O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
ŽB věnec
Zdravím, za jak dlouho po betonáži věnce v podkroví jste začali dělat střechu? Vím, že beton zraje…
jarin1
Před 3 lety
3
Tlaková zkouška
Dobrý den , mám podomítkové těleso HansGrohe 13622180 na bateri pořad čekáme. Dá se udělat tlaková …
ajl007
Před 3 lety
5
Prasklina
Dobrý den, myslíte že prasklina která vede od okna směrem nahoru přes celý štít může být nějak záva…
marek_15
Před 3 lety
4
Nižší výška kuchyňské linky
Řešíme s truhlářem rekonstrukci kuchyně. Jsem malé postavy 153 cm a nyní máme po původních majitelí…
kafr
Před 3 lety
14
Třívrstvá dřevěná podlaha - doporučíte?
Pěkný den, rozhodujeme se pro dřevěnou podlahu. Napíšete své zkušenosti s třívrstvou dřevěnou podl…
patkin
Před 1 rokem
9
Byt 3+1 bez obývacího pokoje
Dobrý den. Budu rekonstruovat byt 3+1 v paneláku, ale nechci obývák (sedačka, velká TV, konferenční…
mille
Před 3 lety
9
Stačí jednoduchý rastr ?
Ahoj, Chci se zeptat, zda stačí takto udělat rastr na sádrokarton nebo musím dělat dvojitý křížový…
hu1
Před 3 lety
4
Zahrada ve svahu-projekt
Zdravím,dokončujeme RD na hodně svažitém pozemku.Ted řešíme co s okolím domu,jak pojmout zahradu ta…
dusli
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Sušení vs impregnace vazniku
Ve všech CN na příhradové vazníky, které jsem dostal firmy uvádí impregnaci dřeva. Jedna firma dřev…
robohej
Před 3 lety
5
Vinyl na schodech
Dobrý den, na kolik vás, prosím, vyšlo obložení schodů vinylem? Nechceme na schodech nevzhledné liš…
hanka731
Před 3 lety
12
Podomítková baterie do sprchy Novaservis
Máte prosím někdo ve sprše podomítkovvou baterii od Novaservis? Jde mi o to jestli se dá dostat i p…
luciekocur
Před 3 lety
5
Sklep v obýváku
Zdravím nemáte někdo zkušenosti se stavbou vinného sklepa v obýváku? Viz foto
doog
Před 3 lety
9
Stavební dozor - doporučení Hradec Kralove, Jičín
Ahoj, máte prosím někdo doporučení na stavební dozor pro stavbu svépomocí? Okolí Hradce Králové a J…
calumka
Před 3 lety
1
Minerální vata
Dobrý den, stane se něco minerální vatě, když pod ní nebude ještě parotěs, ale již vyliji nivelační…
kofejn
Před 3 lety
2
Oplechování střechy pergoly
dobrý den, je reálné dodělání závětrných lišt a okapnice na šindelovou střechu (šikmá) pergoly bez …
lukasferenc12
Před 3 lety
1
Oprava díry ve zdivu
Zdravím, při terénkách kolem domu nám bagr párkrát trefil soklovou cihlu. Chtěl bych se zeptat čím …
davex
Před 3 lety
4
Venkovní parapety-barva
Dobrý den, rekonstruujeme bytový dům. Původní okna zůstávají bílá, venkovní žaluzie budou v barvě …
soumi
Před 3 lety
1
Dveře SIKO a oblozky
Máte někdo vchodové bezpečnostní a pak i vnitřní dveře ze SIKO?
lukass_5
Před 3 lety
5
Vinyl svépomocí nebo s firmou, a nebo lepší PVC
Šli by jste do vinylu po celém bytě s firmou nebo svépomocí? To se dá reklamovat když by jsme si to…
jarin1
Před 3 lety
2
Recenzie na Vas Domov Snov z RS
Ahojte. Chceme stavat cez Vas Domov Snov. Ma niekto s nimi skusenost prosim? Zatial mam aj pozitiv…
crysol
Před 3 lety
1
Impregnace? Earth Safe Finishies
Zdravím všechny, vzhledem k tomu, že už nevím, kam se obrátit, tak to zkusím tady. Rád bych se zept…
petrosi
Před 3 lety
1
EU domy - zkušenosti
Dobrý den, má prosím někdo zkušenosti s firmou EU domy Morava? https://www.eudomy.cz/ mají sídlo …
lelen1
Před 2 lety
6
Folie
Dobrý den, jak zjistím jestli je tahle fólie kontaktní nebo nekontaktní ? Díky za odpovědi https:/…
marek_15
Před 3 lety
2
Zapuštěné zrcadlo
Přeji pěkný den a chtěl bych poradit jak vyřešit zapuštěné zrcadlo. Tloušťka obkladu je 1cm a s vrs…
xkarlos
Před 3 lety
4
Předehřev u rekuperace. Ano/Ne?
Jedna firma se mě snaží přesvědčit o tom, že v zimě, když je minus X stupňů, tak vlhkost v jednotce…
martin_s
Před 3 lety
3
Kůrovcové dřevo - nová střecha
Budu stavět dům, který bude mít střechu typu krovy klasické vazby. Mám vlastní les plný kůrovcového…
geodett
Před 3 lety
2
Okna - výměna izolačních dvojskel za trojskla?
Hezké dopoledne, potřeboval bych se poradit, zda mám vyměnit výplně oken za trojskla nebo nechat st…
tom_79
Před 2 lety
22
Jakou indukční desku, komínovou digestoř, vestavnou troubu, vestavnou mikrovlnku, americkou lednici.
Ahoj Budeme vybírat spotřebiče do kuchyně a rád bych vás poprosil o zkušenosti se spotřebiči uvede…
ivousek89
Před 1 rokem
14
Nedostatečná velikost pozemku
Dobrý den. Prosím o názor nebo radu. Rádi bychom koupili konkrétní pozemek o velikosti 786m2. Probl…
milanq
Před 3 lety
18
Odnímatelný panel pod závěsným WC
Zdravím, dávám si svépomocí závěsné WC do panelákového bytu. Podomítkový modul bude ve stoupačce (…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
7
1
2
…
133
134
135
136
137
…