O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podlaha - rekonstrukce
Dobry den. Rad bych poprosil o radu. Pri rekonstrukci chystame podlahu v obyvaku (je pod ni tempero…
zdenek13
Před 4 lety
1
Recirkulační digestoř, kam s větráním
Zdravím, stavíme dům, kde budeme mít rekuperaci vzduchu i krb a z toho důvodu jsme volili recirkula…
honzik75
Před 3 lety
20
Spárovačka Mapei tmavne při kontaktu s vodou
Je prosím normální, že spárovačka značky Mapei tmavne při kontaktu s vodou? Děkuji.
marekm86
Před 3 lety
4
Jak zkombinovat hernu a hostovsky pokoj
Dobry den, prosim, mate nekdo inspiraci ci realizaci, jak hezky zkombinovat hernu pro deti s pokoje…
verundice
Před 4 lety
1
Asfalt místo zámkové dlažby
Ahoj, plánujeme uspořádání před domem. Z poloviny máme klasickou předzahrádku - zeleň, pak bude cho…
daruna
Před 4 lety
3
Karlovy Vary- vyplatí se novostavba?
Ahoj :slight_smile: Je tu nejdo z Varu a vyzna se v nemovitostech? Je poptavka po najmovych bytech?…
ondtom36
Před 4 lety
5
Robotické vysavače
Hezky den, vybiram roboticky vysavac do dvoupodlazniho RD. Mame drevene podlahy a dlazbu. Zajima me…
venouska
Před 4 lety
1
2
37
Čerpadlo vyhazuje chránič
Do kalovky Gardena nám začala někde protikat voda, mám podezření na průchodky kabelů do čerpadla, z…
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
sponzor fóra
Vyúčtování elektřiny
Ahoj, prosím o info někoho znalého. Byl jsem klientem Bohemia energy, ještě před koncem jejich činn…
tinabla
Před 4 lety
2
Orientační cena projektu a realizace zahrady
Dobrý den, mohli byste mi prosím napsat přibližnou cenu projektu a samotné realizace zahrady od odb…
jenye
Před 4 lety
1
2
38
Povolení dům +cov
Prosím má někdo zkušenost Budu žádat o společné povolení na dům i čov. Bude mi stačit podepsání sit…
mpavka
Před 4 lety
6
Fleky na dlažbě
Prosím o radu. Rodiče rekonstruují starý RD. Nedávno začali topit (nové podlahové topení elektrické…
jitamir
Před 4 lety
1
Vestavný spotřebič Mora
Dobrý den,prosím jak je to s vestavěným spotřebičem v záruce,musí mi ho i namontovat, když nejde …
verolka
Před 4 lety
1
Indukce a trouba Whirlpool
Rada kdo máte zkušenosti indukce whirlpool WLB8116 NE a trouba whirlpool KN8V1IX
peti76
Před 4 lety
1
Jde převést zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost
Existuje možnost, jak převést hypotéku, tedy zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost? Bylo nám …
flyout
Před 4 lety
9
Umělý kámen na dřevostavbě
Dobrý den, mám menší dřevostavbu postavenou v roce 2019. OSB 15, polystyren 10, lepidlo, perlinka,…
ozzy77
Před 4 lety
4
Digestoř Elektrolux
Ahoj, nově zařizuji kuchyň a rozhoduji se mezi digestoří od Elektroluxu https://www.electrolux.cz/k…
animonky
Před 4 lety
1
Převod zástavy z prodávané na kupovanou nemovitost
Existuje možnost, jak převést hypotéku, tedy zástavu z prodávané na kupovanou nemovitost? Bylo nám …
flyout
Před 4 lety
1
Lesklá dlažba v koupelně
Má někdo v koupelně lesklou dlažbu? Je to o držku? Díky
sonyhonza
Před 4 lety
6
Tepelné čerpadlo - venkovní jednotka
Ahoj, prosím můžete se podělit o fotky, jak máte umístěnou venkovní jednotku tepelného čerpadla? Dě…
fcelkam
Před 4 lety
1
Prostup k anténě na půdu
Dobrý den, řeším teď prosup k anténě (přijímači) na půdu - ne na střechu. Datové a jeden TV kabel m…
radimir
Před 4 lety
5
Základová deska - rozvody
Zdravím, chci se zeptat, zda rozvody kanalizace v základové desce zasypáváte pískem nebo to není n…
pale
Před 4 lety
3
Krb v pasivnim dome
Zdravim, planujeme stavet dum, bude to pasiv ale chteli bychom krbova kamna. co jsem si precetl,tak…
zubr487
Před 4 lety
13
Baterie s elektrickým ohřevem vody
Máte prosím někdo zkušenosti s baterií na přímý elektrický ohřev vody? Přemýšlím, že ji nechám inst…
puhelin
Před 4 lety
22
Skrývka ornice a zahradní účely
Dobrý den, potřebuju poradit, stavíme domeček a momentálně probíhá skrývka ornice. Kolik kubíků půd…
radim2015
Před 4 lety
6
Kuchyně do U
Ahoj, mohla bych vás poprosit o radu, jak uspořádat kuchyni viz plánek? Vůbec nevím jak udělat, aby…
marketaskra
Před 4 lety
6
Rodinný dům - Karlovarský kraj
Zdravím Vás, hledám ověřeného dodavatele hrubé stavby zděného rodinného domu (Ytong). Nemáte, prosí…
radovan_1
Před 3 lety
4
Světlovody Velux - kondenzace?
Ahoj, stavíme nízkoenergetický bungalov. Prostředkem nám vede tmavá chodba, kterou chceme prosvětl…
doog
Před 4 lety
6
Profesionální demontáž eternitové střechy
Dobrý den :slight_smile: , hledám specializovanou firmu na profi odstranění eternitové střechy a ch…
eevaas
Před 4 lety
1
Kuchyn- na co si dat pozor pred samotnou realizaci- smlouvy atd
Pora'dte jaká je běžná praxe při objednávání kuchyně na míru- máme vybraný materiál, spotřebiče atd…
smudlinky
Před 4 lety
1
1
2
…
172
173
174
175
176
…