O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Světla na šikmém stropě
Ahoj, prosím jak máte řešená světla na šikmém stropě? V obývaku/kuchyni budeme mít vysoké šikmé str…
mpoko
Před 5 lety
1
Dětské hřiště/koutek na zahradě. Máte tipy?
Jaro se nám blíží a rádi bychom dětem udělali hrací koutek na zahradě. Budu ráda za inspiraci, náp…
thomasmarini
Před 5 lety
1
2
...
3
72
Ochrana schodů
Dobrý den, na stavbě máme hotové schody s dřevěnou nášlapnou vrstvou. Dokud není zábradlí chceme vy…
norikakaa
Před 5 lety
2
Vestavěná myčka Miele v kuchyni od IKEA
Dobrý den, koupil jsem dům, kde je cca. 5 let nová kuchyně od IKEA. Majitel si ovšem s sebou vzal m…
logginn
Před 5 lety
14
Zkušenosti s www.nejlevnejsi-parapety.cz
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s www.nejlevnejsi-parapety.cz? Ráda bych si od nich objedn…
daruna
Před 5 lety
4
Laminátová pracovní deska- odkud máte? Je autentická?
Dobrý den, prosím kdo máte laminátovou pracovní desku imitace dřeva? Jak jste spokojení, odkud jí m…
norikakaa
Před 5 lety
7
Zkušenosti s elektrokotlem a fotovoltaikou
Zdravím, jsem v projektové fázi návrhu domu a řeším co použít jako vytápění. Plyn nemám v okolí do…
sasynkamil
Před 5 lety
10
Jakou pěnu jste používali při vyplňování mezer při zdění?
Jakou pěnu jste používali při vyplňování mezer při zdění na pěnu? Začli jsme stavět a já na to …
zdenek_valek
Před 5 lety
14
sponzor fóra
Projekt v CHKO
Dobrý den, chtěla bych se informovat zda má někdo zkušenost se stavením chaty na území CHKO. Znám…
puhelin
Před 5 lety
3
Zednické práce po výměně oken - postup
Zdravím. Jdu si pro radu. Měnili nám kastlové okna za plast. Po výměně oken je na řadě zednická. Zb…
adria_winter
Před 5 lety
3
Koupelnové vybavení z Německa
Kdysi jsem tu četla doporučení na německé eshopy a zároveň i přeposílání zásilky do Čech,zaboha nem…
ditava
Před 5 lety
4
Poplastované plotové sloupky v zemině - životnost
Uvažuji nad stavbou plotu s 2D panelů (vodorovné a svislé dráty bodově svařeny), hranaté sloupky a …
sasynkamil
Před 5 lety
3
Veletrh - stavební, For Arch, For Wood...
Tak jsme čerstvě po veletrhu v Praze - byli jste? Zaujalo vás něco? Pro mě to byl přehršel informac…
ozzy77
Před 5 lety
18
Barva oken Siena, máte někdo?
Prosim ma nekdo tuto barvu oken.. dveri ? siena pn noce-49237 Prosím foto pokud ano. Dekuji
aludanewra
Před 5 lety
6
Jakou střechu zvolit?
Zdravím všechny, nacházíme se aktuálně ve fázi projektu. Máme snad už konečnou podobu dispozice. J…
obludak
Před 5 lety
14
Zkušenost ze stavbou novostavby na kraji CHKO?
Kupujeme pozemek na kraji CHKO. Rádi bychom stavěli na klíč. Bohužel se na stavbu vztahuje mnoho om…
nicmat
Před 5 lety
4
Zhodnocení návrhu RD 5+KK
Dobrý den, prosím o zhodnocení návrhu rodinného domu. Dům bude v pasivním standartu, cílíme na dot…
malinda59
Před 5 lety
15
Teluria- Fasada zkušenosti?
Dobrý den, zajímá mě má někdo fasádu na domě od společnosti Teluria-? Jaké máte zkušenosti .. moc …
jana0009
Před 5 lety
6
Zlatý dub vinylová podlaha - jaké dveře?
Zdravím všechny, tak jsem dost na vážkách, dost se to tu řešilo, ale zkusím to i tady. Kdo máte po…
pj_bydlime
Před 5 lety
1
Prosím poraďte s tepelnými ztráty
Dobrý den, prosím poraďte s tepelnými ztráty, teď nám dorazil dokument, ze kterého nejsme moc moudř…
zubr487
Před 5 lety
4
Flexi lepidlo na vnyl/drev.podlahu
ma dakto zaujem o flexi lepidlo na vinylovu/drevennu podlahu? ...k celoplosnemu lepeniu... ...vhodn…
radusko01
Před 5 lety
1
Poraďte kde koupit/nechat si vyrobit takovéto industriální zrcadlo?
Hezký večer, neviděl jste někdo prodávat takovéto zrcadlo u nás v ČR? Jde mi o kovový industriáln…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Rekonstrukce porosty
Dobrý den, potřebovala bych znát více názorů na naší situaci. Bydlíme ve starém domě u mé matky, ta…
lucik180
Před 5 lety
1
Jakou podlahu dát do garáže?
Co máte za podlahu v garáži? jaké jsou plusy, minusy, ceny? Máme betonový základ,.... a co na to?…
mariacek
Před 5 lety
1
2
...
...
6
7
188
Doporučení/nedoporučení projektanta pro stavbu domu u Litoměřic (ústecký k.)
Prosím o doporučeni projektanta pro stavbu domu u Litoměřic (ústecký kraj). Rada si přečtu i koho v…
michullka
Před 5 lety
2
Rekuperace Wafe
Zdravím Vás, mám velice zajímavou nabídku na tuto rekuperaci (wafe 350 efs2), nemá s ní někdo zkuše…
tomas_verny
Před 5 lety
21
Jaké máte obklady na kuchyňské lince?
Ahoj, stále nemám nápad ani inspiraci, jaké obkladačky si dát do kuchyně mezi spodní a horní skříňk…
esmeralda2
Před 5 lety
11
Jak se mám vyznat v územním plánu
Můžete mi poradit jak se mám vyznat v územním plánu?Kde je tam u pozemku voda, elektřina nebo jestl…
franti_p
Před 5 lety
5
Okna od firmy DAFE plast
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou DAFE plast - okna? Jak jste spokojeni? Popřípadě doporučí …
aludanewra
Před 5 lety
2
Dispoziční změna 3+1 na 4+KK
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo dělal rekonstrukci z panelákového bytu 3+1 a dispozi…
panlorenc
Před 5 lety
2
1
2
…
331
332
333
334
335
…