O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Základové pásy - schodiště
Dobrý den, v projektu domu máme dvouramenné schodiště s podestou, v projektu domu máme základové pá…
samot07
Před 3 lety
4
Vinyl click pod těžkým nábytkem?
Firma nám bude dělat podlahu - všude od zdi ke zdi. Clickový vinyl by neměl být umístěn pod nábytke…
honzik75
Před 3 lety
5
Lepení soklových (XPS, perimetr) desek
Dobrý den, budu zateplovat sokl. Výška je 90 cm z toho asi na 65 cm je navařena Hydroizolace - asfa…
cast
Před 3 měsíci
9
Lze umistit schodiste?
Zdravim planuji schodiste do budouciho podkrovniho pokoje a zajimalo by me jestli je dostacujici de…
jiri_1477
Před 3 lety
6
Stavební pouzdro
Zdravím, potřebuji objednat obložkové zárubně ještě před začátkem stavby a řeším jak vyplnit zaměřo…
oskar83
Před 3 lety
3
Vstup ze zádveří do obývacího pokoje
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tu někdo máte projekt domku, kde je ze zádveří vstup do obývac…
ko_taz
Před 3 lety
17
Lavice u krbu
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zdali někdo zdejší realizoval kamennou lavici u krbu. Naše představa…
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
Svody dešťové kanalizace
RD 144m střecha, 25m pergola, 30m garaz + 50m zpevněné plochy. Ze střechy + pergoly 2x svod dešťové…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
2
...
3
81
sponzor fóra
Stavební firma - Jihomoravský kraj
Krásný den všem, můžete mi doporučit stavební firmu z Jihomoravského kraje na stavbu zděného rodi…
znevrly
Před 3 lety
7
Ermes Aurelia Vintage+
Dobrý den všem! Nemůžu vůbec sehnat jednu dlažbu/obklad. Je to kolekce asi roku 2017/18. Viděla jse…
uliana_a
Před 3 lety
1
Finkis
Zdravím,nemá někdo zkušenosti s touto firmou na fotovoltaickou elektrárnu? Díky
radka228
Před 3 lety
1
Obklady Elastolith na obložení krbu
Zdravím, s manželem jsme se zakoukali do obkladovych pásků Elastolith a chtěli bychom s nimi oblozi…
lucyje89
Před 3 lety
1
Kabely k panelům fotovoltaniky a souběh s UTP
Ahoj, stavím dům a chtěl bych si na střechu udělat prostup na budoucí fotovoltaniku a zároveň tam p…
pitrispe
Před 3 lety
1
Vrt pro tepelné čerpadlo - pokles injektáže
Dobrý den, nechali jsme si vyvrtat vrt pro tepelné čerpadlo pro novostavbu rodinného domu. Hloubka …
pyramis
Před 2 lety
6
Vestavne elektricke zasuvky v kuchyni
Zdravim! Uvazuju o vyklopnych el.zasuvkach do pracovni desky, v podstate v cele kuchyni, zajimali b…
ladymartina
Před 3 lety
7
Základovka bez stavebního povolení
Zdravím, minulý týden jsme dali žádost na stavební povolení, paní nám řekla že máme vše potřebné a…
lucy97
Před 3 lety
12
Vstup na terasu HS portálu
Dobrý den, jdu si pro radu, aktuálně řešíme výběr oken a dolaďování detailů a nemůžeme se rozhodno…
puhelin
Před 3 lety
14
Kam dat varnou desku
Dobry den, prosim o nazor jaka varianta kuchyne je lepsi? Budu rada za vase nazory/postrehy. Nemuzu…
radim2015
Před 3 lety
16
Tepelné čerpadlo ohřev TUV v létě
Zdravím, mám dělený systém TČ vzduch/voda s bojlerem na TUV zvlášť (Dražice). Má smysl dokupovat k …
satino
Před 3 lety
17
Podlahové lišty na kabel
Může mi někdo říct jak se montují podlahové lišty na kabel? Proč mi máme takovou smůlu na řemeslník…
jarin1
Před 3 lety
3
Dřez a indukce v kuchyňském ostrůvku
Dobrý den, Chtěli bychom do kuchyňského ostrůvku umístit dřez i indukční desku. Ostrůvek bude mí…
baru88
Před 3 lety
1
Porotherm Dryfix vs "normální" - rozdíl
Zdravím! Máme příležitost koupit za příznivou cenu tvárnice Porotherm, které potřebujeme na stavbu…
wienerberger_cz
Před 3 lety
13
Střešní okna 78x160 cm
Hezký den, máte někdo v podkroví větší střešní okna, konkrétně cca 78x160 cm? Můžu poprosit fotky p…
kateee1111
Před 3 lety
2
Kácení stromů
Dobrý den , Jak dlouho jste čekali na schválení žádosti o kácení stromů? V létě jsme koupily pozem…
lena74
Před 3 lety
12
Ikea kuchyň Polsko
Dobrý den,Ahoj, jsme ve fázi ze 27 pojedeme na Černý most pro kuchyň cca 157tis myslím je to 9bm:sl…
marcelana11
Před 2 lety
1
2
33
Cena sedlové střechy
Dobrý den, máme nacenění střechy na 720. 000,- vč. DPH. Jedná se o jednoduchou sedlovou střechu, P…
jandri
Před 3 lety
1
Geodet špatně vytyčil základy rodinného domu
Zdravím, Jak už titulek napovídá, geodet nám omylem vytyčil základovou desku podle neaktuálních pod…
andorax
Před 3 lety
21
Šířka chodníčku okolo domu?
Budeme mít kačírek cca 30cm. No a přemýšlím, jestli dát jednu řadu 40 cm nebo 2 řady - 80 cm. Jak t…
jenye
Před 3 lety
4
Vinyl click. Co jste vybrali a jak jste spokojeni?
Zajímalo by mě, jakého máte výrobce, jakou produktovou řadu, jestli jste použili podložku no a nako…
robertpok
Před 2 lety
3
Praskliny nad okny
Dobrý den, Cca 4 roky bydlíme v dvougeneračním starém domě, kde jsme si všimli prasklin na venkovn…
petrkunc132
Před 3 lety
12
1
2
…
113
114
115
116
117
…