O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vzdálenost domu od hl. silnice
Dobrý den, budu mít domek hned u silnice. Dvere vstupu cca 2 metry od té silnice. Jak by jste mi pr…
martinam76
Před 5 lety
3
Zkušenosti s okenním systémem SUPRA
Máte prosím někdo zkušenosti s okenním systémem SUPRA? Nabídla nám ho společnost BARAN. Nikde v dis…
kepakova
Před 5 lety
6
Kde je nejlepší koupit nádobí?
Ahoj holky, kde je nejlepší koupit nádobí? Myslím sadu hrnců s pokličkami, talíře, skleničky, hrní…
vetor3x
Před 5 lety
15
Jak udelat plot na tuhle ustupujici operku?
Ahoj, vymysleli jsme si ustupujici opernou zed. Na rozdil od klasicke operky tahle neni skladana c…
kossakowski1980
Před 5 lety
2
Laminovane,nebo radeji foliovane povrchy parapetu?
Poradite mi,vybrali jsme si tmave hneda okna a ted k tomu stezi hledam odpovidajici parapet. V tom …
cankikris
Před 5 lety
2
Fasáda Kreisel, jakou barvu jste zvolili?
Střecháčci máte někdo fasádu Kreisel? Jak jste spokojeni, popř. kterou barvu jste zvolili? Firma kt…
dandysek123
Před 5 lety
2
Merkury Market - doporučení a zkušenosti
Ahojte, podělili byste se o zkušenosti s tímto obchodem? Nábytek do interiéru, dveře, obklady a pod…
nicorodriguez
Před 5 lety
1
Skryté dveře - jakou barvu vybrat
Dobrý den. Prosím o radu, jaké dveře volit ke kombinaci viz. obrázek (antracit kuchyň + obložení a…
lulitka9
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Zateplení soklu
Prosím o radu, je tento polystyren (Austrotherm XPS TOP P GK) vhodný na zateplení soklu. Prý jsou n…
1janina1
Před 5 lety
18
Balkon - co vám na něm přežije zimu bez nutnosti zazimování?
Ahoj, máme byt, balkon na jih a nemáme bohužel žádnou možnost kam uložit rostliny k přezimování. T…
myfairlady
Před 5 lety
1
Stavebni dozor - Praha Zapad
Ahoj, poradite nekoho na stavebni dozor z Prahy zapad? Ne jen formalne, ale kdo skutecne odborne do…
petulkaz
Před 5 lety
1
Recyklovatelny plast / traplast
Dobry den, chtela jsem se zeptat, zda mate nekdo zkusenost s terasou z recyklovatelneho plastu, jin…
luci987
Před 5 lety
1
Vrba japonská (keř) - řez
Zasadila jsem si keř Vrbu japonskou. V podstatě nyní jsou to jen dvě větvičky cca 80 cm dlouhé a na…
jaasminka
Před 5 lety
1
Sklápěcí postel
Dobrý den, máte někdo sklápěcí postel? Pokud ano, kde jste ji koupili, případně který konkrétní typ…
tulda27
Před 5 lety
2
Jaký krb zvolit v dřevostavbě s rekuperací?
máme dřevostavbu s rekuperací se zpětným získáváním tepla. Stojíme před otázkou,zda pořizovat krbov…
akimek
Před 5 lety
9
Zástavní právo z rozhodnutí správního orgánu
dobrý den, nevíte někdo, jak dlouho může trvat výmaz zastavniho prava z katastru? situace- barak v …
norikakaa
Před 5 lety
4
Nabídka na hrubou stavba
Dobrý den, malý 1 NP bungalov z Ytongu. Dostali jsme nabídku na obvodové zdivo + vnitřní příčky vč.…
maanna
Před 5 lety
17
Sprcha a sprchova vanicka
Zdravim jak mate u bazenu resenou sprchu a sprchovou vanicku? Diky za fotky a tipy.
tombra
Před 5 lety
1
Jak sladit dekory podlah v navazujících mistnostech
Uvažujeme o dvou materiálech na podlahy - zádveří a koupelny dlažba - a ve všech ostatních místnost…
cbr
Před 5 lety
10
Odpad z pračky a myčky
Ahoj všem strechačkum, mám takový malý dotaz, nevím kam ho poradně zařadit, ale zkusím to. Slyš…
teresh07
Před 5 lety
5
Dlažba v obyvaku a kuchyni
Chtela jsem se zeptat , zda ma nekdo doma dlažbu v obyvacim pokoji ? Kuchyn a obyvaci pokoj mame s…
vlasec
Před 5 lety
10
Garnýž 4m, dvojitá, kolejnička na záclonu .... kde koupit?
Všechy vás zdravím, kde prosím sehnat dvojitou garnýž v délce 4m tak, aby zadní záclonová byla kole…
ka900
Před 5 lety
2
Obklady Rako NEXT šedé
Dobrý den, máte prosím někdo obloženou koupelnu a WC obklady Rako Next v šedé barvě? Zajímají mě re…
endy85
Před 5 lety
5
Nadzemni strojovna bazenu
Zdravim, Uvazuju o nazdemni plechove strojovne k bazenu (bazen 6x3x1,5m) . Planuju velikost strojiv…
tombra
Před 5 lety
4
Bydleni pred kolaudaci
Je tady nekdo , kdo bydlel uz pred kolaudaci ? Premyslime , ze bychom se nastehovali už pred , kdy…
puhelin
Před 5 lety
11
Vojde sa toto sedenie na terasu 3,5x3m?
Dobrý deň,máte niekto skúsenosti s týmto typom sedenia na terasu o šírke 3m? Plánujeme urobiť teras…
nina004
Před 5 lety
5
Schodiště (obklad, zábradlí) - postup prací
Máme betonové schodiště, které chceme z vrchní strany obložit dřevem a z čelní strany dát bílou ve…
renatka_k
Před 5 lety
1
Povlečení - polštář 80x80 cm. Kde ho prodávají?
Ahoj, chci si koupit ložní povlečení, ale problém je jak vidím ve velikosti polštáře 80x80 cm :-.…
cankikris
Před 5 lety
9
Izolace
Dobrý den, potřebujeme radu zkušených. Asfaltový penetrační lak (nátěr) se dává jen na základovou d…
1janina1
Před 5 lety
5
Vinyl lepený prosím o zkušenosti
Prosím Vás jak jste spokojený s lepeným vinylem ,máme panelový byt a nemůžeme se rozhodnout, někdo…
qeszi
Před 5 lety
5
1
2
…
371
372
373
374
375
…