte někdo zk…
lacatej
Před 5 lety
1
Velké okno
Ahoj měla bych prosbu. Máte někdo velké okno až k zemi ve druhém patře ? Budeme mít přístavbu kuc…
luckavra
Před 5 lety
28
Porobeton Prefabet, máte zkušenost?
Ahojte, nemáte prosím Vás někdo zkušenosti s porobetonem Prefabet? Díky
gondekp
Před 5 lety
3
Studie RD
Dobrý den, rada bych si vyslechla vaše názory na náš koncept studie domu,vsimla jsem si, že často d…
adeli_01
Před 5 lety
1
Projekt domu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na názor projektu, ještě není ve finální verzi.. Už teď víme, co b…
sarinecka3
Před 5 lety
12
Jaký odstín podlah k této dlažbě?
Ahoj. Mám v plánu předělat byt, kde zůstane jen podlaha v předsíni, koupelna a záchod. Jinak vše os…
staqor
Před 5 lety
4
Betonová stěrka
Dobrý den, chtěla bych si nechat udělat v obýváku betonovou stěrku. Byla bych ráda za vaše doporuče…
zbranda
Před 5 lety
1
Musí stavba vymrznout?
Hezký den všem, prosím místní moudré o radu :) Plánujeme stavbu domu, časová představa je taková, ž…
vitezslav_ackermann_ferko
Před 5 lety
15
Jakou vatu na zatepleni stropu.
Zdravim chtel bych se zeptat co by jste mi doporucili dat za vatu jakou znacku na zatepleni stropu …
petzold
Před 5 lety
3
Soused nám zaplavuje pozemek, jak se bránit?
Potřebuji radu. Máme postavený dům na pozemku, který je níž než pozemek sousedův. Ten tam začal sta…
sargic
Před 5 lety
20
HS portál rám
Zdravím, máme nově namontovaný HS portál. Nějak se nám nezdá velikost rámu. Jako kdyby udělali chyb…
jirkajn
Před 5 lety
6
Kombinovaný zebrik
Zdravím vás prosím o radu máme kombinovaný žebřík jen nám podlahari řekli že je to zbytečné napojov…
lukasberan
Před 5 lety
21
Čerpadlo
Dobry den, mám tepelné čerpadlo, vzduch a venkovní jednotka mi námrzá v pruzích, 15cm nic pak cca…
kopca89
Před 5 lety
4
Cena a firma.
Dobry den. Chtel jsem se zeptat,jestli mate nekdo nejakou predstavu ohledne ceny bungalovu 4kk zhru…
michal_rybar
Před 5 lety
6
Výška skříňky pod umyvadlo na desku
ahojte lidičky, v jaké výšce máte skříňku s deskou, na které se budou umisťovat dvě umyvadla? Musí…
lukasberan
Před 5 lety
4
Horni vyklopna dvirka bez uchytek
Hezky den, ladime nasi kuchyn do finalni podoby, nez pujde do vyroby. Chceme bezuchytkova dvirka a …
honzik75
Před 5 lety
11
Zkušenosti s výběrem nové kuchyně - porovnání cenových nabídek
Ahoj, aktuálně jsme ve fázi užšího výběru z cenových nabídek. Jedná se o Hanáka, Katalpu a Nobilia.…
jowana
Před 5 lety
14
1
2
…
308
309
310
311
312
…