O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dočasný elektrokotel
zdravím, jelikož budu mít tep. čerpadlo až v sprnu - ano, objednáno už v lednu, řeším jak pomoct vy…
dawin
Před 3 lety
15
Vlhko u zdi
Dobrý den, máme novostavbu a toto se nám objevilo na jedné obvodové zdi a na jedné vnitřní u lišt. …
doog
Před 3 lety
7
Barva lamel žaluzií k antracitovým oknům
Zdravím, chci se zeptat, zda nemáte někdo antracitová okna a k tomu nějaký světlejší odstín lamel …
jandour
Před 3 lety
9
Příjezdová cesta - zpěvnění pálenými cihlami
Dobrý den, řešíme budoucí soukromou příjezdovou cestu ke stavebnímu pozemku na kterém stál starý dů…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
DEK ci Evromat?
Ahoj, mate nekdo zkusenost s Evromatem? V CN se lisi jen o tri tis.,DEK je drazsi, ale mame s nin z…
luj89
Před 3 lety
3
Druh plevele
Ahoj, rád bych poprosil zkušenější o radu, co je to za plevel viz. foto. Děkuji
pajavokr
Před 3 lety
5
Světelné scény - ano nebo ne?
Je mi jasné, že každý většinou chválí to svoje. Ale: Jak vám vyhovuje ovládání světelných scén, pří…
luckavra
Před 3 lety
1
2
...
3
69
Ochranná věc na zábradlí na balkon
Ahoj, budeme mít v novostavbě tohle zábradlí, ale také batole, které je schopné přistrčit si židlič…
puhelin
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Ploché střecha cena
Zdravím, chtěl jsem se zeptat kvůli ceny ploché střechy. Mám cca 200m² plochu střechy. Celková cena…
edison101
Před 3 lety
7
Falc. click - uchycení hromosvodu
Zdravím vás, máte někdo zkušenost s uchycením hromosvodu na falc. krytinu click? Mám 3 svody, dva n…
edison101
Před 3 lety
2
Obalový materiál - sběrný dvůr
Ahoj, chci se jen zeptat, můžu plastové, papírové obaly a polystyren ze stavby odvézt normálně do…
jarin1
Před 3 lety
23
Euroline 1372
Zdravím všechny, mám dotaz na stavebníky kteří již dokončili stavbu dle projektu Euroline 1372. Roz…
marek_slach
Před 3 lety
1
Stropní panely
Dobrý den chci se zeptat zda má někdo zkušenosti se stropním systémem spiroll panely. Zajímá mne ko…
jirca456
Před 3 lety
4
Industriální dveře
Dobrý den, máte někdo doma industriální otočné dveře viz foto? Pokud ano, máte opravdu ocelové neb…
katkavojta
Před 3 lety
1
Pracovní deska technistone x dekton
Chtěla bych se zeptat, zda tady má někdo pracovní desku v kuchyni Dekton či Technistone. Máme cenov…
luckavra
Před 3 lety
7
Venkovní kámen
Krásný večer, pokládala jsem venkovní kámen a druhý den někde se objevily bílé skvrny. Proč se to s…
oskar83
Před 3 lety
2
Změna cihly oproti projektu 30 místo 44 - jak založit první řadu ?
Dobrý den, řešil někdo změnu zdiva oproti projektu 30 místo 44 a založení první řady cihel dle vnit…
panlorenc
Před 3 lety
15
Ztracené bednění na pasy a klínkování
Zdravím, stavím základy pro masivní dřevostavbu. Má už rozmístěné na pasech o šířce 60 cm ztracené …
panlorenc
Před 3 lety
2
Krytina na přístřešek
Dobrý den, je možné použít trapézové plechy pro střechu na příštřešek na auta se sklonem 5°? Případ…
hu1
Před 3 lety
2
Folie pred zalitim zakladove desky betonem
Zdravím.. Stavim dvou garáž a zavezl jsem vypln zakladove desky betonovym recyklatem 0/63 a zhutnil…
petrkunc132
Před 3 lety
8
Sklon na půdě
Ahoj, rekonstruuji půdu na chatě, začal jsem první polovinou a všimnul jsem si, že podlaha není v r…
raziel628
Před 3 lety
2
Odstraněni betonového schodiště
Ahoj, není tu někdo kdo ma zkušenost s betonem, resp. s jeho řezáním a demolici ? Nasi stavební fir…
pet3art
Před 3 lety
4
Nový Magazín na Modré střeše! :)
🥳 A je to tu! Predstavujem vám nový Magazín na Modrej streche!💻👇 Prečítate si v ňom všetko o: ✅ st…
michaela_recht
Před 3 lety
1
Betonování ztraceného bednéní
Dobrý den Všem. Chtěl bych se zde zeptat zkušených stavařů na názor. Budeme začínat se stavbou RD …
uzivatel7777
Před 1 rokem
12
Nove vchodove dveře i se zarubnemi, zvládneme sami?
Dobrý den, nechali jsme si spočítat kolik budou stát dveře do domu. Máme limit na rekonstrukci. Dve…
zuzik1232
Před 3 lety
12
Prodej domu - co by v něm mělo zůstat
Zdravím, chci se zeptat zda-li někdo řešil prodej domu a má s tím zkušenosti. Zajímá mě např. jestl…
pyramis
Před 3 lety
11
Zkušenosti s eurookny DARE?
Dobrý den, prosím, máte někdo zkušenosti s eurookny od firmy DARE? Jaká je kvalita? Doporučili bys…
maty56
Před 3 lety
2
Rámové vs sendvičové interiérové dveře
Zdravím, jaké máte zkušenosti s rámovými dveřmi? Máme nabídku na sendvičové dveře s lepenými rámečk…
tomi_28
Před 3 lety
1
Dražší lepený nebo click vinyl?
Nevíte někdo co je dražší jestli lepený nebo click vinyl? Na lepený jsme měli napočítáno 90m2, a ce…
kofejn
Před 3 lety
3
Porfix - aktuální situace s dodávkami materiálu
Máte někdo aktuálně objednané zdivo od Porfixu, nebo vám ho teď dodali? Jaký je teď stav, termíny d…
jirs
Před 3 lety
8
1
2
…
132
133
134
135
136
…