O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Skvrna na SDK kolem trámu
Zdravím všechny, prosím o radu,udělal se nám flek na šikmém stropu v podkroví,viz.foto,vůbec netuší…
donald77
Před 3 lety
7
Loupani zakladove desky garaze
Hezky vecer všem. V Sobotu rano jsme vylili ZD garáže, pravidelně jsem kropil a koukam ze se ted za…
brosban
Před 3 lety
8
Plastové zatravňováky Ecoraster
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s plastovými zatravňováky Ecoraster, popř. jinými? Hlavně mě za…
janise79
Před 3 lety
1
Rekonstrukce domu - výměna radiátorů za podlahové topení
Dobrý den, rekonstruujeme dům, kde v přízemí je teplovodní podlahové topení a v podkroví jsou radiá…
wpavel
Před 3 lety
5
Zatemňovací rolety Jysk
Ahoj, kdo má tyto rolety a připevňoval je do zdi a ne jen na okno, můžete mně říct, jak hluboko jst…
hana_k
Před 3 lety
2
Tepelná čerpadla - okres Benešov (zkušenosti)
Ahoj, chtěla bych poprosit o rady a názory, kdo žijete v okrese Benešov, od koho máte tepelné čerp…
neptunka17
Před 3 lety
3
Rozsáhlé chráněné území + zemědělský půdní fond
Dobrý den, uvažujeme nad koupí okálového domečku, který se nachází v rozsáhlém chráněném území a v…
milanq
Před 3 lety
2
Ovládání rekuperace - manualně? Na dálku?
Dobrý den, nabízí nám k rekuperaci modul pro připojení na wifi a tedy hádám dálkové ovládání jednot…
bayt
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Kamerový systém a zabezpečovačka v jednom (ne od Jablotronu)?
Hledám drátový kamerový systém a zabezpečení v jednom. Rád bych nějaké otevřenější řešení, kam si č…
jarin1
Před 3 lety
15
Firma top-pergoly
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s touto firmou top-pergoly? Máme poptano, ale co mě zaráží, že nik…
pppmendy
Před 3 lety
1
Trámy
Dobrý den, plánuji na chalupě předělání dvou starých clévů na pokoj. Nad ním bych rád udělal podkr…
panlorenc
Před 3 lety
4
Teplovodní kolektory a záložní kotelna na zahradě
Dobrý den, chystám se ke staršímu RD dát na zahradu několik teplovodních kolektorů. Dále bych chtě…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
Noční automatika světel při pohybu. Jak na to?
Rád bych si zajistil příjemné noční světlo. Moje představa je, že když v noci v čase 23-06 vejdu do…
xkarlos
Před 3 lety
26
Stavba do 16m2, dodatecne povoleni
Hezký den, na pozemku, kde stojí chata jsem si před několika lety postavila přístřešek (pergolu) o…
milanq
Před 3 lety
5
Tloušťka izolace vodovodního PPR potrubí
Prosím, jakou zvolit tloušťku izolace vodovodního PPR potrubí pr. 25 mm ve stěně? Stačí síla stěny …
raziel628
Před 3 lety
3
Zateplení soklu,
zdravim.prosim jak nejlepe dodatecne zateplit sparu mezi spodni xps v zemi a horni soklovy xps .v m…
petullena
Před 3 lety
1
Klika/madlo/koule na vstupních dveřích
Prosím, co jste zvolili? :slight_smile: Děkuji :slight_smile:
davex
Před 3 lety
16
Podlahová izolace - alternativa?
Zdravím. Sháníme podlahovou izolaci Isover TDPT 50mm. Ve stavebninách není skladem a dodací lhůty d…
esmeralda2
Před 3 lety
2
Dětská pojistka u klik MT
Dobrý den, kdo máte kliky MT na oknech, jak jste prosím řešili dětskou pojistku? Kliky na klíček as…
bayt
Před 3 lety
3
Mobilní klimatizace
Zdravím vás, máte někdo novější zkušenost s mobilní klimatizací, myslím hlavně s odvodem horkého vz…
rs01
Před 3 lety
5
Sokl marmolit Baumit m326
Dobrý den, vybíráme barvu soklu. Docela se nám líbí od Baumitu vzor m326. Nemáte ho někdo na domě p…
oren
Před 3 lety
1
Fotovoltaika na klíč pro rodinný dům
Dobrý den, prosím o doporučení na spolehlivou firmu, co dělá fotovoltaiku pro rodinné domy na klíč…
kamilpavlik
Před 2 lety
29
Poddolování - Úřady
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost se stavbou na poddolovaném pozemku? Konkrétně se jedná o K…
milanq
Před 3 lety
2
Ventilace v paneláku
Dobrý den, dělám částečnou rekonstrukci panelákového bytu na pronájem. Po důkladném zatěsnění oken …
ventilatory
Před 3 lety
14
Výstavba terasy u roubenky
Hledám spolehlivého dodavatele, který by mohl na podzim zrealizovat výstavbu terasy u roubenky - vy…
dajabon
Před 3 lety
1
Zastřešení terasy - svetlo
Dobrý den, měl bych dotaz, vy co jste davali na pergolu čirý polykarbonat a máte pergolu před franc…
milda1234
Před 3 lety
2
Plynový kotel nebo tepelné čerpadlo??
Co byste poradili v tomto případě? Rekonstrukce staršího domu, podlahové topení nebude, čili radiat…
petr13
Před 3 lety
4
UDÍRNA - je to rozumné?
ahojte prosím o radu, stavím udírnu a chtěl jsem postupovat jako na obrázku (tímto se omlouvám maj…
alfonss
Před 3 lety
1
Projektant Zlínsko a okolí
Plánujeme výstavbu rodinného domku. Dostali jsme doporučení na firmu Projekty pro život ze Zlína. h…
nikitini
Před 3 lety
3
Jakou mycku - tichost
Zdravim, chtel jsem se zeptat na doporuceni/nazor na mycku? momentalne mame blomberg s 48db psanymi…
bayt
Před 3 lety
13
1
2
…
130
131
132
133
134
…