O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kuchyň "svépomocí"
Zdravím, řešili jste někdo kuchyň tak, že jste si nechali nařezat desky přímo u výrobců nebo prostě…
edcbubu
Před 5 lety
4
Darování RD s hypotékou a vložení věcného bremene
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se někdo nesetkal s podobnou situaci. Tchán by rád věnoval dům…
mitoma
Před 5 lety
3
Sítě do HS-portálu
Zdravím, máme v novostavbě plánovaný HS-portál široký 4m (2x2m). Máte někdo zkušenosti s instal…
paveler
Před 5 lety
7
Odvětrání podlahy a zdí u starého domu
Ahoj. Prosím o prohlédnutí nákresu i zvoleného postupu. 1. odkopání vnitřních podlah a zeminy …
arcihovado
Před 5 lety
2
E.ON doba zbudování připojení
Za jak dlouho Vás připojili? Máme nyní smlouvu o dílu,kde je uvedeno,že budeme napojeni na inženýrs…
jajuskaa
Před 5 lety
1
Projekt bungalov 5+kk - jedna koupelna a šatna nebo dvě koupelny bez šatny?
Zdravím, prosím o Vaše zkušenosti. V projektu máme jednu hlavní koupelnu (vana, sprcha, WC, dvoju…
tofiffe
Před 5 lety
28
Přesilikonování sprchového koutu - jak se to dělá?
Moc prosim o radu. Meli jsme doma remeslnika na presilikonovani sprchoveho koutu. D silikonu se nam…
mejj
Před 5 lety
9
Stresni okna 60x60
Ahoj, v projektu mame naprojektovana tri stresni okna o velikosti 60x60. Vyrabi se vubec neco takov…
blazblaz
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Jaký kabel k videozvonku?
Dobrý den, rada bych se poradila jaký kabel natáhnout k videozvonku. Nyní mame natažený 3x1,5 ale t…
kekita
Před 5 lety
15
Poraďte nám
Dobry den, S pritelkyni chceme postavit domek bungalov 5kk. Nejsme vubec znali v tomto oboru, a pr…
doog
Před 5 lety
5
Hledá se projektant z okolí Rožnova pod Radhoštěm
Dobrý večer, sháníme projektanta z blízkého okolí, který by byl schopen a ochoten vypracovat nám pr…
skibela
Před 5 lety
1
Názor na dispozici zděný L BUNGALOV 5+1
Dobrý den,prosím o komentáře k návrhu bungalovu. dispozice,terasa,umístění krbu, budu rád za jakýko…
jenye
Před 5 lety
17
Kupní smlouva spolu s věcným břemenem (služebnost cesty)
Zdravím zkušenější :slight_smile: Mám takový dotaz, snad mi tu někdo poradí. Momentálně jsme ve fá…
lucyje89
Před 5 lety
4
Parapety - masiv
Dobrý den, máte někdo vnitřní parapety z masivu? Jak jste spokojení s údržbou? Děkuji za odpovědi.
daja0777
Před 5 lety
1
Hledám firmu,nebo nekoho kdo se chystá stavět v jižních čechách a nemá firmu
Doporučíte mi firmu na stavbu bungalovu v jižních čechách?Chtela jsem stavet s jednou firmou,ale to…
tynuska1990
Před 5 lety
1
Hromosvod - materiál
Chtěl jsem nakoupit zemnící drát na hromosvod ke stodole, v projektu máme, že má být z materiálu Al…
obludak
Před 5 lety
2
Je potřeba ohlášení na vestavěné patro?
Do jednopodlažního domu s vysokým, otevřeným krovem, plánujeme vestavět patro na spaní a druhé patr…
mihitka
Před 5 lety
4
Doporučení firmy - stavba rodinného domu severní Čechy
Hezký den, Rádi bychom požádali o doporučení stavební firmy pro stavbu našeho RD. Místo stavby j…
dajvr
Před 5 lety
1
Přiznaný strop
Dobrý den, jsme zatím ve fázi projektu. Zvažujeme bungalov 14x10 m. Rádi bychom nad obývacím pokoj…
jitka_hajkova
Před 5 lety
3
Strop/podlaha garáže
Dobrý den, budu stavit hospodářské stavení(garáž) jako samostatnou stavbu. Toto se chystám podskl…
czab
Před 5 lety
1
Rozmístění nábytku v obýváku s kuchyní
Ahoj, vymýšlíme rozmístění nábytku pro náš budoucí atypický lichoběžníkový byt.... Musí tam být :…
myfairlady
Před 5 lety
14
Kamerové zabezpečení domu
Dobrý den, chtěl bych poradit sestavu pro kamerové zabezpečení domu. Zcela jistě nebudu potřebovat …
everything
Před 5 lety
13
Zlínsko - Lepená bazénova fólie
Muže mi prosim někdo doporučit firmu nebo nějakeho člověka co se zabývá lepením bazénové fólie do b…
alinka1234
Před 5 lety
2
Zakrytí ztraceného bednění v plotové podezdívce
dobrý den, jdu pro radu, víc hlav víc ví :-) udělali jsme plot, kde pozdezdívka je ze ZB o šířce 15…
supperball
Před 5 lety
16
Hodnocení RD
Ahoj, chtěl bych Vás požádat o hodnocení návrhu našeho domu. Díky
pavulka
Před 5 lety
19
Odběr vzorků domovní ČOV + hlášení na úřad
Ahoj, chci se zeptat na zkušenosti s odběrem vzorků domovní ČOV, měření objemu vypouštěných odpadní…
davecom
Před 5 lety
14
Tloušťka betonove terasy
Zdravim chtel jsem se zeptat jaka ma byt spravna tloustka betonove terasy. Staci 10 cm nebo musi by…
msvec
Před 5 lety
2
Spaní na sever
Jak je to se spaním na sever. Manželka chce na základě těchto babských povídaček ovlivňovat půdorys…
demolitionman
Před 5 lety
17
Podlaha a děti
Prosím poraďte mi s podlahou. Budeme mít podlahové vytápění, proto jsme si vždy říkali, že dáme všu…
mitote
Před 5 lety
1
2
...
3
90
Jak vyrovnat betonovou podlahu se spádem?
Muzete mi poradit jak vyrovnat podlahu v garazi se spadem? Bohuzel rucne hladena a to aj tak vypada…
stefan1919
Před 5 lety
7
1
2
…
391
392
393
394
395
…