O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak prilepit nerezove pasky?
Mam obklad jako na obrazku https://pin.it/55ndqJ7 nechal jsem si mezeru na tu nerezovou listu + 2x…
peju
Před 3 lety
6
Easyhomes/Naturliving
Dobrý den, Máte někdo zkušenosti s domem od Easyhomes nebo Naturliving? Děkuji moc!
zuzana_gab
Před 3 lety
2
Začínáme ....
Tak máme pozemek, čerstvě zaplacený, představu o domě a chci začít, ale stále nevím s kým. Dřevosta…
radim2015
Před 3 lety
1
2
33
Nábytek
Máte někdo tuto sedací soupravu na terase, prosím? Můžete mi poslat reálnou fotku ?
petraaa888
Před 3 lety
1
Slunecni plachta
Zdravim, ma tu niekto realne skusenosti se slunecnymi plachtami? odolnost vetru funkcnost? ma to ni…
galvac
Před 3 lety
6
Elektrická markýza - ukotvení
Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo neřešil ukotvení elektrické markýzy do fasády, která je za…
lisakstavitel
Před 3 lety
2
Technická místnost 1,8 m2
Před více než rokem jsem zde ukazoval projekt, kde jsem sklidil kritiku za malou TM. Do této TM, re…
panlorenc
Před 1 rokem
13
Na co založit opěrnou zídku, malta/beton
Prosím o radu na co založit první řadu opěrné zídky vysoké 5x Best Luneta. Většina výrobců uvádí na…
edison101
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Houby v trávníku
Dobrý den, po posledních deštích se nám v trávníku vyrojila fakt spousta hub. Nějak se nemůžu poma…
thomas256
Před 3 lety
3
Porušení parozábrany
Ahoj, máme dřevostavbu, difůzně uzavřenou. Při instalaci tepelného čerpadla nám instalační firma pr…
petr86
Před 3 lety
5
Odmítnutí obce připojení na vodovod
Dobrý den, prosím o radu a případně odkaz na pramen práva. Může obec odmítnout připojit zastaviteln…
t_ivan1988
Před 3 lety
5
Podpisy na situační výkres
Dobrý den, situační výkres kde budu mít podpisy od sousedů musí mít razítko projektanta nebo stačí …
jandour
Před 3 lety
16
Lezecká stěna pro děti
Ahoj, chystáme stavbu prolejzačky a dětské lezecké stěny na zahradě. Zajímal by mě Váš názor a př…
lpilar
Před 3 lety
13
Střešní krytina Jacobi Walther Dachziegel dostupnost
Dobrý den, mám informaci, že tento výrobce dosud nedodal zakázky z přelomu roku a několik měsíců ne…
hortenzie87
Před 3 lety
1
Žaluziové překlady - Zapravení
Dobrý den, jak se řeší vnitřky žaluziových překladů heluz? Když dělali okna dali přes ně pásku viz …
davex
Před 3 lety
3
Zateplení pultové střechy_dotaz
Dobrý den - chystám se zateplit pultovou střechu na rekonstruovaném domku a tápu, jakou izolační va…
petrkunc132
Před 3 lety
6
Prosím o radu ohledně zdi ze ZB a vlhkosti
Dobrý den, máme na zahradě nízkou zeď kvůli vyrovnání terénu. Stavbu prováděl šikovný zedník, kter…
bacci_abracci
Před 3 lety
5
1. řada štítů
Ahoj, mám dotaz. Po vylití věnce, se první řada štítů z Ytongu může založit na lepidlo (tenkovrstvá…
jarin1
Před 3 lety
4
Nopovka a dlažba prosím o radu jak zakončit ???
Dobrý den chtěl bych poradit jak toto mám zakončit zasypat pískem ? Nebo sterkem … mám dlažbu zárov…
blooddrunk
Před 3 lety
11
Stolek z masivu - praskliny
Dobry den, Nez vyreklamuji byl by tady nejaky trhular, ktery by mi mohl potvrdit, ze tyto prasklin…
kekita
Před 3 lety
3
Vinyl za jak dlouho cca 70m2
Za jak dlouho firma může mít hotový click clack vinyl v bytě cc 70m2? Děkuji
davex
Před 3 lety
5
Ukažte prosím vaše osvětlení osvětlení
Poradíte mi osvětlení do předsíne, koupelny, ložnice. Děkuji za inspiraci , nevím jaké vybrat
candat
Před 3 lety
13
Samostavitelka žádá radu
Dobry den, rozhodla jsem se zhodnotit peníze a postavit si dům (pozemek mam 1500m)… zda se mi to al…
78marcela
Před 3 lety
31
Cim zasparovat vyklenek ve sprchovem koutu?
Sillikonem nebo sparovackou? Mel jsem v umyslu tam dat sparovacku jako vsude jinde krome koutu na s…
kekita
Před 3 lety
3
Dafnulka
Dobrý den,prosím vás děláme rekonstrukci domečku a topenar nám řekl, že se máme dívat po krbové vlo…
sarmaj
Před 3 lety
2
Interiérové návrhy - desing
Dobrý ,den chtěl jsem se zeptat zda tu nejní nekdo kdo dělá interiérové návrhy podle plánků :slight…
fandak
Před 3 lety
3
Kuchyňská linka s oknem- prosím o radu 🙏🏻
Hezký den, mohu prosím tuto úžasnou skupinu využít k prosbě o radu?🙏🏻 Jsme v procesu plánování k…
puhelin
Před 3 lety
5
Založení trávníku v létě
Dobrý den. Kvůli neustálým odkladům se nám povedlo založit trávník až teď před týdnem, kdy začla ve…
geodett
Před 3 lety
7
Návštěvy pubertálních dětí a soukromí
Prosím, berte to jako téma pro odlehčení, i když čekám i bouřlivé názory. Setkávám se s tím, že tad…
bayt
Před 3 lety
17
Položení dlažby bez dilatace - názor
Dobrý den, máte někdo položenou dlažbu bez dilatace? Chodba je dlouhá cca 5m, pokoje po stanach ch…
kofejn
Před 3 lety
9
1
2
…
129
130
131
132
133
…