O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rekonstrukce řadového domku
Dobrý den, plánujeme rekonstrukci řadového domku 90let starého. Je to takový ten domek nalepený z j…
ev.ka
Před 5 lety
2
Obecni chodník výš než chodník u domu a
Prosím poraďte verze řešení naší situace. Máme postavený dům a vydláždili jsme si nájezd ke garáži …
fantomik
Před 5 lety
16
Covidové období - jak nakoupit materiál na rekonstrukci?
Ahoj všem, chci se zeptat, jestli je tu někdo v podobné situaci jako my... Jak řešíte v současné d…
norikakaa
Před 5 lety
17
Podkladní vrstva terasy - náhrada frakce 8/16 za 16/22
Dobrý den, plánuji terasu z keramických dlaždic pokládaných na štěrkové lože, ale již několik pro…
kossakowski1980
Před 5 lety
5
Bungalov - názory
Prosím o názor k námi navrhnutému bungalovu, dřevostavba. Vstup do domu je ze jihozápadní strany, u…
fazik
Před 5 lety
1
2
32
Dan z nabyti nemovitosti
Zdravim pratele, nasel by se tu nekdo, kdo mi poradil. Kupni smlouva podepsana 30.3. a vklad prove…
daisy14
Před 5 lety
30
Šikmý překlad nad okno
Ahoj všichni, budeme dělat šikmý překlad nad štítové okno. Budeme asi dělat "truhlík" uvnitř bude …
jakubbry
Před 5 lety
1
Geberit vedle sprchového koutu
Ahoj všem, v koupelně řešíme, že budeme mít vyzdění wc (geberit) a hned vedle něj nám bude navazova…
kofejn
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Převod pozemku a vyřešení fin. situace v případě rozvodu
Zdravím, s manželem máme v plánu stavět. Dům zafinancujeme částečně prodejem manželova bytu a na z…
doog
Před 5 lety
18
Hlučnost plechové střechy na stání
Jsme před realizací stání pro auta a zvažujeme plechovou krytinu. Tašky z důvodu hmotnosti asi nepř…
lukoid
Před 5 lety
2
Umístění domu na pozemku
Dobry den, chtel bych poprosit o konstruktivní kritiku meho navrhu jak umistit domek na pozemek (19…
roxtidy
Před 5 lety
23
Tašky Röben Bergamo
Zdravím, máte někdo zkušenosti se střešními taškami Röben Bergamo (https://roben.com.cz/strecha/vyr…
jarin1
Před 5 lety
2
Názor na půdorys
Dobrý den, prosím o názor na uvedený půdorys patrového rodinného domu, co by jste zlepšily, případn…
jose10r
Před 5 lety
6
Kde skladujete potraviny mimo skříň?
Dobrý den, nemáte prosím tipy, kde se dají ještě s výhodou skladovat potraviny v kuchyni? Například…
moncia
Před 5 lety
21
Vana Lesly
ahojte lidičky, máte někdo prosím vanu Lesly z litého mramoru? Jak se Vám udržuje, jak jste s ní ce…
verhal
Před 5 lety
2
Přípojka el. sítě na hranici pozemku
Dobrý den, bourám starý dům, který má pojistkovou skříňku v obvodovém zdivu a ČEZ mi slíbil uskuteč…
stavebnik1974
Před 5 lety
18
Pískoviště - ano nebo ne?
Chtěla bych se zeptat těch, co mají děti - jakou máte zkušenost s pískovištěm a jeho využitelností?…
bayt
Před 5 lety
26
Kde skladovat vodní hračky (hlavně nafouknuté)?
Dotaz je netechnický a možná prkotina, ale hledám inspiraci. Máme bazén na terase, dvě děti. Takže…
kafr
Před 5 lety
5
Dilema s botníkem..kam s ním?
Ahoj, řešíme jak bude vypadat chodba. Potřebujeme tam 170 cm dlouhou vestavěnou skřín. Na botník zb…
myfairlady
Před 5 lety
1
Kulatá zeď - zkušenosti?
Ahoj všem, moc prosím o radu, zkušenost či názor. Dostali jsme tři návrhy na rodinný dům od archite…
tompuk
Před 5 lety
1
2
33
Barva podbití
Prosím dokážete mi poradit co to může být za odstin barvy na dřevě?? Nebo pokud by měl někdo černou…
ninaclaudius
Před 5 lety
4
Projekt - půdorys (patrový domek)
Zdravím, prosím o inspiraci na jednodušší patrový domek, 4+1, 5KK, 5+1, do 130m2, ideálně klidně fo…
norikakaa
Před 5 lety
3
Plynový kotel+plynový krb
Zdravím, máte někdo plynový kondenzační kotel a zároveň i plynový krb? Je to vůbec možné z hlediska…
vladimir_sacha
Před 5 lety
6
Kolik platíte za připojištění domu v záplavové oblasti?
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, kolik platíte za připojištění domu, který spadá do záplavové zó…
herminka
Před 5 lety
15
Příčka Heluz 11.5 únosnost
Ahojte, nikde jsem to nenasel a chtel bych se zeptat, jaka je unosnost pricek Heluz 11.5cm. Respekt…
petr86
Před 5 lety
3
Hypotéka - aktuální sazby
Zdravím, Chci se zeptat těch , kteri v nedávné době či nyní žádají o hypotéku na barák. Kolik vám n…
lipsak
Před 5 lety
8
Jakou vybrat digestoř při společných stoupačkách
Ahoj, staví nám byt v novostavbě a protože jsme v podobné "novostavbě" (2010) teď v nájmu, docela …
evza_tom_popelka
Před 5 lety
2
Lišty vestavěné skříně - jak vypadají, jaký je v nich rozdíl?
Ahoj, zkouším si konfigurovat skříň od skrinerychle.cz a nabízí mi tam tyto možnosti lišt..viz fot…
myfairlady
Před 5 lety
1
Akú značku spotrebičov do kuchyne?
zdravim, rad by som pocul vas nazor ako ste vyberali znacku spotrebicov do kuchyne nerad by som m…
verunky
Před 5 lety
1
2
...
...
5
6
165
Předokenní rolety nebo žaluzie
Co poradíte do novostavby RD - předokenní rolety nebo žaluzie? Výhody, nevýhody, cenový rozdíl,...?…
hamikaw
Před 5 lety
12
1
2
…
323
324
325
326
327
…