O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Dom bez zateplenia, fasáda
Mám otázočku, postavil tu niekto dom z pórobetónu bez dodatočného zateplenia? Ja som staval z Porf…
gev
Před 4 lety
4
Anhydrit - jak mu ještě více pomoci schnout
Zdravim strechacci, mám dotaz. V listopadu jsme vyliti podlahy 5cm někde 3cm nad trubkou. Od prosin…
mitoma
Před 4 lety
28
Názor na projekt bungalov 5kk s garáží
Dobrý den, máte nějaké postřehy k tomuto půldorysu? Děkuji
romik67
Před 4 lety
7
Vrt na vodu
Ahoj, mám prosbu. Potřebuji poradit skrze vrt, máme 30m hluboký vrt, jílovitá půda. Bohužel máme na…
nikra_
Před 4 lety
17
Fasáda šedivý polystyren
Ahoj, chci se zeptat. Když budu dávat šedivý polystyren 10cm tlustý, je možné ho lepit PUR pěnou, n…
vokyebi
Před 4 lety
1
Hydroizolace Novostavba
Ahoj. Potřebuji poradit, dělal jsem si hydroizolace sám. Po roce bydlení nemáme problém. Sleduji r…
panlorenc
Před 4 lety
6
Podlaha a dlažba
Dobrý den,můžu poprosit o foto, kdo má plovoucí podlahu v obývacím pokoji a navazuje dlažba(kuchyň)…
verolka
Před 4 lety
1
Jakou barvu fasády
Dobrý den,střecha černá a okna anracit,jakou zvolit fasádu?Nemáte pro inspiraci foto?Šedou a bílou …
marushkap
Před 4 lety
6
sponzor fóra
Skříňky v kuchyni
Zdravím vás všechny.Řeším teď kuchyň,zda horní skříňky k oknu a nebo jen nechat z pravé strany.děku…
verolka
Před 4 lety
3
Domotron vs. Loxone
Zdravím vespolek, řeším stavbu nášho rodinného domu a vím, že tam chci mít inteligentní domácnost.…
martin_s
Před 4 lety
9
Vlastník části pozemku pod domem pouze manžel
Dobrý den, plánujeme stavbu domu, který bude stát na dvou parcelách. Většina domu bude stát na poz…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Smlouva se státem ČR
Jakým způsobem formulovat a kde vyřídit smlouvu se státem. Potřebujeme údajně kvůli zateplení, prot…
spaghetka
Před 4 lety
9
Olejové radiátory
Dobrý den, má někdo zkušenost s olejovými radiátory? Dají se použít jako jediné topení v domě? Máme…
radim2015
Před 4 lety
2
Zástavba
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda li tady někdo ví, jak je to s obcemi a možností stavění. Jde…
esmeralda2
Před 4 lety
21
Hs portal rolety,žaluzie a další
Prosim má někdo hs portal s roletamy den a noc?nebo jine?dá se to prý zabudovat do stěny, ale nemam…
teresh07
Před 4 lety
11
ŽB sloup ve zdivu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat statik nám v projektu pro vyztužení zdiva navrhl ŽB sloup provázán…
luige
Před 4 lety
1
Vytápění RD + garáže
Dobrý den. Chtěl bych všechny poprosit o rady ohledně vytápění RD+garáže. Chystam se stavět RD (bu…
raziel628
Před 4 lety
3
Vyfakturovaná rada od zedníka
Ahoj, prosím o radu jak se dál chovat v téhle situaci. Právě jsme ve fázi, kdy se přechází na zedni…
daruna
Před 4 lety
28
Dřez a indukce naproti sobě
Dobrý den, máte někdo zkušenost s dřezem na jedné lince a idukcí na protilehlém ostrůvku (či obráce…
sviva
Před 4 lety
6
Názory na projekt RD
Zdravím, prosím o názory na projekt domu: V podstatě jsme si vše navrhli sami, projektant není pro…
majanax
Před 4 lety
13
Kuchyň z Ikei svépomocí, jaké "nástroje" potřebujeme?
Dobrý den, o víkendu nám dovezou kuchyň, kterou si chceme s mužem svépomocí postavit, desku bude dě…
ozzy77
Před 4 lety
5
Dům Proteus od DJT
Dobrý den, má tu někdo Proteus od DJT? Budeme tento dům v létě stavět a chtěla bych se předem na ně…
charliethepaw
Před 4 lety
1
Hypotéka na rozestavěný dům
Zdravím, ráda bych se zeptala, zda má někdo osobní zkušenost - máme vlastní finanční prostředky dle…
wacko
Před 4 lety
3
Nádrž na vodu od vápna na stavbu
Dobrý den, koupili jsme použitý IBC kontejner na vodu. Je od vápna. Ještě ho propláchneme. Nebude …
m_vasickova
Před 4 lety
1
ČOV Biocleaner BC4
Ahoj. Nemáte náhodou někdo ČOV Biocleaner BC4. My už s ní bojujeme delší dobu cca rok a pořád to ne…
da68ni
Před 4 lety
1
Máte někdo zkušenost s dotací od ČEZ na tepelné čerpadlo?
Vybíráme tepelné čerpadlo, ještě sice neznáme tepelné ztráty, dům bude zděný, přízemní, plocha 120 …
kossakowski1980
Před 4 lety
8
Rušení septiku, přechod na veřejnou kanalizaci
Dobrý den, naše obec vybudovala kanalizaci, na kterou jsme se připojili. Původně jsme využívali př…
alischka156
Před 4 lety
1
Aktivni zona zaplavoveho uzemi
Dobry den. Po koupi pozemku jsme zjistili ze pres pozemek vede aktivni zona zaplavoveho uzemi. Podl…
franti_p
Před 4 lety
16
Okna dekor irský dub - jaká podlaha?
Dobrý den, poradí prosím někdo vhodný dekor podlahy pro plastová okna v dekoru irský dub (slovaktua…
makako90
Před 4 lety
1
Slovaktual nebo PKS Okna?
Dobrý den, mohu požádat, kdó má zkušenost s těmito firmami nebo se obecně více vyzná v tématu oken …
makako90
Před 4 lety
12
1
2
…
220
221
222
223
224
…