O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zdění schodiště
Dobrý den, máme v projektu domu betonové schodiště s podestou. Z jedné strany schodiště je spíž, z…
wacko
Před 2 lety
8
Dotace - rekonstrukce domu
Zdravím, neznáte prosím někoho z Vysočiny, kdo vyřizuje dotace z Nová zelená úsporám a má dobrou r…
nikol_havova
Před 3 lety
1
Jak nejefektivněji vysušit anhydrit?
Zdravím, vylili jsme anhydrit začátkem června a tento týden nám nainstalovali TČ a zapojili teplovo…
kofejn
Před 3 lety
7
Zateplení fasády RD
Dobrý den, prosím o názory a rady k zateplení rodinného domu, stavební povolení cca před 20-ti lety…
aspassia
Před 3 lety
1
Pokrývač
Ahoj, dáte mi někdo doporučení na pokrývače v okolí Mladé Boleslavi - Turnov? Díky.
robohej
Před 3 lety
1
Cena monolitického stropu
Dobrý den, dělal jste někdo v poslední době žb strop? Vycházíme z projektu, celkově strop plocha 26…
jiricky
Před 2 lety
11
Výměna dveří
Zdravím, nevím jak to chodí při rekonstrukci, když se musí měnit kus za kus... ale...chceme do star…
kekita
Před 3 lety
3
Stavba svépomocí - nejvíc nenáviděné práce :D
Jaká byla Vaše nejhorší zkušenost s prací na stavbě svépomocí? U mě vítězí stavba štítů z 500 porfi…
oskar83
Před 3 lety
12
sponzor fóra
Soused zlegalizoval stavbu bez mého souhlasu
Dobrý den, již půl roku řešíme spor se sousedem. Vše začalo tím, že soused nechtěl dát souhlas s mo…
puhelin
Před 3 lety
16
Vzhled - lamino, dub tornádo
Dobrý den, přemýšlíme o podlaze - lamino Dub Tornádo č. K395. Má zde někdo tento typ podlahy, ev. b…
blueberrys84
Před 2 lety
2
Stropní ventilátor špatně pasuje na trubku
Dobrý den, prosím o radu s problémem u stropních ventilátorů v koupelnách a WC. V domě máme sádrok…
ventilatory
Před 1 rokem
3
Síla drátu v pletivovém plotě
Ahojte, chtěl bych se zeptat, jestli a jak důležitý je rozdíl v síle drátu v 3D svařovaném pletivov…
radim2015
Před 3 lety
6
Jak rozvrhnout koupelnu?
Dobrý den, mohla bych poprosit poradit jak rozvrhnout koupelnu? Není to moc velká místnost a měla b…
zuzanka.k
Před 3 lety
13
Cena lakované kuchyně s dřevěnou pracovní deskou a kvalitním kováním
Dostali jsme cenovou kalkulaci na tuto kuchyňskou linku, celková délka je asi 12 metrů, korpusy 18m…
radim2015
Před 3 lety
16
Dřevěná pracovní deska - zkušenosti po delší době užívání
Ráda bych Vás požádala o Vaše praktické zkušenosti s dřevěnou pracovní deskou ošetřenou olejem (nel…
zubr487
Před 3 lety
4
Zateplení podkroví vatou
Dobrý den, chci se zeptat, řeším zateplení podkrovní částí. Mám v plánu mít 30 cm izolace. Vím, že …
zateplovak
Před 3 lety
7
Zničený nový trávník
Zdravím všechny, je tu někdo, kdo by mi poradil co se zničeným trávníkem? Od dubna postupně srovná…
alexxa007
Před 3 lety
1
2
40
Návrh rozvržení kuchyně se 2 okny
Dobrý den, řeším rekonstrukci půdních prostor a návrh kuchyně. Kuchyně bude otevřená a průchozí a b…
maty56
Před 3 lety
10
Drobná stavba na parcele Zeleň soukromá
Dobrý den, stavebníci.. Prosím o radu zkušenější... Na pozemku v ÚP vedeném jako zeleň soukromá pot…
puhelin
Před 3 lety
7
Bezdratovy vypinac na ovladani svetel
Dobry den, v praci bezne pracuji z RF vypinacem a rele od ABB k ovladani svetel. Doma bych chtěl …
majkl86
Před 3 lety
1
Skladba podlahy na monolitickem betonu
Dobry den, Strop/podlaha podkrovi je zakoncen monolitem betonu. Cim lze vyrovnat podlahu cca. 1c…
yesman
Před 3 lety
2
Stavba do 25m2 - zaměření? postup
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak se přesně postupuje u stavby do 25m2, která nevyžaduje povolen…
jozkakomosny
Před 2 lety
14
Baterie HOPA
Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat, máte někdo zkušenosti se značkou baterií HOPA? Případně Ra…
terkamik
Před 3 lety
2
Zakrytí oken během stavby.
Zdravím, Máme čerstvě namontovaná okna a přemýšlím čím je zakrýt aby se během stavby nezničily rám…
blooddrunk
Před 3 lety
3
Zahrada
Dobry den,chtela jsem se zeptat za kolik se da prodat zahrada.Ma 1070m2 s chatickou a vlastni vodou…
thea2b
Před 3 lety
2
Reference
Dobrý den, chci se zeptat jestli mate prosím někdo zkušenost s firmou: QUICKSTAV se sídlem v Brně …
tiba1318
Před 3 lety
1
Betonový plot Polsko?
Dobrý den, potřebujeme oplotit velký pozemek betonovým plotem. Máte někdo zkušenosti z objednávání …
davex
Před 3 lety
7
Skříň pro elktromer
Zdravim, je možné elektromernou skříň prestrikat na jinou barvu než je ta jejich "svetlešeda" ? Mát…
pyramis
Před 3 lety
9
Česká pošta ztratila doporučený dopis na podpis souseda
Dobrý den, v dubnu posílal SÚ sousedům Oznámení o společném řízení. Jenže ČP ztratila jeden dopis …
petrapol90
Před 3 lety
12
Plot souseda
Zdravím chtěl bych se tu zeptat jak to je když soused co postavil jako první a měl v projektu plot …
daruna
Před 3 lety
8
1
2
…
127
128
129
130
131
…