O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dekorativni sterka
Dobrý den, doporučí mi někdo firmu na dekorativní stěrku do koupelny a na krb? Humpolec, Havlíčkův …
lenjan1978
Před 3 lety
7
Vrzajici vana
Dobry den, Nedavno (brezen) jsme se nastehovali do novostavby a ted nam pri sprchovani zacala vrza…
petradd25
Před 3 lety
5
Obkopání a odizolování kamených základů
Plánuji hydroizolaci a zateplení pískovcových základů (1925) již už s vodorovnou hydroizolaci v mír…
panlorenc
Před 3 lety
3
Spravne umístění roxoru
Zdravím vsechny. V projektove dokumentaci mam napsano umístění roxoru viz obrazek. Chapu správně ze…
xkarlos
Před 3 lety
18
Schody z KVH a OSB
Dobrý den, byl by někdo kdo má nosnou konstrukci schodů z KVH a schody z OSB? Jak jste spokojeni? M…
nejaga
Před 3 lety
1
Hutnění
Chci se zeptat, jestli můžu hutnit zeminu vibrační deskou 150 kg v místech, kde je ležatá kanalizac…
panlorenc
Před 3 lety
2
Věcné břemeno zrušeno na odděleném pozemku
Ahoj, mám prosbu, zda někdo nemá zkušenost. Bydlíme v baráku cca 3 roky. Příjezdová cesta je po sou…
houzkova
Před 2 lety
4
Srovnaní zahrady - svah a nebo terasa? (obrázky uvnitř)
Řeším, jak srovnat pozemek, na kterém už jsme začali stavět. Na prvním obrázku je, jak pozemek vyp…
davex
Před 3 lety
16
sponzor fóra
Kotel
Dobrý den, plánujeme koupit starší domek po rekonstrukci kde se topí plynem a chtěli bychom vyměni…
wpavel
Před 3 lety
7
Posunutí hranice pozemku
Dobrý den, Máme dlouhý pozemek, který je rozkouskovany asi na 4 parcelni čísla. Dvě části jsou hne…
jozkakomosny
Před 3 lety
11
Varná deska Siemens EX807LYV5E
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s indukční varnou deskou Siemens EX807LYV5E? Doporučili byste ji …
martin18896
Před 3 lety
2
Bílé venkovní parapety
Ahoj, máte někdo bílé venkovní parapety? Máme okna ve světlém dřevodekoru, žaluzie budou DB703 a fa…
noemi77
Před 3 lety
3
Zahradní architekt-tip
Dobrý den, prosím o tip na zahr. architekta (nejlépe jihom.kraj). Máme dům ve svahu a jsme tam celk…
bery3
Před 3 lety
3
Změna zdroje před dokončením
Zdravím je vůbec možné změnit zdroj vytápění před dokončením stavby? chtěli bychom z el.kotle jít n…
vermirovsky
Před 3 lety
18
Zdražování, inflace, válka na Ukrajině, postcovid..?
Ahoj, dnešní situace jistě netěší žádného stavebníka. Jsem ve fázi koupě pozemku a již teď jsem …
artep1987
Před 2 lety
1
2
...
3
79
Podlahova mycka
Hezky dobry den, vcera jsem zaklekla na vinyl, mame takovej s drazkama( nikdy nebrat) a kartacem js…
chiq
Před 3 lety
3
Světla do koupelny
Dobrý den. Řešíme světla do koupelen. V jedné je vana v druhé sprchový kout. Je nutnost mít bezpodm…
ufin22
Před 3 lety
5
Shokirjon Nukarov: nekvalitná práce
Pozor při objednání služeb od Shokirjon Nukarov: jeho pracovníky neumi ani nalepit APU lištu:
tinabla
Před 3 lety
2
Dodatečné povolení stavby po koupi pozemku
Dobrý den, Zakoupili jsme pozemek, který chceme využívat jako zahradu (a výhledově zvažujeme stavb…
nitecka
Před 3 lety
10
Gril
Ahoj, máme nový rodinný domek a přišel čas vybrat gril, líbí se mi tenhle https://diten.cz/kose-na-…
roman_
Před 1 rokem
24
Projektová dokumentace
Ahoj vlastním 40let starý RD a jenom by mě zajímalo jestli je dobré mít projektovou dokumentaci jes…
puhelin
Před 3 lety
2
YTONG DRÁŽKA
Zdravím chci se zeptat. Mám Ytong Lambda YQ PD a když k sobě dáte 2 tvárnice do úhlu nebo prostě k …
xkarlos
Před 3 lety
5
Měla by být stejná dlažba v garáži i příjezdové cestě?
Hezký den, řešíme venkovní dlažbu a přemýšlíme, zda nedat nějakou levnější do garáže a na příjezdo…
kossakowski1980
Před 3 lety
9
Tepelné čerpadlo fotovoltaika
Dobrý den. Je tady někdo, kdo má doma tepelné čerpadlo s fotovoltaikou? Jaké máte měsíčně náklady? …
mpavka
Před 2 lety
1
2
44
Oprava po zasekání klimatizace
Dobrý den, Prosím o radu, jak opravit zeď po zasekání klimatizace do cihly. Myslela jsem, že bych v…
kopca89
Před 3 lety
3
Montovany zahradni domek
Zdravim, mate nekdo nejaky montovany zahradni domek? zajimaji me predevsim negativni poznatky, do c…
alexxa007
Před 3 lety
8
Čím odstranit hlínu z fasády?
Zdravím, koupil jsem rodinný dům, byly zde ale špatně naplánovány práce (kačírek se dělal až pozděj…
tinka2011
Před 3 lety
3
Venkovní sušák na prádlo
Venkovní sušák na prádlo. S jakou značkou a jakým typem jste spokojené. Potřebuji na 5 - 6 praček.
dita_a_ivan
Před 3 lety
8
Hliníková pergola v kombinaci se dřevem
Nemáte prosím někdo zkušenosti, kdo umí udělat hliníkovou pergolu včetně dřevěných hranolů? Dřevěné…
blooddrunk
Před 3 lety
5
Stavební dozor dřevostavby
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak najdu nějakého kvalitního dozorce na dřevostavby? Na internetu…
luluci1
Před 3 lety
3
1
2
…
130
131
132
133
134
…