O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Pozemek u silnice
Ahoj, máme pozemek na kraji vesnice naproti jsou pole a les. Bohužel přímo před pozemkem brzy začno…
tulda27
Před 5 lety
11
Skříňka pod umyvadlo
Sháníme šikovného truhláře z okolí Benátek nad Jizerou / Mladé Boleslavi, který by nám zhotovil skř…
nikolmiasabnam
Před 5 lety
1
Nejvhodnější povrch na betonovou terasu
Ahojky všichni, ráda bych využila diskuze a Vašich rad. Můžete nám poradit, co je nejvhodnější v…
nikolmiasabnam
Před 5 lety
3
Létající porizovatel-územní plan
Ahoj, chci se zeptat, jestli z vás někdo využil služeb létajícího pořizovatele ohledně územního plá…
slepickam
Před 5 lety
1
Dva zdroje vytápění v přístavbě
Dobrý den, potřebuji radu. Budeme přistavovat na RD rodičů, přístavba bude mít užitnou plochu 62 m2…
jenny03
Před 5 lety
1
Dva zdroje vytápění- přístavba
Dobrý den, potřebuji radu. Budeme přistavovat na RD rodičů, přístavba bude mít užitnou plochu 62 m2…
jenny03
Před 5 lety
1
Obkladač Moravskoslezský kraj
Dobrý den, doporučítě někdo šikovného obkladače Ostrava, Frýdek-Místek a okolí? Za tipy všem děkuji!
vemira
Před 5 lety
1
Nacenění
Dobrý den. Chci se zeptat na několik věcí ohledně cenění. 1) Cena za osazení překladů se počítá za …
livand
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Cena domu 120m2 do 4,5mil.
Zdatvim, chtěl bych se zeptat zda někdo nestavi/nepostavil dvoupatrový zděný RD cca 120m2 + garáž a…
norikakaa
Před 5 lety
6
Obklady a dlažba
Dobrý den, prosím kde jste kupovali dlažbu a obklady do koupelny, wc, chodby? Chceme imitaci dřeva,…
teresh07
Před 5 lety
8
Projektant pro větší rd nedaleko Jesenice u Prahy.
Poptávám vytvoření projektu pro stavbu rodinného domu u Prahy. Představu o domu a jeho rozvržení ji…
milotaz
Před 5 lety
2
Venkovní osvětlení
Dobrý den, můžete mi doporučit kde koupit venkovní světla s čidlem, která lze dát do podbití.. před…
haplji
Před 5 lety
1
Skúsenosti a kvalita zámkovej dlažby
Dobrý deň Chcem sa spýtať na skúsenosti a kvalitu zámkovej dlažby jednotlivých výrobcov. Premýšlam…
saradin_stano
Před 5 lety
1
Stínící tkanina
Prosím mohl by mi někdo poradit?Budu pořizovat stínící tkaninu na plot, zastínění 90%, ale vím a vš…
pajkak
Před 5 lety
5
Plastovy bazen bazeny - zumpy
Zdravim mate nekdo plastovy bazen od p. Mlynka - bazeny-zumpy? diky
tombra
Před 5 lety
3
Tip na zapuštěná LED svítidla
Doporučte prosím zapuštěná LED svítidla s co nejnižší hloubkou. Na co si dát pozor při výběru takov…
cankikris
Před 5 lety
2
Problémové místo v projektu
Všechny zdravím a prosím o vaše nápady a postřehy jak vyřešit problémové místo v projektu. Jde o no…
kabot
Před 5 lety
17
Šedá folie
Dobry den, mohu poprosit o foto bazenu s sedou folii Alkorplan, pokud nekdo mate? Dekuji Martina
sidzej
Před 5 lety
3
Internet metalika
Dobry den. Resil nekdo pripojeni RD k metalicke siti? Viz. situacni vykres od Cetinu. Zajima me ja…
l_sekanina
Před 5 lety
5
Cena - VPC 24 x Porotherm 30?
Máte někdo představu o kolik zhruba vyjde dráž postavit podkrovní dům z VPC cihel tl 24 oproti Poro…
kofejn
Před 5 lety
1
2
...
3
80
Varná deska na ostrůvku. Je nutná digestoř?
Budeme mít velkou kuchyni s ostruvkem spojenou s obyvakem. Na ostrůvku bude indukcni deska. Je nut…
cankikris
Před 5 lety
13
Prirodni skluzavka
Ahoj, chtel bych detem na zahrade udelat kopec se skluzavkou. Plastovou ale nechceme, nerezove jsou…
jakuda
Před 5 lety
8
Odhad/rozpočet/výše hypotéky
Zdravím, máme hotový projekt, stavební povolení, cenovou nabídku od firmy, která nám začne na pod…
tjh
Před 5 lety
1
2
39
Plyn vs. elektrika - co je lepší?
Zdravím všechny, Budeme s manželem stavět nový dům a dohadujeme se ohledně vytápění jestli je lepš…
fantomik
Před 5 lety
1
2
49
Projekt RD - prosím o názor
Dobrý deň, chcel by som sa Vás požiadať o názor na náš "predprojekt". Máme pozemok, veĺkosť cca …
stanleys
Před 5 lety
1
2
37
Pojištění RD a domácnosti - 2 plnění?
Ahoj, máme uzavřenou pojistku na RD a na domácnost u jedné pojišťovny. V obou smlouvách je uvedeno …
davecom
Před 5 lety
3
Je možné/vhodné montovať okna na porobetón hrúbky 250mm bez predsadnia
Poraďte prosím, ak máte skúsenosť. Chcem stavať porobetónom 250mm ale na odporúčanie nerád by som …
sirocenec
Před 5 lety
1
Neúčelová část u KB
Dobrý den, refinancujeme hypotéku z Hypoteční banky do Komerční banky. Zároveň si chceme vzít k tom…
cankikris
Před 5 lety
4
Prostor pod brankou v oploceni
Zdravim, mame zdeny plot a pred i za brankou zamkovou dlazbu. primo pod dverma je pak takovy pruh (…
total
Před 5 lety
2
Vestavná digestoř. Jakou a nedat za ní celou výplatu?
Prosím o radu ohledně vestavné digestoře. Plánuji zabudovat do horní skřínky. Kdo máte, jak jste sp…
kkolinkova
Před 5 lety
1
2
48
1
2
…
369
370
371
372