O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zplynovací kotel nehřeje
Ahoj máme nový zplynovací kotel značky Viadrus U22, který ale nechce hřát. V minulým roce jsme měli…
vladimir_sacha
Před 4 lety
4
Vinyl od Barkotexu - ukažte:)
Ahoj, budeme do developerského projektu vybírat vinyl, a ráda bych kromě vzorkovny viděla i něco v …
myfairlady
Před 4 lety
1
Zkušenost s firmou SAPPEX TRADE s.r.o. Ludgeřovice.
Dobrý den, nechali jste si někdo dělat okna od této firmy. Jste spokojeni? Děkuji za vaše odpovědi.
sahny
Před 4 lety
1
Ostrovní systém svépomocí - legislativa
Dobrý den, je možné mít dům k bydlení zcela bez elektrické přípojky, s vlastním zdrojem elektřiny?…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
30
Nazor na projekt bungalov 4+KK+2G
Mohu poprosit o váš názor na projekt? Budu vděčný za všechny připomínky. Dům jsme si navrhli dle …
iveta_89
Před 4 lety
9
Příjezdová komunikace
Zdravím všechny, ráda bych si od Vás nechala poradit, třeba se najde někdo kdo řešil podobný problé…
dita_a_ivan
Před 2 lety
12
Výběr nové sekačky
Zdravím, odchází mi po 10 letech sekačka z Mountfieldu, typ 4820. Kdybych z ní byl odvařený, tak by…
tomas_piro
Před 2 lety
25
Tip na stavební firmu
Ahoj, máme v plánu stavět zděný rodinný dům v okolí Týna nad Vltavou. Nemáte prosím někdo tip na fi…
rosta6
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Vyřízení NZÚ - B svépomocí - novostavba
Vyřizoval někdo NZÚ svépomocí nebo je to tak složité, že k tomu vždy potřebná specializovaná firma …
puhelin
Před 4 lety
3
Difuzér
Dobrý deň, viete mi prosím poradiť značku kvalitných elektrických difuzérov? Ďakujem krásne
rhoda
Před 4 lety
5
Aktuální cena dřevostavba za m2
Dobrý den, nechával jste si někdo teď (srpen, září), zpracovávat nabídku dle projektu? Aktuálně mi …
iveta_89
Před 4 lety
12
Obklady, dlažba "Barcelona" (Keros)
Dobrý den, líbí se mi dlažba Barcelona Triumph a Barcelona Arch (25x25cm), ale nevím, co k nim dát …
lenka_stoykova
Před 4 lety
3
Jaký použit kámen do gabionu?
Poraďte prosím, jaký použit kámen do gabionu? Moc se mi lipbí tento na fotce. Poradíte, co by to mo…
belladen
Před 4 lety
1
Stavební firma okolí Milevska
Zdravím, sháním nějakou stavební firmu, nejlépe okres Písek, něco kolem Milevska. Doporučíte mi něk…
janinaklinku
Před 4 lety
1
Hydroizolace střechy sklepu
Zdravím všechny stavitele, vzhledem k tomu, že mi při delších a vydatnějších deštích prosakuje voda…
raziel628
Před 4 lety
9
Koupelna v jednom typu obkladu
Dobry den, mate nekdo v koupelne jen jeden druh obkladu/dlazby? Vybrali jsme dlazbu 60x60 a zadny o…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
10
Indukce v rohu?
Ahoj holky, řeším teď kuchyň a budu muset mít indukci takto v rohu jak je na obrázku. Máte to tak n…
magma
Před 4 lety
6
Difuzní fólie
Dobrý den, Máme čerstvě dodělanou střechu. Jde o novostavbu. Sedlová střecha. Sklon 40°. Krytina: …
geodett
Před 4 lety
4
Elektrický krb
Dobrý den, Prosím o radu. Ráda bych měla ve svém novém domě imitaci krbu viz obrázek. Jde o mi hla…
kofejn
Před 4 lety
7
Obklad za kuchyňskou deskou - cihla
Hezký den, můžete prosím (ne)doporučit obklady za kuchyňskou linkou v cihle? Líbilo by se nám mít t…
puhelin
Před 4 lety
2
Jaká má být vlhkost pro montáž sádrokartonu?
Dobrý den, máme v novostavbě vlhkost od 50 do 60%. Firma nám to nechce dělat. Chtějí vlhkost od 30 …
alda33
Před 4 lety
5
Bezvýkopové práce vedoucí pod silnicí.
Ahoj, chtěl bych se informovat nejlépe někoho z tohoho oboru, jak vidí můj stávající problém. Prob…
noga
Před 4 lety
4
Nabídka rekuperace Regulus
Dobrý den, stavíme na klíč bungalov 4+kk s obytnou plochou 125m2 a firma nám nyní zaslala nabídku n…
wpavel
Před 4 lety
13
ČOV na klíč - doporučení
Dobrý den, stavíme barák na klíč, kde součásti nabídky není ČOV, kterou máme schválenou a zprojekto…
ondrej_zbyn
Před 4 lety
1
Seřízení oken
Dobrý den, chci se zeptat ohledně seřízení oken (či dveří) na spodním pantu - vodorovný posun kříd…
wacko
Před 4 lety
4
Černá pracovní deska
Máme kuchyni v bílém matu, dubovou masivní podlahu a antracitová okna. Řeším, jak k tomu barevně sl…
piratsilnic
Před 4 lety
8
Topení ve finském domu
Zdravím všechny, prosím o radu a zkušenosti . Koupili jsme finský dům , který překopáváme a řeším…
zubr487
Před 4 lety
2
Co vše tam mám špatně?
Dobrý den, máme za sebou návštěvu u projektanta a ten mi na můj návrh řekl že mám špatně umístěnou …
puhelin
Před 4 lety
1
2
...
3
61
Suchá skladba podlahy - EPS T 4000 vs. EPS 150
Ahoj všem, potřeboval bych se poradit jelikož mám protichůdné informace od projektanta/stav. firmy…
zubr487
Před 4 lety
7
Ecoline click
Zdravím, rádi bychom pořídili zaklikávací vinylovou podlahu, nejspíš na HDF. Líbí se nám Ecoline 95…
pawlisanda
Před 4 lety
1
1
2
…
177
178
179
180
181
…