O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Základy a nezamrzná hloubka během stavby
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenosti se stavbou domu a tím, že v podstatě, dokud se neuděl…
zateplovak
Před 2 lety
15
Zateplení podkroví
Zdraví, předěláváme podkroví a nevím, jak zateplit štít navazující na zateplenou šikmou střechu. Ši…
pyramis
Před 2 lety
28
Komín Garáž
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaký dát komín na garáž. Budu tam mít "Petry", takže průměr tak…
raziel628
Před 2 lety
3
Obklady do kouplny
Dobrý den , nemůžeme se s manželem dohodnout na barvě obkladů. máme malou koupelnu v podkroví. před…
dopcom
Před 2 lety
9
Čím to?
dobrý den, nevíte nhodou co tohle mohlo způsobit? najednou jsem si vsimla ze se tohle stalo. Nezava…
hana_jandova
Před 2 lety
10
Cena práce za kuchyň 2023
Jakou cenu za práci při výrobě kuchyně na míru vám naúčtoval truhlář? Je částka 90000,- Kč přijatel…
michal_rybar
Před 2 lety
1
2
36
Zabetonované trubky ústředního topení
Zdravím, koupil jsem domek, kde je funkční ÚT, ale bohužel trubky jsou na pevno zabetonované ve st…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
7
Žádost o výjimku
Zdravím, nevíte někdo prosím, jestli nemá SÚ také nějaké termíny na vyřízení výjimky z odstupových …
delariva
Před 2 lety
1
sponzor fóra
Kari sítě v dvou vrstvách
Ahoj, statik nám navrhnul zděný bungalov 180m2 s kari sítěmi do základů ve dvou vrstvách v rozměre…
zubr487
Před 2 lety
12
Vybíráme střešní okna - tipy
Dobrý den, ráda bych tipy, doporučení na střešní okna. Předběžně jsme se dívali na Velux a Fenestra…
petros4
Před 2 lety
2
Vinyl fatra výběr dekoru
Prosím, je tu někdo, kdo mi poradí s výběrem vinylu fatra k této kuchyni, deska, zástěna a horní s…
lenkat40
Před 2 lety
10
Osvětlení nad ostrůvek s varnou deskou
Chtěla bych se zeptat na názor/zkušenosti s osvětlením ostrůvku s varnou deskou. Do nového bytu mám…
chudejk
Před 2 lety
2
Malá kuchyňská linka + deska
Dobrý den, doporučíte, kde pořídit cenově přijatelnou kvalitní menší kuchyňskou linku? Ráda bych do…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
12
Cena rekonstrukce bytového jádra 2023
Dobrý den, máte prosím někdo aktuální zkušenosti s cenou za rekonstrukci starého panelákového bytov…
stympy
Před 2 lety
5
Jakou vatu do příček
Zdravim, chtěl jsem se zeptat, zda mi tu někdo dá objektivní názor na to jakou vatu použít do příče…
ko_taz
Před 2 lety
6
Špatná barva parapetů
Dobrý den, firma nám nainstalovala parapety v barvě, která nebyla dohodnutá. Fasáda už je hotová. N…
bayt
Před 2 lety
6
Masivní kondenzát na difúzní fólii
Zdravím Vás. Mám velký problém a už nevím kudy kam. Máme novostavbu a letos první zima. V podkroví …
zubr487
Před 2 lety
1
2
32
Jak postavit krb, když mám podlahové topení
Ahojte, mám trochu prekérku a přemejšlím, jak to vyřešit. Poslal jsem poptávku na krb na klíč někol…
maanna
Před 7 měsíci
1
2
...
3
62
Výška stropov v bungalove
Ahoj chcem sa spýtať akú máte vysku stropu v bungalove. Ideme stavať, a všimla som si ze veľa ludi…
tomas_piro
Před 2 lety
8
Elektrická zásuvka vedle indukce
Dobrý den, v jaké vzdálenosti od kraje varné desky by měla být umístěna elektrická zásuvka? Mám vyb…
pyramis
Před 2 lety
4
Nátěr OSB desek na půdě
Zdravím ve spolek. Chtěl bych se zeptat ohledně nátěru OSB desek na půdě. Podlahu nad 1.patrem máme…
petrkunc132
Před 2 lety
3
TUV
Dobrý den,prosím můžete poradit firmu na solární ohřev vody v Plzeňském kraji a okolí.Popripade vaš…
jajina_boltikova
Před 2 lety
1
Stínění na HS portal
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat můžete nám poradit jak nebo co dát na zastínění HS portálu? Okna …
kikhulka
Před 2 lety
14
Zdroj vytápění RD
Dobrý den, obracím se na Vás jako úplný amatér v oboru stavebnictví. Máme v plánu stavbu rodinného…
kofejn
Před 2 lety
1
2
45
Co první? Přípojky x projekt domu.
Ahoj, máme stavební pozemek, na podzim chceme začít řešit projekt domu. Lze vybudovat dříve přípo…
bayt
Před 2 lety
10
Posunutí obvodové stěny
Zdravím, rád bych se zeptal, zda-li je vůbec technicky možné, posunout obvodovou nosnou stěnu. Půdo…
rumcajk
Před 2 lety
6
Rekonstrukce stare prkenne podlahy
Prosim o radu, zaciname kompletni rekonstukci domu a potrebujem vymyslet, jak predelat podlahu. Mom…
vladimir_sacha
Před 2 lety
4
Výběr kamer DAHUA
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu ohledně kamer k rodinnému domu. Bude se jednat o IP kamery - …
asistent
Před 2 lety
5
Čelo schodů
Zdravím, jak by jste co nejefektivněji zakončili toto čelo? SDK, omítka,…? Díky za rady a tipy.
iamondras
Před 2 lety
3
Zápach z odvětrávání kanalizace
Prosím setkali jste se s tím? Bydlíme už přes rok v novostavbě a tento víkend nám poprvé hrozně zap…
franti_p
Před 2 lety
12
1
2
…
101
102
103
104
105
…