O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak postupovat při rekonstrukci bytu?
Ahoj, chystám se na rekonstrukci panelového bytu 3+1, chtěl bych se zeptat jak postupovat, nejlépe …
dejw1
Před 5 lety
1
Patchwork + dřevo v koupelně
Prosím pěkně jiný nápad jak nakombinovat patchwork, dřevo a bílou? Popř. dát světlejší šedou? Té bí…
klarafaltusova
Před 5 lety
1
Nika v koupelně
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit ohledně niky v koupelně. Rozhodně ji chceme do sprchového…
market271
Před 5 lety
1
Názor na studii pasivního domu
Ahoj stavebníci. Chtěli bychom postavit dvoupodlažní pasivní dům z vápenopískových cihel v neofunkc…
ptacihnizdo
Před 5 lety
1
2
34
Kuch. úchytka z Ikei VARDE
Dobrý den, nezbyla někomu jedna tato úchytka? Už se neprodává, ale prodávala se dvojmo, tak někomu …
puhelin
Před 5 lety
2
Dispozice kuchyně a obývaku
Zdravim! Už jsem byl v několika kuchynských studiích a nemohu se rozhodnout pro dispozice kuchyně a…
verunky
Před 5 lety
11
Projekt bungalov 4 kk
Dobrý den, dostali jsme první náhled dispozice od projektanta. Budu vděčná za jakékoliv připomínky.
cyklos
Před 5 lety
9
Zahradní schody betonové v trávě
Byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil, jak postupovat při položení těchto schodů , které jsem jako…
knapikovad
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Je reálné udat nepálené cihly (vepřovice/kotovice)?
Dobrý den, budeme bourat starý přízemní řadový dům na Olomoucku a zatím máme cenové nabídky na dem…
raimok
Před 5 lety
6
Oprava staré dřevěnky - nejvhodnější způsob vytápění
Ahojte, s manželem opravujeme starou dřevěnku - vše - nová voda, elektrika, zateplení (z venku bude…
tomas80
Před 5 lety
26
Podlahové topení, radiátory a střešní okna - jak řešit?
Ahoj, vím že se to tu probírá, ale stejně v tom mám bordel. Jsme teprve na začátku, vyřizujeme zatí…
tomasku
Před 5 lety
18
Černá skládka na našem pozemku - co s tím?
Dobrý den, roky se nám na našem soukromém pozemku množí černá skládka. Jedná se jak o bioodpad, tak…
doog
Před 5 lety
11
Kuchyňské skříňky nahoře, změnit?
Prosim máme návrh kuchyně a bojím se,že linka díky horním skrinkam bude moc monotónní, i vzhledem …
qeszi
Před 5 lety
15
Reko starého obývaného domu
Zdravím, mám dotaz, zda se vyplatí reko starého, ale obývaného domu. Dům bychom nekupovali, pouze b…
spaghetka
Před 5 lety
8
Elektricky termostat - problem s pouzitim ci nastavenim
Dobry den, mam problem s elektrickym termostatem. Bydlime v domecku teprve skoro pulroku. Kdyz chci…
kekita
Před 5 lety
8
Poradíte zahradního architekta a současně zahradníka v Ostravě ?
Dobrý den, Prosím Vás o doporučení zahradnické firmy, která udělá kvalitní zahradní projekt a souča…
jajinka121
Před 5 lety
6
Projekt a stavebni firma
Zdravím, doporučil by někdo z okolí Plzně ( Rokycan ) nějakou spolehlivou stavební firmu? Ideálně o…
jittyy
Před 5 lety
2
Koupě pozemku - ano či ne
Ahojte, zvažujeme s manželkou koupi pozemku cca 5 km od okresního města. V současné době je pozemek…
kackabis
Před 5 lety
16
Umisteni odtokoveho zlabu ve walk-in sprchovem koutu
Hezky den, muzu poprosit o fotky vasich walk in sprchovych koutu pro inspiraci?Zajima me hlavne umi…
qeszi
Před 5 lety
4
Nová zelená úsporám – pouze rekuperace
Dobrý den, u dotací NZÚ nám pro podoblast podpory B.0 nevychází "Měrná neobnovitelná primární ener…
zubr487
Před 5 lety
10
Dveře INVADO
Máme vybrané dveře Invado, máte je někdo? U nás nikde v prodejně nebyly, tak nemůžeme obhlídnout. J…
spaghetka
Před 5 lety
1
Stavba domu vedle dalšího domu, který je na hranici pozemku
Ahoj všem, prosím o radu. Bydlíme ve starém domě, který stojí na hranici pozemku se sousední zahrad…
melonkasg
Před 5 lety
13
Kombinace podlahového topení a radiátorů
Dobrý den, prosím o objasnění a info. Zeptám se jako úplný laik, tak se nezlobte za vyjadřování. Kd…
hanizzek
Před 5 lety
7
Hypo Raiffka stavební spořitelna
Dobrý den, má tu někdo hypotéku od Raiffeisen stavební spořitelny? NE BANKY. Na jejich stránkách js…
martaskaaa
Před 5 lety
1
Jakou sazbu u hypoteky Vám v nyní banky nabídly?
Zdravím , ptám se pro zajímavost, máme 2,19 tak nevíme, zda je to ok nebo hodnë.Dëkuji.
mahil18
Před 5 lety
19
Doporučení na krbaře - Středočeský / Jihočeský kraj
Dobrý den, byla bych velmi ráda za jakékoli doporučení na krbaře / kamnáře ve Středočeském / Jihoče…
bchannu
Před 5 lety
12
Osvětlení vestavné skříně a elektro příprava
Hezké sobotní dopoledne, obracím se na vás s dotazem. Kupujeme nový byt a můžeme si nechat provést…
termat5
Před 5 lety
2
Podlahovka vytápěná elektrokotlem a zvlášť klimatizace v garáži
Budeme topit elektrokotlem do podlahovky-teplovodní. Vypočtená ztráta domu je bez garáže, která je …
wpavel
Před 5 lety
7
Bungalov 5kk - 6kk - prakticky řešený
Máme koupený pozemek cca 900m2 (30x30m) rovinatý. Chtěli bychom bungalov, kde bude ložnice, 2 dětsk…
lusileli
Před 5 lety
27
Okna - fixní část - vaše inspirace
Zdravím všechny, zvažujeme, že do RD pořídíme okna, kde bude u každého okna část otevíratelná a …
andreachal
Před 5 lety
23
1
2
…
400
401
402
403
404
…