O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Odtah z kuchyně
Zdravím, rekonstruuju panelákový byt a řeším odtah z kuchyně, který byl doteď zaslepený. Po otevře…
mlejnecek
Před 2 lety
2
Elektřina na stavbu
Dobrý den všem, poradíte prosím, na pozemku máme vše nachystané (rozvaděč, revize, zásuvka) a potře…
bayt
Před 3 lety
3
Terén kolem terasy
Dobrý den ukažte své fotografie terénu kolem terasy kytičky a ták. Chci inspiraci :wink: Moc děkuj…
davidwaln
Před 3 lety
1
Vytápění
Dobrý den, jsme ve fázi projektu. Zastavěná plocha cca 100m2, obytná cca 80m2 (dřevostavba, dif.…
travas
Před 3 lety
11
Samonivelacni stěrka
Ahoj , prosím o radu..jakou penetraci použít, když starý podklad je dlažba a na ní přijde samonivel…
sydnygrygera
Před 3 lety
2
Musí být dva zdroje tepla?
Dobrý den, máme zkolaudovaný dům (2020), kde máme instalovanané podlahové vytápění pomocí elektrok…
dusli
Před 3 lety
12
FVE batéria + práčka v jednej miestnosti
Ahoj, aktuálne sme vo fáze dispozičného riešenia novostavby a prišla reč na technickú miestnosť. V…
kekita
Před 3 lety
31
Bugalov 4kk + garáž max. šíře 15 metrů
Ahoj, již jsem ze všemožných půdorysů zmatený. Nechám si tu poradit. Neutkvěl Vám nějaký dobrý půd…
simona_sterlyova
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Výpočet výkonu podlahového konvektoru
Prosím, umí mi tady někdo vypočítat jaký výkon potřebujeme u podlahového konvektoru bez ventilátoru…
petrkunc132
Před 3 lety
5
Laminátová podlaha Excellent dub Ambience
Dobrý den, konečně jsme ve fázi, kdy vybíráme podlahu. Líbí se nám laminátová podlaha Excellent dub…
martinaat
Před 3 lety
1
Skvrna na SDK kolem trámu
Zdravím všechny, prosím o radu,udělal se nám flek na šikmém stropu v podkroví,viz.foto,vůbec netuší…
donald77
Před 3 lety
7
Loupani zakladove desky garaze
Hezky vecer všem. V Sobotu rano jsme vylili ZD garáže, pravidelně jsem kropil a koukam ze se ted za…
brosban
Před 3 lety
8
Plastové zatravňováky Ecoraster
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s plastovými zatravňováky Ecoraster, popř. jinými? Hlavně mě za…
janise79
Před 3 lety
1
Rekonstrukce domu - výměna radiátorů za podlahové topení
Dobrý den, rekonstruujeme dům, kde v přízemí je teplovodní podlahové topení a v podkroví jsou radiá…
wpavel
Před 3 lety
5
Zatemňovací rolety Jysk
Ahoj, kdo má tyto rolety a připevňoval je do zdi a ne jen na okno, můžete mně říct, jak hluboko jst…
hana_k
Před 3 lety
2
Tepelná čerpadla - okres Benešov (zkušenosti)
Ahoj, chtěla bych poprosit o rady a názory, kdo žijete v okrese Benešov, od koho máte tepelné čerp…
neptunka17
Před 3 lety
3
Rozsáhlé chráněné území + zemědělský půdní fond
Dobrý den, uvažujeme nad koupí okálového domečku, který se nachází v rozsáhlém chráněném území a v…
milanq
Před 3 lety
2
Ovládání rekuperace - manualně? Na dálku?
Dobrý den, nabízí nám k rekuperaci modul pro připojení na wifi a tedy hádám dálkové ovládání jednot…
bayt
Před 3 lety
6
Kamerový systém a zabezpečovačka v jednom (ne od Jablotronu)?
Hledám drátový kamerový systém a zabezpečení v jednom. Rád bych nějaké otevřenější řešení, kam si č…
jarin1
Před 3 lety
15
Firma top-pergoly
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s touto firmou top-pergoly? Máme poptano, ale co mě zaráží, že nik…
pppmendy
Před 3 lety
1
Trámy
Dobrý den, plánuji na chalupě předělání dvou starých clévů na pokoj. Nad ním bych rád udělal podkr…
panlorenc
Před 3 lety
4
Teplovodní kolektory a záložní kotelna na zahradě
Dobrý den, chystám se ke staršímu RD dát na zahradu několik teplovodních kolektorů. Dále bych chtě…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
Noční automatika světel při pohybu. Jak na to?
Rád bych si zajistil příjemné noční světlo. Moje představa je, že když v noci v čase 23-06 vejdu do…
xkarlos
Před 3 lety
26
Stavba do 16m2, dodatecne povoleni
Hezký den, na pozemku, kde stojí chata jsem si před několika lety postavila přístřešek (pergolu) o…
milanq
Před 3 lety
5
Tloušťka izolace vodovodního PPR potrubí
Prosím, jakou zvolit tloušťku izolace vodovodního PPR potrubí pr. 25 mm ve stěně? Stačí síla stěny …
raziel628
Před 3 lety
3
Zateplení soklu,
zdravim.prosim jak nejlepe dodatecne zateplit sparu mezi spodni xps v zemi a horni soklovy xps .v m…
petullena
Před 3 lety
1
Klika/madlo/koule na vstupních dveřích
Prosím, co jste zvolili? :slight_smile: Děkuji :slight_smile:
davex
Před 3 lety
16
Podlahová izolace - alternativa?
Zdravím. Sháníme podlahovou izolaci Isover TDPT 50mm. Ve stavebninách není skladem a dodací lhůty d…
esmeralda2
Před 3 lety
2
Dětská pojistka u klik MT
Dobrý den, kdo máte kliky MT na oknech, jak jste prosím řešili dětskou pojistku? Kliky na klíček as…
bayt
Před 3 lety
3
Mobilní klimatizace
Zdravím vás, máte někdo novější zkušenost s mobilní klimatizací, myslím hlavně s odvodem horkého vz…
rs01
Před 3 lety
5
1
2
…
130
131
132
133
134
…