O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Obývák bez okna
Ahoj, koupili jsme pozemek, ke kterému jsme zdarma dostali tento už skoro hotový projekt. Téměř vše…
bayt
Před 5 lety
16
Nábytek na terasu-umělý ratan
Ahojky, prosím o doporučení výběru sestavy ratanového nábytku na zastřešenou terasu stul + 6, hodně…
kvasnicatomas
Před 5 lety
6
Systém vytápění a chlazení v novostavbě-bungalovu
Přeji hezký den všem, mám na vás dotaz. Jsme ve fázi projektu a plánujeme systém vytápění a chlaze…
bayt
Před 5 lety
16
Navýšení hypotéky - úvěr ze stavebního spoření
Mám dotaz na ty z vás, kdo má s tímto zkušenost. V roce 2019 jsme koupili pozemek včetně projektu v…
spaghetka
Před 5 lety
3
Jaký antoníček
Zdravím všechny, moc prosím o radu, začínám z toho být jelen :slight_smile: Začali jsme vyřizovat p…
hamikaw
Před 5 lety
4
Fasáda zateplení
Dobrý deň, Som slovák žijúci v Kladne. Chcel by som sa spytať na cenu fasady. Vybrqli sme si firmu…
lukoid
Před 5 lety
4
Dlažba - kde sehnat
Ahoj, asi budu mít smůlu ale i tak to zkusím.. Na třetí týden v dubnu máme domluveného obkladače sk…
dollysek7
Před 5 lety
1
Dvojumyvadlo - jiná rozteč sifonů, než je stavební příprava
Máme v koupelně hotové rozvody vody i kanalizace a obklady a řešíme osazení dvojumyvadla. Počítali …
davex
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Drevo a beton v koupelne
Prosim poradte jak sladit koupelnu, rozmer 380x300. Umyvadla budou na drevene deske. Chceme dlazbu …
jenye
Před 5 lety
8
Nerezová nádrž na dešťovou vodu
Dobrý den, chci se zeptat zda může být nádrž na dešťovou vodu z nerezu a bez nějakého papíru když s…
hoskyn
Před 5 lety
4
Hypotéka s rodičovským příspěvkem
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda někdo v poslední době žádal o hypotéku na rodičovské do…
petta33
Před 5 lety
9
Nosná zeď dům -St.povolení/ohláška
Dobrý den, mohli byste mi prosím poradit? Pokouším se najít a dočíst se jak je to s rekonstrukcí do…
maulus
Před 5 lety
1
Nopová fólie ano nebo ne?
Dobrý den, měl bych prosbu na zkušené stavebníky. V tuto chvíli řeším zateplení soklu, mám nalepený…
skunkos
Před 5 lety
2
Nová přička, poradíte?
Zitra se chystam postavit novou pricku z Ytongu, nacetl jsem si ze by nemela nova pricka byt na zdi…
zubr487
Před 5 lety
2
Sedačka do obyváku. Koupit přes eshop či v obchodě?
Chtěla bych Vás poprosit o sdělení vašich zkušeností s nákupem sedačky do obyváku. Chtěli bychom pr…
michalplechacek
Před 5 lety
20
Ovládání Venkovního osvětlení Podhled+Nástěnné
Ahoj jak máte řešené ovládání venkovního osvětlení v podhledu a dekorativního nástěnného na fasádě?…
jarin1
Před 5 lety
3
Jak nejlépe opravit tenkovrstvou fasadu?
Ahoj, chtěl bych poprosit o pár rad, jak nejlépe opravit fasádu na zdi na terase - původní místy vů…
chipiik
Před 5 lety
1
Studie a projekt domu
Dobrý den, budeme stavět chalupu pro rekreaci. Prosím o doporučení na architektonický ateliér nebo …
rymarovchalupa
Před 5 lety
4
Odvoz zeminy na zarovnání pozemku
Dobrý den. Vím, že je tu už podobných příspěvků dost, ale.... všude se řeší jak všichni bez problé…
lenkakech
Před 5 lety
10
Lité teraco
Dobrý den, máte prosím s touto podlahou nějaké zkušenosti? Jak se škrábe/praská?
bayt
Před 5 lety
5
Třísky - jak ošetřit terasu sibiřský modřín?
Dobry den všem. Koupili jsme dům kolem kterého je i cca 3 roky neudržovana terasa ze sibiřského mod…
jakuda
Před 5 lety
3
Terasa nebo pegola ve svahu - vaše inspirace
Ahoj, potřebujeme nějakou inspiraci, jak vymyslet terasu se zastřešením v mírném svahu, zatím teda …
kaspiaro
Před 5 lety
16
Betonový bazén bez fólie
Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaká Česká firma na betonové bazény ale bez fólie, tak jak s…
milotaz
Před 5 lety
4
Zakomponovani cisticky do zahrady.
Ahoj, chci poradit, tak mate zakompomovanou COV do zahrady tak, at to trochu slusne vypada. Dekuji.
peta7178
Před 5 lety
2
Kuchyne z masivu?
Kuchyne z masivu...pro/proti,zkusenosti,ano ci ne? Nemusela by byt samozrejme cela...cast ci predni…
chocolate22
Před 5 lety
16
Vytápění garáže - ANO - NE
Ahoj všem, prosím o info, jak máte ( nemáte ) řešené vytápění garáže? plocha cca 45m2 zdivo Ytong l…
jaksestavisen
Před 5 lety
8
Promočená izolace - co s ní?
Kupili sme dom v stadiu hrubej stavby, garaz je oddelena od domu tak, ze medzi stenou/zdivem garaze…
jura77
Před 5 lety
1
Plechová střecha
Dobrý den, Má někdo, prosím, zkušenosti s otevřeným stropem nad OP, nadkrokevní izolací a plechovou…
jitka_hajkova
Před 5 lety
1
Cihly pod betonem
Zdravím všechny a poprosil bych o radu. Začal jsem rekonstrukci kolem RD. Půjčil jsem si sbíječku a…
tanden
Před 5 lety
9
Co vše koupit k závěsnému WC?
Ahoj, potřebovala bych poradit, co vše mám koupit a jak hlídat kompatibilitu. Budeme rekonstruovat…
petr13
Před 5 lety
2
1
2
…
381
382
383
384
385
…