O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Čím vyzdobit zeď naproti posteli? Tipy...
ahoj, máme uzkou ložnici, z boku okno a z postele koukáme přímo na zed, je tam asi dvacet cm průcho…
myfairlady
Před 3 lety
1
Změna,výjimka v ÚP?
Dobrý den všem, Neví někdo prosím, zda lze udělit nějakou výjimku či přímo změnu na konkrétní pozem…
lcinka
Před 3 lety
3
Skúsenosti: život v pasívnom dome bez rekuperácie
Dobrý deň prajem, uvažujeme nad stavbou montovaného drevodomu - pasívneho, keďže normy už inak nepu…
jarda_saly
Před 3 lety
11
Podlahový polystyren
Zdravím , potřebuji nějaké inspirace . Dávali jste před pokladanim podlahoveho polystyrenu , v míst…
kofejn
Před 3 lety
2
Prosím o zhodnocení půdorysu rodinného domu
Ahoj, tohle je naše představa o budoucím rodinném domku. Prosím, jestli má někdo nějaké praktické t…
artep1987
Před 3 lety
14
Dva zdroje vytapeni
Nevite nekdo jak je s vytapenim v novostavbach?? Nekde jsem slysela, ze snad maji byt od tohoto rok…
jarda_saly
Před 3 lety
4
Dvojitý zaklop sadrokartonem
Zdravim, stavíme montovány dům z tenkostene ocelové konstrukce ( viz profil ). Něco děla firma kter…
tondap
Před 1 rokem
2
Rada ohledně barvy
Dobrý den, můžu poprosit o názor na barvu omítky? V plánu byla čistě bílá s tmavou mezi okny. Jen…
k3y5
Před 3 lety
9
sponzor fóra
Je nějaká možnost zahájení stavby?
Zdravím, měla bych takový menší dotaz s přítelem. Na začátku roku jsme koupili pozemek. Problém je …
yesman
Před 3 lety
8
Jak vyřešit hydroizolaci a napojení vjezdu do garáže
Dobrý den, prosím o radu nebo tip, jak vyřešit hydroizolaci u detailu vjezdu do garáže plus jak po…
wacko
Před 3 týdny
6
Vinyl dává se pod něj ještě něco
Hezký den všem, podlaháři nám dali vinyl do bytu, v obývacím pokoji, dětském pokoji a ložnici máme …
tynuska1990
Před 3 lety
9
Dotace na novostavbu
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli je tu někdo kdo v poslední době řešil dotace od státu na novo…
jose10r
Před 3 lety
31
Rekuperace výustky
Ahoj, rozhodujeme se, jaké výustky použít na stropní rekuperaci - máme 2 v uzším výběru - Haelix ro…
radim2015
Před 3 lety
2
Krbová vložka - doporučení dodavatele
Dobrý den, rád bych se na všechny obrátil s dotazem na jejich dodavatele krbové vložky a s tím i s…
pepco2
Před 2 lety
12
Nesmysl 9/2022 a ceny
Čau všem! Prosím pozor - bude to upřímné, dlouhé a bude to zajímavé sledovat (doufám) - rozhodně si…
sarmaj
Před 3 lety
1
2
...
...
4
5
133
Anhydritová podlaha a chybná hliníková páska.
Ahoj lidi, Koncem července jsem si nechal vylít anhydritovou podlahu. Vše bylo provedeno správně…
blooddrunk
Před 3 lety
4
Cena střechy 2022
Kdo letos realizoval střechu? Jaká byla cena? Mám nějaké cenové nabídky a jsem z nich vcelku nesvůj…
veronikaka
Před 2 lety
29
Samonosné skleněné zábradlí - síla skla
Má někdo zkušenost se samonosným skleněným zábradlím na terčích? Je tloušťka skla 12,76 dostačující…
islandia
Před 3 lety
7
Podružný rozvaděč v 1.NP
Zdravím, mám na Vás otázku. Jakým kabelem natáhnout podružný rozvaděč v 1.NP. Bude stačit CYKY 3x6m…
kofejn
Před 3 lety
12
Základová deska (podsyp)
Dobrý den. Rád bych se zeptal na radu zkušených stavařů ohledně hutněného šterkového podsypu. Mome…
panlorenc
Před 3 lety
1
2
33
Jídelní stůl /masiv/ ke kuchyni dub Nebraska?
Zdravím, řešíme teď výběr jídelního stolu a netušila jsem že to bude takový oříšek..Chtěli bychom k…
radim2015
Před 3 lety
6
SDK strop a foukaná izolace - šli byste do toho?
Nabízí se nám řešení stropu, kde by se dala parozábrana a na to SDK desky. Skrz parozábranu by byly…
veronikaka
Před 3 lety
22
Odizolovanie vývodu na digestor
Zdravím, v kuchyni mám vybudovaný štandardný kruhový vývod na digestor, ktorý bol dimenzovaný pre …
pilifo
Před 3 lety
1
Nefunkční podlahove topeni
Ahoj, ve spodním patře mám podlahove topeni a v druhém zase radiátory. Termostat je ve spodním pat…
zubr487
Před 3 lety
23
Přestavba jednoprůchodového komína na dvoupr.
Dobrý den, plánujeme v rodinném domě přistavět krbová kamna navíc (do druhého patra domu) a rádi b…
azur123
Před 3 lety
3
Vyvody z odsavace par
Jak spojit trubku z odsavace par vyvedebou na pudu a pruchod skrz strechu? Co pouzivate? S odkapava…
martin_s
Před 1 rokem
3
Přístavba k domu
Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu při přístavbě k RD. Chci k obýváku stavět zimní zahradu na nor…
wacko
Před 3 lety
3
Klientské změny - nedodržení
Dobrý den, prosím o názor na můj problém a jak byste to řešili. V roce 2021 jsem podepsal smlouvu o…
artep1987
Před 3 lety
7
Zmena termostatov Fenixu
Dobrý deň, nemáte niekto skúsenosť so zmenou termostatov a ovládacej jednotky od Fenixu za iného …
michal63
Před 3 lety
1
Kolaudace ČOV a studny
Dobrý den, chtěl bych se zeptat ohledně kolaudace ČOV a studny. Koupil jsem pozemek s již hotovými…
atilius
Před 3 lety
3
1
2
…
116
117
118
119
120
…