O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projekt bungalovu úprava
Zdravím chtěl bych poradit jak by jste mi doporučili úpravu tohoto bungalovu. Potřeboval bych vchod…
smrz_honza
Před 3 lety
3
Palubky na podbití vazníků
Ahoj stavebnící, mám dotaz ohledně podbití vazníkové sedlové střechy. Vazníky jsou od sebe zhruba 1…
mirek_dusin
Před 2 lety
1
2
47
Podlaha do kuchyně - Fatra Imperio Buk Capuccino 29506-2
Ahoj, má někdo vinylovou podlahu Fatra Imperio Buk Capuccino 29506-2? https://www.fatrafloor.cz/p…
suev
Před 3 lety
1
Vyvýšená terasa a dlažba 2cm
Zdravím všechny, máme zastřešenou terasu u domu cca 20m2. Původní plán bylo klasika ztracené bedněn…
puhelin
Před 3 lety
9
Ytong - založení rohu ytong mistry
Ahoj, Těm, co Ytong mistři zakládali rohy RD, tak je tu někdo, komu mistři po dohodě založili více…
jarin1
Před 3 lety
3
Nedodané zdivo
Dobrý den, je zde někdo, kdo si u firmy IZOMAT stavebniny s.r.o. objednal začátkem roku 2022 zdivo,…
nuonuon
Před 3 lety
30
Zamítavé stanovisko - hygiena
Hezký den všem, Khs nám vydala zamítavé stanovisko ke stavbě domu, nelíbí se jim dodaná hluková stu…
puhelin
Před 3 lety
5
Lepidlo s perlinkou na purenit
Nemáte zkušenosti s lepidlem na purenit? Chtělo by to jiné lepidlo než standardní lepidlo na bázi c…
martin_s
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Stěrková hmota na sokl, marmolit, zkušenosti s výrobci.
Ahoj Potřebuji zastěrkovat extrudovaný polystyren soklu a nemohu se rozhodnout jaký výrobce použít…
jarin1
Před 3 lety
2
Nefunkční čerpadlo
Dobrý den, nevíte prosím co by mohlo být s čerpadlem v bazénu? několik hodin normálně běželo, filt…
edison101
Před 3 lety
9
Žaluzie C nebo S? A jak s HS portálem?
Dobrý den, zvažujeme jaký typ venkovních žaluzií. Manželovi se líbí C, že se dají naklánět dle libo…
kristyho
Před 3 lety
1
2
32
Rozvrhnutí pokojů
Zdravím, mohla bych se zeptat na názor na rozvrhnutí pokojů? Je to rekonstrukce domu, kde zatím mám…
zuzanka.k
Před 3 lety
6
Značka Aqualine - vana
Dobrý večer, nemá, prosím, někdo zkušenosti s vanou značky Aqualine? Jsme limitovaní místem, tudíž …
ondra_knif
Před 3 lety
1
Ventil na podlahové topení +termostat
Mám na podlahovém topení teplovodním bílý ventil a na termostat musí být jiný s elektrickým pohonem…
wpavel
Před 3 lety
4
Okna Turner Oak Malt
Dobrý den, někdo z Kroměříže a okolí kdo má okna Turner Oak Malt, popř. světlý dub? Díky
vetor3x
Před 2 lety
15
Převod hypotéky na kupovanou nemovitost
Zdravím. Prodavame dum, na ktery mame hypoteku. Zaroven chceme koupit novy dum z penez z prodeje s…
daruna
Před 3 lety
10
Dostavba terasy k domu
Zdravím, mám takový problém možná mi můžete nějak poradit. Koupili jsme bytovou jednotku v rodinn…
milanq
Před 3 lety
2
Akumulační jímka ČOV/Dešťovka
Zdravím, chci se zeptat, v projektu mám navrženou čovku za kterou je umístěna aku. jímka a z ní to …
vrajmantak
Před 3 lety
10
Betonáž ŽB stropu
Zdravím, mám dotaz na zkušenější stavebníky. Mám 1 monolitický překlad nad otvorem 2,5m. Nad ním j…
josefx
Před 3 lety
2
Zakladova deska
Dobry den, Hledam firmu ci fyzickou osobu nebo stavebni dozor na zhotoveni zakladove desky ( bung…
franti_p
Před 3 lety
4
Úchopová lišta
Dobrý den, plánujeme kuchyň lamino alpská bílá PG 1100 s úchopovou lištou J a C. Jakou barvu úchopo…
qeszi
Před 3 lety
8
Jakou znacku ZB
Zdravím vsechny.. Mam otazku? Mate někdo zkušenosti jaky výrobce ZB je nejlepsi? Respektive který v…
lukshi
Před 3 lety
5
Pokládka prken na půdě
Připravuji podlahu na nevytápěné půdě. Podélně mezi prkny nechávám mezeru cca 0,5 cm. Prkna mají dé…
rades89
Před 3 lety
14
Prosím o radu o umístění plotu
Dobrý den, prosím o radu při realizaci oplocení pozemku..Chceme oplotit pozemek(sloupky +pletivo) a…
calumka
Před 3 lety
3
Vliesová tapeta
Zdravím, máte někdo zkušenost s lepením vliesová tapety na dřevo, třeba polepit tím starou skříň, k…
donald77
Před 3 lety
5
Zahradní domek jaké hranoly
Zdravím, kde se prosím dočtu jaké hranoly použít pro stavbu zahradních domků? nikde jsem totiž nena…
tomas_verny
Před 3 lety
16
Zaslepena trubka, je to bezpecne?
Hezky dobry den, prosim o radu. Mame drevostavbu na klic, v technicke mistnosti mame zaslepenou tru…
xkarlos
Před 3 lety
6
Elektrika a PC sítě na pozemku. Kde všude? Prosím pomoooc :)
Se stavební firmou řeším rozvody elektro sítí na pozemku (tzn. všechno mimo dům) . Počítám s tím, ž…
davex
Před 3 lety
13
Stavební dozor - rekonstrukce svépomocí
Ahoj, s přítelem v Borkovanech (JMK) rekonstruujeme dům o rozloze 110 m2 svépomocí. Ohlášku máme vy…
kopca89
Před 3 lety
13
Video našeho domu realitka
Dobrý den, měla bych prosím dotaz. Vedlá nás se prodává dům, realtní kancelář dala video z dronu na…
doog
Před 3 lety
4
1
2
…
136
137
138
139
140
…