O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dispozice bytu 2+1
Prosím o radu - dobrý nápad. Chceme rekonstruovat byt v panelovém domě. Je tam ještě klasické bytov…
catle
Před 2 lety
9
Recenze Housing4u (Šestajovice) příp. jiná stav.fi okolo Praha-Východ
Dobrý den, pročítám web a nemohu najít žádnou vypovídající recenzi na zmíněnou stavební firmu Housi…
cloo
Před 2 lety
1
BLOWERDOOR test pro NZÚ
Jaká opatření jste dělali pro splnění blower door testu při stavbě zděného domu? Na co vše si dát p…
kofejn
Před 2 lety
6
Potřebuji stavební povolení?
Dobrý den, koupili jsme patrový rodinný dům s 2x bytovými jednotkami. Budeme se stehovat do 1. pa…
zuzik1232
Před 2 lety
3
Vytápění a ohřev TUV kotel+akumulačka NADO 750/200v1
Zdravím. Ráda bych se zeptala, zda někdo máte zkušenosti s ohřevem TUV v akumulační nádobě Dražice …
zubr487
Před 2 lety
6
Spotřeba el kotle
Zdravím zkušenejší má tu někdo el kotel protherm ray 6ke nastehoval jsem se topím stím do podlahovk…
jirkajn
Před 2 lety
1
2
36
Plynová přípojka
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zkušenějších, jaký je postup při budování přípojky plynu. Už máme …
wacko
Před 2 lety
5
Jídelní servis
Pěkný den, zařizuji si komplet kuchyni a zasekla jsem se u výběru nádobí. Nechci se unáhlit a chci …
btus
Před 2 lety
13
sponzor fóra
Vlhko u stropu
Zdravím vás na jaře jsem začal stavět vše hotovo Ytong 25cm + šedý polyš 16cm nastěhovali jsme se a…
jirkajn
Před 2 lety
11
Vlhký byt - oloupané malby
Ahoj, poprosila bych vás o radu ohledně vlhkého bytu, kde se nám v posledním roce navíc začala odl…
edison101
Před 2 lety
3
Zatížení střechy sněhem a průhyb stropu
Mám takový technický dotaz, zda-li je normální aby při 20cm sněhu na střeše došlo k rozjetí spojů v…
vladimir_sacha
Před 2 lety
21
Pri vystavani noveho bytoveho jadra je lepsie vystavit ho z /porobetonu/alebo sadrokarton?
Dobry den, chcem sa spytat, co je lepsie riesenie pri prerabke stareho bytu? Ci je lepsie nove jadr…
travas
Před 2 lety
6
Přestavba drevostavby
Prosím myslíte někdo ze by šlo v dřevostavby místo klasických balkonovych dveří, udělat třeba celou…
svobodka86
Před 2 lety
4
Pochozí půda
Dobrý den, na rodiném domě máme pevné stropy, na které příjde 40 cm minerální vaty jako izolace. Pů…
slamer
Před 2 lety
3
Dlazba vs exoticke drevo
Zdravim, na jare zacneme resit terasu. Aktualne - sterk a udelane obrubnicky kde zacina trava. Tera…
japona
Před 2 lety
14
TČ Vaillant VWF 58/4
Dobrý den, do novostavby jsme vybrali teplené čerpadlo země-voda Vaillant VWF58/4 s kolektory Janse…
tomi_28
Před 2 lety
2
Zateplení vrat
Ahoj, zateploval jste někdo výklopná garážová vrata? Třeba 5cm… Zajímalo by mě, zda to pomůže a zd…
tomi_28
Před 2 lety
1
Zateplit ci ne a jakou fasadu
Dobrý den! Máme dům 10x10x7m po rekonstrukci vnitřku, vyměněna okna za trojskla. Půl domu z pálenýc…
zdenek13
Před 2 lety
1
Dřevostavby Mlčoch
Dobrý den, Máte někdo zkušenosti s touto firmou? http://www.drevostavby-mlcoch.cz/ Děkuji, Martin
martin_hotarek
Před 2 lety
1
Projektant Moravský Krumlov(Znojmo)
Dobrý den, Mohl bych se zeptat zda víte o nějakém solidním projektantovi který bude schopný poradit…
dawin
Před 2 lety
2
Eshop Polské stavebniny - prověřené
Ahoj, protože z fóra čerpám nějaké rady a je tu několik lidí ochotno poradit, když vědí, tak chci …
klarad98
Před 9 měsíci
1
2
47
Krb + TČ - žádná úspora
Zdravím, prosím o zkušenost s vytápěním krbu + tepelného čerpadla. V rodinném domě (přízemní bungal…
zubr487
Před 3 lety
5
Úplná změna domo po vydání stavebního povolení
Ahoj, mám možná trochu netradiční dotaz. Jak moc je složité změnit kompletní podobu domu po vydání…
puhelin
Před 2 lety
5
Prechod linka /zed - kuchynska lista
Ahojte, existuje nejaka alternativa mezi silikonem a nevzhlednymi velkymi trojuholnikovymi listami …
sameotazky
Před 3 lety
1
Kvalita uchycení parozábrany na stěny. Zhodnotíte?
Začnu tím, že tomu vůbec nerozumím :slight_smile: Stavím na klíč a dodělali mi parozábranu. Paroz…
jarin1
Před 3 lety
5
Nízký tlak vody
V bytě je nízký tlak vody. Nemám potřebné dovednosti, abych mohl provést instalatérské práce vlastn…
artep1987
Před 3 lety
5
Zásuvka v pracovní desce
Kdo má zkušenosti se zásuvkami zabudovanými do pracovní desky kuchyňské linky, máte je voděodolné, …
pavelpk
Před 2 lety
10
Jan Plášil (JJJ krby) - zkušenosti
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s touto firmou - podle webu vypadá v pohodě…
zdenek_valek
Před 3 lety
1
Zateplení podlahy půdy - soused chce podílově přispět od všech
Dobrý den, prosím o radu. Bydlíme v domě se třemi bytovými jednotkami (nejsme SVJ). Nad námi je sou…
edison101
Před 2 lety
22
Patrový dům s plochou střechou + garáž
Ahoj, podělíte se s vašimi patrovými domy s plochou střechou (+garáží)? Sbíráme inspiraci. Děku…
rumcajk
Před 3 lety
13
1
2
…
105
106
107
108
109
…