O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Prosím o radu s pozemkem
Dobrý večer. Chtěla bych poradit. Máme nabídku na pozemek, který nyní čeká na schválení územního pl…
jendurka
Před 6 lety
4
Praha východ truhlar
Sháním truhláře, který o své práci přemýšlí, nedělá jen přesně podle papíru,ale je schopný si sám z…
keksikova1
Před 6 lety
3
Termostaty v novostavbě na vytápění podlahového topení
Ahoj, jaké máte prosím termostaty v novostavbě na vytápění podlahového topení pomocí kondenzačního …
ptjj
Před 6 lety
15
Co na dno šuplíku
Dobrý den, ráda bych se zeptala. Co si dáváte do šuplíku papír nebo takovou tu umělou podložku nebo…
gigi2
Před 6 lety
17
Bojler Dražice 160 litrů - rada
Chceme koupit bojler. Eletrický, značka Dražice, 160litrů, závěsný. Jaký je rozdíl mezi OKHE, OKCV.…
molanmolab
Před 6 lety
4
3D návrh koupelny s WC Hradec Králové, Pardubice
Dobrý den, čeká nás kompletní rekonstrukce bytu, kde je pro nás největší oříšek koupelna ze záchod…
katerinaja
Před 6 lety
8
Život bez vany - děti
Dobrý den, v domečku máme opravdu hodně malou koupelnu,prvně jsme si mysleli, že v ní budeme mít s…
kocanda123
Před 6 lety
30
Podlaha v podkroví
Dobrý večer. Mám prosbu. Není tu někdo kdo se vyzná v podlahách? Koupil jsem nově vystavěny podkrov…
wurst321
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Dětský pokoj z obýváku...jak zútulnit
Mela bych dotaz na tipy,jak zútulnit podlouhly pokoj,puvodne obyvak klasickeho panelakoveho bytu, k…
peroli
Před 6 lety
5
Dočasná stavba
Dobrý den, mám trosku netradiční dotaz :wink: máme se sousedy neskutečné problémy co se týká nadáve…
janca2508
Před 6 lety
1
Zamkova dlazba
Ahoj, rada bych se zeptala na vas názor. Chceme rekonstruovat dům. Momentalne resim zamkovou dlazbu…
connieblair1
Před 6 lety
1
Navrh zamkovej dlazby
Vie mi prosim niekto poradit program, aplikaciu, firmu... ktora sa zaobera grafickym navrhom zamkov…
connieblair1
Před 6 lety
2
Jak skrýt napojení umyvadlové baterie
Dobrý den, aktuálně připravujeme vodu a odpady v koupelně. Budeme mít desku a na ní položené umyvad…
kajdam
Před 6 lety
5
Zkušenosti s VPC
Ahoj, jaké máte zkušenosti se zděním z VPC? Měli jste domek namodulovaný na převazbu na polovinu ci…
xhex
Před 6 lety
1
2
54
Zpomalovací mechanismus u WC sedátka
Ahoj, vybírám si sedátko k míse Laufen Pro. Má smysl ten zpomalovací mechanismus? Trochu mě asi mat…
kekita
Před 6 lety
6
Mléčné sklo
Dobrý den, zajímalo by mě zda máte někdo zkušenost s mléčným sklem použitým jako krytinu na pergolu…
viera83
Před 6 lety
1
Podlaha od Bukoma, máte někdo?
Ahoj mate nekdo podlahu od Bukoma zajimaji me treba i fota realizaci.Dekuji
houzkova
Před 6 lety
20
Zkušenost s Simply Invest
Dobrý den, má někdo zkušenost s touto firmou? https://simplyinvest.cz/o-nas/ Hledáme firmu na post…
galvac
Před 6 lety
2
Nefunkční podlahové topení
Dobrý den, možná měl někdo stejný problém s podlahovým topením. V domě žijeme už čtvrtý rok, po zap…
mirekb
Před 6 lety
3
WC Sedátko - zpomalovací mechanismus
Ahoj, vybírám si sedátko k míse Laufen Pro. Má smysl ten zpomalovací mechanismus? Trochu mě asi mat…
jakuda
Před 6 lety
4
Dobrá stavební firma
Poradíte?Středočeský kraj-Benešov-solidní,spolehlivou partu,firmu na stavbu RD?
nilika
Před 6 lety
3
Co vše k bazénu
Ahoj střecháčci, prosím o radu ohledně doplňkům k bazénu. Musím nahlásit elektrikáři, kolik má nata…
fiaiv
Před 6 lety
1
Připojení na vodovodní řád
Dobrý den, řešil někdo obdobnou situaci ohledně vody. Doposud byl dům napojen na studnu, nyní v ok…
la_ragazza
Před 6 lety
5
Výdřeva pod SDK
Dobrý den. Chci se laicky zeptat na to, jak dostat výdřevu pod SDK? Chci zavěsit TV s otočným držák…
boert
Před 6 lety
6
Zrcadlová skříňka
Dobrý den, chtěla bych se zeptat,kdo máte dvojumyvadlo kolo šíře 90cm,jaky typ zrdcadla-resp.zrdcad…
gepe
Před 6 lety
3
Špatný stav příjezdové komunikace
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme stavební pozemek, kde se prodávající zavázal k vybudování…
honzakotak
Před 6 lety
1
"Kolaudace" v roce 2019
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je tu někdo kdo v posledních měsících (nebo v roce 2019) "kolaudo…
duck09
Před 6 lety
15
Bílá fasáda, světlé palubky a dřevěná okna - má někdo?
Dobrý den, právě vybíráme okna k našemu RD a nemůžeme se rozhodnout, jestli zvolit barvu antracit n…
saruskas
Před 6 lety
1
Odér kanalizace v domě
Zdravím, ráda bych poprosila o radu s kanalizací. Koupili jsme dům ze 70. let, celý ho zrekonstruo…
dannu
Před 6 lety
3
Za jak dlouho vam firma udělala rozpočet na dům?
Ahoj,za jak dlouho vam firma udělala rozpočet na dům, od zaslání podkladů?Děkuji.
geodett
Před 6 lety
5
1
2
…
414
415
416
417
418
…