O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kácení stromů
Zdravím všechny, četla jsem starou diskuzi, ale myslím že je nový zákon. Takže se ptám - pozemek k…
hankade
Před 2 lety
1
2
32
Záhon na severní straně
Dobrý den, mám nevzužitou část, kde bych chtěl udělat malý záhon. Nehledam okrasne veci, ale spis b…
ufin22
Před 3 lety
5
Zaházení drážek po vodařovi a elektro instalaci.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaký způsob je podle váš nejlepší k vyplnění drážek a vodních trub…
yesman
Před 3 lety
5
Výpočet TZ
Dobrý den mohu se tu zeptat nějaké dobré duše na přibližný výpočet TZ RD alespoň "by očko" ? Našel …
zubr487
Před 3 lety
9
Přípojka WC na pozemku souseda
Pěkný den všem, prosím o zkušenosti. Před necelým rokem jsme koupili starší dům k rekonstrukci. Te…
rhoda
Před 3 lety
8
Rekuperace - uhlíkový filtr. Omezí znatelně pachy z venku?
Něco mi říká, že ten uhlíkový filtr bude fungovat jen částečně, ale pachy z venku beztak půjdou do …
ventilatory
Před 3 lety
2
Rekuperace - odtah z WC mísy. Máte to? Je to k něčemu?
Pořizuji rekuperaci a firma mi nabízí tuhle možnost. Nějak nevím, jak se k tomu postavit. Investice…
edcbubu
Před 2 lety
1
2
52
WEBER HN3B, HN3C
Dobrý den! Nemáte, prosím, někdo fasádu WEBER HN3B nebo HN3C? Za foto budu moc ráda. Děkuji 😊
paullinka
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Čím čistíte supermat?
Poraďte prosím, čím snadno vyčistit skvrny na kuchyňských dvířkách v supermatu. Mám lamino Egger Pe…
renatka_k
Před 3 lety
3
Cena kompletních základů 80m2 pro RD na klíč
Ahoj všichni, chtěl bych tu načerpat "pozitivní" energii ohledně současných cen stavebních materiál…
robohej
Před 3 lety
7
Zdění schodiště
Dobrý den, máme v projektu domu betonové schodiště s podestou. Z jedné strany schodiště je spíž, z…
wacko
Před 2 lety
8
Dotace - rekonstrukce domu
Zdravím, neznáte prosím někoho z Vysočiny, kdo vyřizuje dotace z Nová zelená úsporám a má dobrou r…
nikol_havova
Před 3 lety
1
Jak nejefektivněji vysušit anhydrit?
Zdravím, vylili jsme anhydrit začátkem června a tento týden nám nainstalovali TČ a zapojili teplovo…
kofejn
Před 3 lety
7
Zateplení fasády RD
Dobrý den, prosím o názory a rady k zateplení rodinného domu, stavební povolení cca před 20-ti lety…
aspassia
Před 3 lety
1
Pokrývač
Ahoj, dáte mi někdo doporučení na pokrývače v okolí Mladé Boleslavi - Turnov? Díky.
robohej
Před 3 lety
1
Cena monolitického stropu
Dobrý den, dělal jste někdo v poslední době žb strop? Vycházíme z projektu, celkově strop plocha 26…
jiricky
Před 2 lety
11
Výměna dveří
Zdravím, nevím jak to chodí při rekonstrukci, když se musí měnit kus za kus... ale...chceme do star…
kekita
Před 3 lety
3
Stavba svépomocí - nejvíc nenáviděné práce :D
Jaká byla Vaše nejhorší zkušenost s prací na stavbě svépomocí? U mě vítězí stavba štítů z 500 porfi…
oskar83
Před 3 lety
12
Soused zlegalizoval stavbu bez mého souhlasu
Dobrý den, již půl roku řešíme spor se sousedem. Vše začalo tím, že soused nechtěl dát souhlas s mo…
puhelin
Před 3 lety
16
Vzhled - lamino, dub tornádo
Dobrý den, přemýšlíme o podlaze - lamino Dub Tornádo č. K395. Má zde někdo tento typ podlahy, ev. b…
blueberrys84
Před 2 lety
2
Stropní ventilátor špatně pasuje na trubku
Dobrý den, prosím o radu s problémem u stropních ventilátorů v koupelnách a WC. V domě máme sádrok…
ventilatory
Před 1 rokem
3
Síla drátu v pletivovém plotě
Ahojte, chtěl bych se zeptat, jestli a jak důležitý je rozdíl v síle drátu v 3D svařovaném pletivov…
radim2015
Před 3 lety
6
Jak rozvrhnout koupelnu?
Dobrý den, mohla bych poprosit poradit jak rozvrhnout koupelnu? Není to moc velká místnost a měla b…
zuzanka.k
Před 3 lety
13
Cena lakované kuchyně s dřevěnou pracovní deskou a kvalitním kováním
Dostali jsme cenovou kalkulaci na tuto kuchyňskou linku, celková délka je asi 12 metrů, korpusy 18m…
radim2015
Před 3 lety
16
Dřevěná pracovní deska - zkušenosti po delší době užívání
Ráda bych Vás požádala o Vaše praktické zkušenosti s dřevěnou pracovní deskou ošetřenou olejem (nel…
zubr487
Před 3 lety
4
Zateplení podkroví vatou
Dobrý den, chci se zeptat, řeším zateplení podkrovní částí. Mám v plánu mít 30 cm izolace. Vím, že …
zateplovak
Před 3 lety
7
Zničený nový trávník
Zdravím všechny, je tu někdo, kdo by mi poradil co se zničeným trávníkem? Od dubna postupně srovná…
alexxa007
Před 3 lety
1
2
40
Návrh rozvržení kuchyně se 2 okny
Dobrý den, řeším rekonstrukci půdních prostor a návrh kuchyně. Kuchyně bude otevřená a průchozí a b…
maty56
Před 3 lety
10
Drobná stavba na parcele Zeleň soukromá
Dobrý den, stavebníci.. Prosím o radu zkušenější... Na pozemku v ÚP vedeném jako zeleň soukromá pot…
puhelin
Před 3 lety
7
Bezdratovy vypinac na ovladani svetel
Dobry den, v praci bezne pracuji z RF vypinacem a rele od ABB k ovladani svetel. Doma bych chtěl …
majkl86
Před 3 lety
1
1
2
…
127
128
129
130
131
…