O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zatepleni pomoci korkovych desek
Dobry vecer, Nema nekdo nahodou zatepleny dum korkovymi deskami? A pokud ano, jak jste spokojeni a…
izarea
Před 3 lety
3
Zaměření pozemku
Dobrý den , z jakého webu nebo úřadu si projektant zjišťuje rozměry pozemku a vzdálenost okolních b…
franti_p
Před 4 lety
3
Díra v pletivovém plotu pro elektro "antoníček"
Zdravím, chci se zeptat, zda někdo z Vás neřešil problém, který mě čeká na řešení. Vlastním staveb…
milan1965
Před 4 lety
12
Inspirace na barvu oken - basaltgrau nebo antracit?
Ahoj, vybíráme barvu oken/dveří a nemůžeme se rozhodnout zda jít do basaltgrau (ral 7012/62:sunglas…
lipsak
Před 4 lety
3
Zjistí stavební úřad, když máte méně izolace, materiálu v podlaze než v projektu?
Dobrý den, nevíte někdo jestli stavební úřad může při kolaudaci zjistit, že máte např. o pár cm mén…
panlorenc
Před 4 lety
7
Máte někdo zkušenost s hliníkovými palubkami (Alubkami)?
Dobrý den, máte někdo reálnou zkušenost s hliníkovými palubkami (Alubkami)? Zvažujeme jejich použít…
arwene
Před 4 lety
1
Nelze zavřít myčku od Elektrolux
Ahoj, moc bych prosila o radu. Máme vestavěnou myčku od Elektrolux (asi 1.5 roku). Ano, když to jin…
mahev
Před 4 lety
8
Utěsnění prostupů základy
Zdravím všechny a prosím o radu, jestli se nějak zatěsňují prostupy základy z venkovní strany a po…
petrsv1000
Před 4 lety
21
sponzor fóra
Vodorovná hydroizolace injektáží nebo fólií?
Dobrý večer, chceme provést hydroizolaci základů u cihlového , podsklepeného domu z padesátých let.…
zubr487
Před 4 lety
8
Kotel
Dobrý den, jaký kotel pro starý dům o tepelné ztrátě 11kw.Je vyhovující kotel s výkonem 14kw? Děkuji
zubr487
Před 4 lety
2
Střešní okno a sousedi
Dobrý den, chci se zeptat :odkoupili jsme barák po baby a museli jsme ho skoro celý rozbourat. Svol…
milanq
Před 3 lety
1
2
32
Položení vnitřních parapetů na polystyren
Chtěl bych se optat, jestli je vnitřní parapet lepší nechat položený na zdivu a betoně nebo tam vlo…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Styrotherm plus 70
Dobrý den, je možné použít při zateplování věnce v úrovni stropů Styrotherm Plus 70 nebo tam musí …
zubr487
Před 4 lety
2
RD na klíč Vysočina
Ahoj, dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte tip na spolehlivou stavební firmu z Vysočiny, ideál…
vladecek
Před 4 lety
1
Konec fixace a není zkolaudováno
Dobrý den, Měla bych dotaz, řešil někdo, že nestihl kolaudaci do konce fixace? Fixace byla pouze …
annabell92
Před 4 lety
5
Výška zdiva a oken
Dobry den, mame jiz zacit stavet a nasli jsme chybu v projektu, nejspise jsme si nerozumeli s proje…
davex
Před 4 lety
15
Optické vyrovnání zvlněných zdí
Zdravím. Ve starém rodinném domě máme na chodbě zdi jejíchž povrch se vlní (pozvolna se přelévají) …
hmatlova
Před 4 lety
3
Permeter smooth air
Ahoj, máte někdo zkušenost s vnitřním nerezovým komínem permeter smooth air? Díky.
xkarlos
Před 3 lety
5
Venkovni zaluzie a velmi silny vitr na pozemku
Dobry den, rada bych se zeptala, kdo mate zkusenost s venkovnimi zaluziemi a silnym vetrem. Dum m…
luckavra
Před 4 lety
11
Dlažba-kde začít?
Ahoj, prosím o radu ohledne dlažby. Chceme v celém domě dlažbu. Jeden dekor bude stejný ve vstupní …
janule123
Před 4 lety
8
Výběr krbových kamen
Dobrý den, jsem nyní ve fázi přípravy na stavbu a měl bych dotaz na přítomné diskutující. Mám v do…
franti_p
Před 4 lety
7
Zazimování bazénu
Dobrý den, budeme poprvé zazimovávat bazén, proto bych Vás ráda poprosila o radu co použít do bazén…
si_m1
Před 4 lety
5
Hypotéka z rakouské banky
Ahoj, máte někdo zkušenost se získáním hypotéky z rakouských bank na financování nemovitosti v ČR?…
kekita
Před 4 lety
3
Jaké byste vybrali dveře?
Ahoj, chtěla bych od vás poradit s výběrem dveří. Podlahu budeme mít dub natur, kuchyň bílý lesk s…
zdenek_valek
Před 4 lety
11
Byt novostavba nebo cihlák?
Ahoj :slight_smile: Je tu nekdo, kdo se vyzna? Co by bylo lepsi koupit? Planujeme tam byt nejakou d…
edriella
Před 2 lety
17
Jímka souseda na našem pozemku
Dobrý den, věc se má takto…koupili jsme pozemek od obce a při kopání základů se ukázalo, že soused …
barebare
Před 4 lety
28
Reklamovali jste skrytou vadu u nemovitosti, když jste na to přišli?
Zajímám se o to, kolik lidí reklamuje opravdu skryté vady. Vím, že ten zákon funguje už pár let, al…
norikakaa
Před 4 lety
4
Geometrický plán a vytyčení pozemku
Prosím doporučite mi geodeta, který vám dělal vytyčení hranic pozemku a zhotovení geometrického plá…
dajvr
Před 4 lety
4
Rekonstrukce stávající kuchyně + doplňkové služby Brno
Dobrý den, máte někdo zkušenost s firmou, která mi udělá kuchyň tzv. na klíč? ( Brno Potřebuji novo…
artep1987
Před 4 lety
6
Bydlení u silnice I.třídy
Dobrý den, potřebuji radu, přečetla jsem vše co se dalo. Ale stejně váháme. Máme pozemek v nádherné…
zvl
Před 4 lety
22
1
2
…
178
179
180
181
182
…