O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rolety den noc v jiné barvě než bílé
Máte prosím někdo rolety den noc v jiné barvě než bílé. Zajímala by mě propustnost světla a třeba i…
kassal
Před 3 lety
17
Terénní úpravy na hranici pozemku
Měl bych dotaz ohledně terénních úprav na hranici pozemku. Soused přímo na hranici pozemku odbagrov…
milanq
Před 4 lety
5
Prosim o nazory k pudorysu
Zdravim, mam takovy predfinalni pudorys domu, je to cca 127m2 vnitrnich prostor (bez garaze). pres …
radim2015
Před 4 lety
9
Posuvná brána po kolejnici
Prosím o zkušenosti s posuvnou bránou jezdící po kolejnici. Tedy hlavně jestli se pravidelně nezas…
martin_s
Před 4 lety
2
Nebezpečná revize elektro
Dobrý den, řešili jste někdy to, že by stavební firma zrevidovala životu nebezpečnou elektroinstal…
sobii
Před 4 lety
31
Videotelefon
Dobrý den, mohl by mi, prosím, někdo doporučit nějaký videotelefon? Zatím pokukuji po Emos a Vario.…
marushkap
Před 4 lety
19
Termostaty
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně termostatů. Konkrétně s výrobcem, s jakým jste …
raziel628
Před 4 lety
7
Přepálené ceny, nebo je to normalni?
Rozpočet od stavebníka: Materiál: 1 043 000Kč Práce: 559 000Kč Doprava mat: 78 200Kč Je to za h…
martin_s
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Zkušenosti s krbovou vložkou - NORDFLAM krbová vložka PARMA
Ahoj, má někdo zkušenosti s krbovou vložkou NORDFLAM krbová vložka PARMA? cenově to vypadá zajím…
kenylej
Před 4 lety
1
Počet světlovodů
Zdravím, kolik světlovodů byste prosím navrhovali do této chodby s vestavěnou skříní bez oken? Dve…
radim2015
Před 4 lety
7
Zemní kolektor + vsakování dešťové vody
Zdravím všechny, slyšel jsem, že prý je vhodné přímo nad zemním kolektorem TČ země voda s natur co…
rehorj
Před 2 lety
28
Napojeni pračky na odpad
Dobrý den , potřebuji v tech.místnosti natáhnout odpadní potrubí pro pračku a sušičku. Ideální by b…
wpavel
Před 4 lety
11
Kolik máte užitkové plochy na zahradě
Chtěl bych se zeptat, jak na tom jste v oblasti soběstačnosti v domácnostech, ohledně zeleniny, ovo…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Půdoris RD 5 KK + garáž
Zdravím všechny, chtěl bych vás poprosit o vaše případné připomínky k našemu návrhu domu/půdorysu. …
t_makovice
Před 4 lety
4
Po jaké době lepit IPU na omítku
Zdravím, po jaké době můžeme na vápenocementovou omítku lepit IPU? Rovnali jsme křivé zdivo, takže …
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
KM Beta Profiblok 2020/2021
Ahoj, je tu nekdo kdo stvel z tohodle matrose v roce 20,21 ? Naselo sem recenze jen z let 18/19 a m…
pet3art
Před 4 lety
1
Rekuperace - vyplatí se CO2 čidlo?
Dobrý den, měl bych dotaz na ty z vás, co mají v domě rekuperaci. Stavíme pasivní dům 4kk, cca 100…
honzik75
Před 4 lety
18
Odvolání souseda na znehodnocení pozemku
Dobrý den Máme hotový projek na dům. Bungalov s okny k hranici a dodržujeme odstup od hranice 3.5m.…
puhelin
Před 4 lety
20
Wc a koupelna v patrovém domku jen dole?
Ahoj, má někdo zkušenost s bydlením v patrovém domku s tím, že wc a koupelna je jen dole? Ložnice j…
vladimir_sacha
Před 4 lety
31
Hlasite lupani ve zdech po zatepleni
Dobry den, aktualne zateplujeme RD - 3 strany domu jsou jiz ve 2 vrstvach lepidla, jizni strana (s…
fcelkam
Před 2 lety
23
Spotřebiče do kuchyně?
Poraďte jaké jste pořídili vestavené spotřebiče do kuchyně? Jaký máte názor na vestavnou lednici ne…
artep1987
Před 4 lety
12
Světové strany - jak rozhrhnout místnosti
Dobrý den, budeme mít pozemek viz obrázek. Dům by tam měl být tak jak je zakreslen a příjezd na poz…
lencus
Před 4 lety
17
Barva oken v interiéru - antracit
Dobrý den, Už koukáme konečně po oknech a z venku budou mít barvu antracit a ted jsme docela nalome…
andik.cz
Před 4 lety
10
Růst cen stavebního materiálu v 2021
Ahoj všichni, chci se jen podělit o šílenství které panuje letos kolem cen všeho stavebního. Náz…
pet3art
Před 4 lety
1
2
56
Přechod mezi garáži a vjezdem
Ahoj, máme vjezd do garáže viz foto. Zámkovka bude natažená až k betonu. Na betonu je nivelační stě…
volek06
Před 4 lety
1
Rekonstrukce půdy na obytnou místnost v RD
Dobrý den plánuji z půdy nechat udělat obytný prostor (koupelna, kuchyň + 2 pokoje) firmou a zajíma…
milanq
Před 4 lety
2
Varná deska do roviny
Kdo máte varnou desku zafrézovanou do roviny pracovní desky, jak jste s tímto způsobem instalace sp…
verunky
Před 4 lety
2
Fotovoltaika, panely - hromosvod
Zdravím, víte jak řešit když máte kolem celého obvodu střechy hromosvod a chcete stáhnout kabely z …
pedrop
Před 4 lety
2
Daruji zeminu cca 100-200m3, Vyškov a okolí
Daruji pískovcovou zeminu bez stavebního znečištění vhodnou na zasypání/srovnání nerovností na poze…
pavel4
Před 4 lety
1
Doporučíte prosím podlaháře?
Ahoj holky, chtěla bych se prosím zeptat, jestli některá můžete doporučit šikovného podlaháře z oko…
izarea
Před 4 lety
5
1
2
…
181
182
183
184
185
…