O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zamítnutí - stanovisko k oddělení územního plánování
Zdravím chtěl bych vás požádat o radu. Nacházím se ve svízelné situaci. Po koupi pozemku 12/2017…
ptacihnizdo
Před 5 lety
1
2
33
90 % LTV
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte nedávné zkušenosti se ziskem 90 % LTV hypotéky. Dočetla j…
arielka222
Před 5 lety
12
Ostrůvek se stolem
Ahojte, zalíbila se mi kombinace ostrůvku přecházejícícho v jídelní stůl. Chtěla bych vás poprosit…
lenkakot
Před 5 lety
1
Rekonstrukce domu z roku 1927 - co myslíte?
Ahoj, přítel zdědí domek, kde vyrůstaly asi 3 generace jeho předků. Vzhledem k tomu, že byl donedá…
thynin
Před 5 lety
11
Jak by jste zmenili barvu fasady?
Ahoj, Rozhodli jsme se ze budeme davat preokenni rolety, bohuzel jsme nedali kastliky tak nas napad…
thynin
Před 5 lety
8
Střešní okno, ano nebo ne?
Ahoj, potřebuji radu. Jsme ve fázi hrubé stavby a potřebuji vědět, jestli tady má někdo dětské poko…
puhelin
Před 5 lety
2
Přípojka od ČEZu
Zdravím, najde se tady někdo, kdo žádal v nedávné době o přípojku od ČEZu v okresu Plzeň-sever? Za…
nicmat
Před 5 lety
2
Váš názor na nástřel domu
Zdravím všechny! Moc prosím o posouzení našeho nástřelu - dlouho jsme to ladili, teď budeme kontakt…
mirekb
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Pomoc s terasou
Zdravim, Mam malej problem. Mame jiz 2 rok terasu kde mame krytinu z polykarbonatu. Letos jsem rek…
strapecek
Před 5 lety
18
Tvar kuchyně s obývákem , rozměry oken
Dobrý den, prosím poraďte jak by bylo podle vás nejvhodnější uspořádat obývák s kuchyní a jídelnou.…
cankikris
Před 5 lety
13
Věnec - doba zrání
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho by měl zrát věnec v 2.NP než na něj usadíme krov? Věne…
marcela_b
Před 5 lety
4
Jak se dělají úpravy dřevěných venkovních obkladů?
Zajima mne zda mate nekdo zkusenost s natery drevenych fasad ktere opravdu "funguji"...nabizi se ru…
jaros77
Před 5 lety
12
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch + el. topné kabely
Zdravím Vás stavitelé, máme v projektu navrženo vytápění tepelné čerpadlo vzduch-vzduch a elektric…
cankikris
Před 5 lety
17
Zahrada pro děti. Inspirace co udělat?
Hezky den,prosim o inspirace jak pripravit zahradu tak,aby byla super pro deti. Klasika jsou takove…
leneee
Před 5 lety
27
Retenční nádrž, studna
Dobrý den, Jsme ve fázi projektu RD. Aktuálně řešíme vodu. Potřebujeme radu. Vodu chceme hlavně na…
atilius
Před 5 lety
17
Vyvýšený schodek před vstup. dveřmi ano nebo ne?
Dobrý den, rozhodujeme se, zda nechat před domem dlažbu v rovině od branky až k domu, tj. cca 6m, n…
jenye
Před 5 lety
7
Přístřešek pro auto
Zdravím, Chtěl bych se zeptat jestli je nějaké řešení , aby mi přístřešek na auto úplně nezastinil …
jumpmans
Před 5 lety
5
Jakou možnost zvolit?
Zdravím, už poměrně dlouho procitam fórum a jelikož se už nejspíš blížíme ke koupi pozemku, zajímal…
kofejn
Před 5 lety
6
Řemeslnící - Zlínský kraj
Ahojte, během stavby jsem vyzkoušel mnoho řemeslníků, někteří byli fakt průšvih, ale někteří byli v…
ksarka
Před 5 lety
2
Zničená sádrokartonová zeď po tapetě
Dobrý večer všem, potřebovala bych poradit, jak postupovat při malování poškozené zdi ze sádrokart…
sonaxoxo
Před 5 lety
2
Taška nebo plechová krytina
Zdravím, žádám o další pomoc a zkušenosti. Projektujeme RD a řešíme střechu (jednoduchá, 120m4 a 35…
tente84
Před 5 lety
8
Šedý dům - jakou barvu dřeva na zahradní domek?
Dobrý den, kdo máte omítku domu do šeda, jakou barvu máte na dřevěných prvních na zahradě? Na šedou…
outanka
Před 5 lety
1
Lino x plovoučka x něco jiného?
Předěláváme pokoj po babce, kde na podlaze byla dřevěná prkna. Ta jsou prožraná červotoči, takže se…
hankaah
Před 5 lety
2
Kuchyně, co říkáte na návrh?
Ahoj, už jsem tady viděla spoustu chytrých rad a tak bych se chtěla poradit taky :slight_smile: Za…
abasim
Před 5 lety
6
Špatné rozměry?
Má někdo podobnou zkušenost? Po dlouhé době jsme se dostali do fáze, že přijeli montážníci s vyrob…
mirek1990
Před 5 lety
1
Vlastnické právo vs. hypotéka
Dobrý den, s přítelem chceme stavět dům. Měli jsme se brát, ale vzhledem ke koronavirové situaci js…
puhelin
Před 5 lety
3
Pokládka lina na litý beton.
Dobrý den, prosím o radu. Je možné položit lino na litou betonovou podlahu rovnou nebo je třeba niv…
skunkos
Před 5 lety
3
Projektant + stavební firma
Ahoj, chystáme se stavět a potřebovali bychom tip na projektanta a především na solidní stavební fi…
boby1
Před 5 lety
1
Tarkett a elektricke podlahové topení
Ahoj, chci se zeptat, jestli bude nejaky problem v kombinaci lepenych vinylovych dilcu Tarkett iD I…
honzap88
Před 5 lety
1
Čím odstranit barvu ze stropních lišt
Dobrý den, prosím o radu ohledně vyčištění barvy ze stropních polystyrenových lišt. Na některá míst…
werunqa1994
Před 5 lety
16
1
2
…
380
381
382
383
384
…