O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sokl marmolit Baumit m326
Dobrý den, vybíráme barvu soklu. Docela se nám líbí od Baumitu vzor m326. Nemáte ho někdo na domě p…
oren
Před 3 lety
1
Fotovoltaika na klíč pro rodinný dům
Dobrý den, prosím o doporučení na spolehlivou firmu, co dělá fotovoltaiku pro rodinné domy na klíč…
kamilpavlik
Před 2 lety
29
Poddolování - Úřady
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost se stavbou na poddolovaném pozemku? Konkrétně se jedná o K…
milanq
Před 3 lety
2
Ventilace v paneláku
Dobrý den, dělám částečnou rekonstrukci panelákového bytu na pronájem. Po důkladném zatěsnění oken …
ventilatory
Před 3 lety
14
Výstavba terasy u roubenky
Hledám spolehlivého dodavatele, který by mohl na podzim zrealizovat výstavbu terasy u roubenky - vy…
dajabon
Před 3 lety
1
Zastřešení terasy - svetlo
Dobrý den, měl bych dotaz, vy co jste davali na pergolu čirý polykarbonat a máte pergolu před franc…
milda1234
Před 3 lety
2
Plynový kotel nebo tepelné čerpadlo??
Co byste poradili v tomto případě? Rekonstrukce staršího domu, podlahové topení nebude, čili radiat…
petr13
Před 3 lety
4
UDÍRNA - je to rozumné?
ahojte prosím o radu, stavím udírnu a chtěl jsem postupovat jako na obrázku (tímto se omlouvám maj…
alfonss
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Projektant Zlínsko a okolí
Plánujeme výstavbu rodinného domku. Dostali jsme doporučení na firmu Projekty pro život ze Zlína. h…
nikitini
Před 3 lety
3
Jakou mycku - tichost
Zdravim, chtel jsem se zeptat na doporuceni/nazor na mycku? momentalne mame blomberg s 48db psanymi…
bayt
Před 3 lety
13
Vana a sprchový kout v nadčasové koupelně "na stará kolena"
Dobrý den, koupila jsem byt v rekonstrukci, ale navrhované řešení ( již vyzděné jádro, které se ale…
buliiik
Před 9 měsíci
11
Garážová vrata
Ahoj, kdy se montují garážová vrata? Známý mi řekl, že až budu mít hotové omítky. Je to pravda? Neb…
xkarlos
Před 3 lety
8
Hydroizolace, kotvení fasádní izolace
Dobrý den, moc prosím o radu. U našeho RD došlo k následujícímu a potřeboval bych poradit co s tím,…
panlorenc
Před 1 rokem
9
Fleky na terase
Dobrý den, nevěděl by někdo, co to je? Začalo se nám to dělat na dřevěné terase, taková jakoby tyrk…
oskar83
Před 3 lety
2
Materiál Polsko
Vzhledem k nárůstu cen stavebního materiálu uvažujeme nad tím, že bysme dvory dodělali z materiálů…
michalpavlu4
Před 8 měsíci
13
Kamerový systém se záznamem do cloudu? (FTP, Amazon web, ...)
Rád bych si pořídil kamerový systém - ideálně v základu 4 kamery s rozlišením 4k. Nemusí to nutně b…
molanmolab
Před 3 lety
6
KČOV neboli korenovka
Ahoj, zajima mi zda nekdo z Vas ma korenovku. Jake mate zkusenosti po letech..a jakou firmu jste me…
lilacolour12
Před 3 lety
1
Odmítnutí připojení na kanalizaci
Dobrý den, v lednu jsem koupil domek u kterého bylo vydáno stavební povolení k ČOV. Nebyla připojen…
spookykt
Před 3 lety
11
2 digestoře do 1 komína
Dobrý den, lze vyvést do komína 2. digestoř? 1 máme dole a druhou bysme chtěli do patra.
veruzit
Před 3 lety
1
Natažení vody a odpadu od vany
Dobrý den, řešíme novou kuchyň. Chtěla bych ji z druhé strany zdi, kde je teď vana. Jde o to, že …
zubr487
Před 3 lety
7
Vývod z digestoře do zateplení/na fasádu z boku domu
Dobrý den, zateplujeme dům a plánuji si v patře udělat kuchyň, tudíž bude vedený vývod z digestoř…
veruzit
Před 3 lety
1
Jak na závěsy v obýváku?
Dobrý den, již delší dobu řeším, jak na záclonu a závěsy v obýváku s kuchyní. Nevím jestli dát nad …
andik.cz
Před 3 lety
10
Stavební materiál z Polska - polský ytong, porfix ....
Zdravím Vás, ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo zkušenosti s nakupováním zdícího materiálu z Po…
puhelin
Před 3 lety
2
Pomalý hranec- multifunkční hrnec???
Ahoj, zvažujeme koupi pomalého / multifunkčního hrnce.. Máte nějaké zkušenosti? Nějaké doporučení…
kekita
Před 3 lety
2
Rozložení kuchyne
Dobrý den, potřebuji jiný pohled na řešení me budoucí kuchyně. Místnost je 280x245 neuzavrena že st…
pajaj1
Před 3 lety
8
Pomoc s projektem - dům ve svahu
Ahoj, aktuálně řešíme projekt našeho RD. Dům bude 2patrový s tím, že vstup (zádveří) bude ve 2NP (…
maty56
Před 3 lety
2
Betonové pražce do základové desky
Ahoj všichni, prosím o radu.....jelikož máme celkem dost betonových pražců na zahradě, které nám ta…
vladimir_sacha
Před 3 lety
15
Zabezpečovací systém - Existuje nějaké otevřené řešení?
Chtěl bych drátový bezpečnostní systém. Vím, že můžu koupit hotové řešení od Jablotronu, Satelu neb…
robertpok
Před 3 lety
1
FVE - Growatt / Canadian solar
Zdravím ve spolek, chci si pořídit FVE na střechu novostavby, mám nabídku od firmy s panely Canadia…
mitoma
Před 3 lety
9
Ytong preklady
Ahoj, vadí takto poškozené překlady? Už jsem kontaktoval i přímo xellu,tak čekám na vyjádření.
jarin1
Před 3 lety
9
1
2
…
131
132
133
134
135
…