O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kompletní rekonstrukce RD - doporučení firmy
Dobrý den, prosím o doporučení stavební firmy, která provede kompletní rekonstrukci RD v okrese Pra…
rhoda
Před 4 lety
1
IP stavby, Brom Marek - BAU SystemCZ - zkušenosti
Dobrý den, prosím o zkušenosti se stavební firmou Brom Marek - BAU SystemCZ (dříve IP stavby). Mají…
rhoda
Před 4 lety
4
Čištění fasády
Mám dotaz ohledně čištění fasády. Dům máme 12 let a ze západu, kde je nejvíce deště, nám začaly vzn…
dracula
Před 4 lety
1
Difúzní fólie Onduline Ondutiss air 135
Prosím o radu střechaře, který se vyzná v difúzních fólií. Zpětně jsem se dozvěděl, že mi můj stře…
igor2005
Před 4 lety
1
Deprostav - zkušenosti s výstavbou domu?
Krásné odpoledne všem, chtěla jsem se zeptat, zda někdo mate zkušenost s výstavbou domu od firmy De…
vassinger
Před 2 týdny
4
Hranice pozemku úzké nudle
Dobrý den, chci se zeptam. Vzhledem k tomu, že vlastním stavebním pozemek o sířce 13,5 m,jaká je pr…
puhelin
Před 4 lety
8
Projektant - Ostravsko/Havirov (pozemek je v Senove )
Zdravim, mame pozemek v Senove a stavbu v planu, mame hrubou predstavu a chteli jsme jit do nejakeh…
dusli
Před 4 lety
2
Cena za bagrování sklepa za 1m3...?
Kolik zhruba stojí kopání sklepa, tzn. bagrování velkého sklepa (tzn. bylo by potřeba asi trochu "v…
skunkos
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Psi sprcha
Ahoj, nevim jestli uz tady podobny dotaz nepadl, ale nepodarilo se mi dohledat. Mate prosim nekdo s…
islandia
Před 4 lety
5
Plynovod na hranici pozemku
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda kromě dodržení ochranného pásma okolo plynovodu spatřujete ješ…
franti_p
Před 4 lety
5
Postřehy k upravenému projektu Roma 5+kk
Zdravím, poměrně dost jsme si upravili projekt Roma od Gservisu (https://www.gservis.cz/projekty-ro…
prometheuscz
Před 4 lety
6
Instinkt 2-129 Haas Fertigbau
Hezký večer všem, Má někdo tuto dřevostavbu? Líbí se nám, a dneska jsem měla hovor s panem a příští…
tynuska1990
Před 4 lety
1
Poptávka zastřešení terasy okr. Benešov
Dobrý den, poptáváme firmu, která by realizovala zastřešení již hotové dřevěné terasy. Zvažujeme p…
dkrukovsky
Před 4 lety
2
Technická místnost mimo RD
Ahoj, chtěl bych se zeptat, je možné technickou místnost situovat mimo RD? Líbilo by se mi mít menš…
franti_p
Před 4 lety
14
Je toto v poriadku? Parapety Werzalit
Dobrý deň, poprosím o názor, či je toto v poriadku? Objednali sme si parapety Werzalit - nemecký vý…
riava123
Před 4 lety
1
Obklady, dlažby
OKOLÍ OPAVY Dobrý den, poptáváme obkladače. Jednalo by se o lokalitu Vřesina u Hlučína. Novostavba…
jana_navratova
Před 4 lety
1
Plechové podbití
Dobrý den, máte prosím někdo plechové podbití? Jedná se o patrový dům s černou plechovou střechou, …
jana_navratova
Před 4 lety
1
Doporučení- projekt zahrady
Dobrý den, prosím o doporučení projektanta zahrad ve zlínském kraji. Za vaše reference předem děkuj…
qeszi
Před 4 lety
3
Špatně sešroubovaná vaznice
Dobrý den, máme necelý rok starou dřevostavbu. Sedlová střecha (sklon 40 stupňů) je řešena vaznicov…
zaneta_01
Před 4 lety
5
Strojní omítky - Kraj Vysočina
Prosím o doporučení firmy na strojní omítky se kterou jste byli spokojeni. Děkuji, Mr. Question
mrquestion
Před 4 lety
1
Stavebnice lamelové pergoly
Hezký den přeji, už nějakou dobu řešíme zastínění terasy. Jelikož směrem na terasu máme i jediná ok…
nyssa_al_ghul
Před 4 lety
1
Outdoor pracovna
Ahoj, řešíme nyní projekt a stále máme potíže v rámci RD někam smysluplně umístit pracovnu (pracuji…
martin_s
Před 4 lety
6
Přízemní obdélník 4+kk na kraji obce - sníh z polí, možnost garáže
Dobrý den, prosím o názory. Fórum sledují dlouho, přečetla jsem tu toho mraky, ale potřebuji nyní r…
ka900
Před 4 lety
1
Drops a.s.
Dobry den, mate nekdo zkusenosti s touto firmou? Pripadne nejake dobre recenze na jinou firmu na r…
fauda
Před 4 lety
1
Kuchyňská linka návrh
Dobrý den, rodiče předělávají kuchyň a chtějí poradit s linkou, ale já se tam pořád nějak ztrácím.…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
7
Jakou firmu pro dřevostavbu?
Jakou by jste mi doporučili firmu RD Rýmařov nebo Haas Fertigbau? A za jak dlouho jste měli hotovo …
tynuska1990
Před 4 lety
1
Jakou kuchyň k tmavé podlaze
Chtěla bych se zeptat, zda tu je někdo, kdo má tmavou dřevěnou/vinylovou podlahu a jakou k ní máte …
belburesova
Před 4 lety
1
Prizemni 5kk nazory
Dobrý den, zajímali by mě Vaše postřehy k pracovni studii našeho domu. Požadavkem byl prizemni dum,…
ev.ka
Před 4 lety
21
Jaký kondenzační plynový kotel?
Dobrý den, našel by se tu odborník přes vytápění? Stavíme dům pro 4-5 členů domácnosti. V 1.np je …
zubr487
Před 4 lety
19
Sádrokarton v paneláku
Dobrý den, prosim o radu. V rámci rekonstrukce obkládáme zdi v panelákovém bytě sádrokartonovými…
petr86
Před 4 lety
6
1
2
…
187
188
189
190
191
…