O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sokl pod dveřmi
Dobrý den, moc prosím, můžete nám někdo poradit jak jste řešili tepelnou izolaci soklu pod dveřmi, …
sona_sk
Před 2 lety
6
Zpožděná dodávka zdiva plus navýšení jeho ceny
Dobrý den, ještě než se obrátíme na právníka, mám dotaz na místní stavebníky: stavebniny, u kterých…
pekelnice80
Před 3 lety
1
2
53
Pokles tlaku vody
Mám v novostavbě nahrubo rozvody vody, tedy na konci zátky a ventil. Vodař mi dělal tlakovku před z…
josef_vavra
Před 3 lety
9
Špatné anhydritové podlahy
V úterý vylité anhypodlahy, dnes ve čtvrtek jsem se trochu zhrozil. Asi nejvíc mne děsí ty prokresl…
radimir
Před 3 lety
26
Modulární dům - zkušenosti?
S přítelkyní plánujeme koupi modulárního domu. Aktuálně jsme ve fázi tvorby projektu pro stavební p…
matousjemelka
Před 3 lety
1
Lodžie - jaké květináče po celý rok?
Ahoj, sháním větší hranaté květináče k nám do JV lodžie. Ráda bych v nich pěstovala cokoliv, co pře…
myfairlady
Před 3 lety
3
Štěkající psi u sousedů
Jak řešíte štěkající psi u sousedů? Máme sousedy před chodník a ložnici směrem k jejích zahradě a k…
milanq
Před 2 lety
1
2
57
Zalévání desky vodou
Zdravím, dnes jsme vylili beton do desky( někde 10 cm, někde i 25) tak se chci zeptat, jestli i v t…
franti_p
Před 3 lety
3
sponzor fóra
Výstavba - Navýšení ceny za materiál vs. smlouva o dílo
Ahoj, dokončujeme stavbu RD - dodavatelsky. Stavební firma nás vyzvala k tomu, abychom se "podíleli…
honzakubelak
Před 3 lety
7
Plyn - dřevo
Ahoj! Může mi někdo pomoct s výpočtem množství dřeva? Jde mi o to, že jsme protopili zhruba 36 mwh …
tanyya
Před 3 lety
6
Elektroinstalace v podkroví
Dobrý den, možná pro někoho hloupý dotaz, ale může se v podkroví tahat elektro kabeláž pro rozvody …
marek_15
Před 3 lety
1
Komín z ocelové trubky?
Zdravím, mám na chatě venkovní zděný komín který už se rozpadá Chtěl bych postavit komín nový a na…
turok111
Před 3 lety
1
Hranaté velké truhlíky na terase, samozavlažovací - máte?
Ahoj, dali byste mi tipy na nějaké samozavlažovací - nebo obyčejné, záleží jak to máte - truhlíky, …
myfairlady
Před 3 lety
1
Kotvení stožáru pro anténu a satelit
Dobrý den, dnes jsem od revizáka dostal info, že nelze kotvit stožár do komínu. Nemohl by mi dát …
mrquestion
Před 3 lety
10
Sousedské vztahy - plot
Dobrý den, získala jsem od přítele darem stavební pozemek na kterém chceme příští rok stavět. Sous…
lommi
Před 3 lety
31
Jak se vyvadi kabel pro ostruvek v kuchyni
Zdravim, budeme stavet a to tak vicemene dodavatelsky/svepomoci a chtel jsem se zeptat, jak se obvy…
milan1965
Před 3 lety
11
Hranice pozemku
Dobrý den, chci se zeptat co všechno muže stát na hranici pozemku,když si tam soused postavil dřevn…
micha85
Před 3 lety
16
Zateplení podlah
Dobrý den, jak zateplit betonovou a dřevěnou podlahu? V přízemí je betonová (dům je sice podsklepe…
alinaf
Před 3 lety
1
Centrální vysavač - montáž
Zdravím. Vyhledávám na netu více informací o centrálním vysavači. Není mi však jasné, kdy je vhodná…
venouska
Před 3 lety
12
Pojistka RD
Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda všeobecně přepojištujete RD v průběhu třeba fixačního období a to…
kazihorka
Před 5 měsíci
10
Sedací souprava Viera z aska
Nemáte někdo prosím tuto sedačku? Mohla bych poprosit o reálnou fotku a případně jak jste spokojeni…
verkaf
Před 3 lety
1
Jak vyfiltrovat vhodné nájemníky? Formulář?
Plánujeme pronajímat náš byt a nevíme, jak vyfiltrovat vhodné nájemníky. Čekám, že v této době se m…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
19
Návrh designu
Zdravím, chtěl bych se zeptat na nějaké tipy, kde si nechat vyhotovit návrh designu venkovní omítky…
edcbubu
Před 3 lety
6
Solární kolektory nebo černá PE hadice?
Zajímalo by mne porovnání (hlavně výkonnost) a rozdíl, když se nainstalují napr 4 kolektory na ohře…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Dům na klíč Nový Jičín
Zdravím, mám v plánu stavět v okolí Nového Jičína (pozemek mám). Ráda bych šla nejspíš cestou "Dům …
dusli
Před 3 lety
10
Schodišťové madlo
Dobrý den, měl by někdo doporučení, kde objednat pěkně zpracované dřevěné schodišťové madlo? Děk…
kofejn
Před 3 lety
2
Decco 83
Zdravím, má někdo zkušenost s oken. profily Decco 83? Díky!
nejaga
Před 3 lety
1
Velké samozavlažovací truhlíky 80cm - máte? jaké?
Ahoj, máte na terase či lodžii vysoké a dlouhé samozavlažovací truhlíky? Jaké značky? jak jste spok…
kadousek2
Před 2 lety
2
Zimní zahrada,firma Vitria
Má prosím někdo zkušenost ( osobní či z doslechu) s firmou Vitria? Máme cenovou nabídku na zimní z…
david02
Před 2 lety
2
Pojezdová dlažba
Ahoj všichni, sháníme pojezdovou decentní dlažbu. Chceme nějakou decentni viz.foto. Nemáte někdo…
martinakocianova
Před 3 lety
1
1
2
…
130
131
132
133
134
…