O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Terasa na klíč - je cena v pořádku?
Chtěla bych se zeptat, kdo jste řešil neco podobného nebo mate přehled. V ramci domu na klíč mame i…
anul11
Před 4 lety
14
Praskání Cihel
Dobrý den, chci se zeptat, zda je normální praskání cihel porotherm (broušená cihla 36,5 p10, stavě…
vladimir_sacha
Před 4 lety
3
Odstranění starého betonu
Dobrý den, Chystám se na rekonstrukci bytu v domě (3 patra) dům je z roku 1931. Tento byt se nachá…
obludak
Před 4 lety
6
Jídelní stůl od truhláře
Dobrý den, Prosím chtěla bych se zeptat ohledně jídelního stolu. Kuchyň budeme mít od truhláře a př…
fyii
Před 4 lety
3
Osvětlení v kuchyni
Zdravím,původně jsem chtěla i horní rohové skříňky u okna ale bylo mi to rozmluveno.Teď řeším osvět…
radim2015
Před 4 lety
11
Patky pod terasu, rada
Ahoj, rád bych se zeptal zkušenějších, jakým způsobem a jak správně udělat betonové patky pod ter…
obludak
Před 4 lety
2
Podlahové topení - regulace
Dobrý den, prosím o radu, regulační ventily neukazuji jak mají. Spis jsou pořad na hodnotě 0, i kdy…
roman_hasek
Před 4 lety
15
Jak opravit poškrábaný parapet?
Řešíme, jak opravit značně poškrábaný a poněkud zažloutlý plastový vnitřní parapet v bytě. Nechceme…
deto_oesya
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Obetonování
Zdravim Vas,po kolika m3 jste si objednavali beton na obetonovani plastoveho bazenu? Dekuji :slight…
davex
Před 4 lety
2
Betonová deska
Dobrý večer, prosím o radu nebo názor, jak správně udělat desku pod betonový bazén. Podloží je čist…
zubr487
Před 4 lety
2
Žádal někdo v době covidové o udělení výjimky 50 m od lesa?
Víte k tomu něco bližšího? Kde se žádá? Na životním prostředí? A jaké jsou náležitosti žádosti, mus…
pernicek1
Před 4 lety
3
Ohlaska/uzka prijezdova cesta x hasici?
Hezky den vsem. Prosim o nazor, mame nasledujici situaci: - dum bude do 200m2 (ohlaska) - pozemek …
nicmenenapada
Před 4 lety
1
LED pásek jako jediné osvětlení
Ahoj, zvažujeme, že bychom jako jediné osvětlení šatny zvolili LED pásek v rohovém profilu. Místnos…
petuso
Před 4 lety
5
Bungalov - vlastní návrh
Zdravím. Máme s manželkou v úmyslu pořídit si dům. Pozemek máme a jsme ve fázi hledání projektu. Pr…
radim2015
Před 4 lety
9
Jak usporadat kuchyn?
Zdravim moc vsechny mistni stavebniky a mam velikou prosbu! Zanedlouho zacneme stavet dum a musim …
andybrys
Před 4 lety
5
Vyrovnání podlahy
Dobrý den. Chystam se na novou podlahu v poslednim pokoji po rekonstrukci. Bohuzel, pri stavbe se…
honzas1
Před 4 lety
4
Přímotop chalupa
Dobrý den, řešíme vytápění ve starém domě, který bude k pronájmu..zatím se uvažuje spíše na rekreač…
jowana
Před 4 lety
8
Stara cihlova zed
Zdravim vsechny, poprosim vas o radu.Mame starou cihlovou zed mezi pozemky se sousedkou.Slouzi jako…
flumon
Před 4 lety
5
Teplovodní krbová vložka + plynový kotel
Máme v plánu realizovat vytápění a ohřev TUV primárně pomocí teplovodní krbové vložky + plynový kot…
zubr487
Před 4 lety
10
Stavba na vedlejsim pozemku, je mozne nesouhlasit?
Zdravim, potrebovala bych poradit od nekoho kdo +- zna stavebni predpisy. Zahrada mi sousedi s obec…
kata267
Před 4 lety
1
YDhome - recenze?
Zdravím všechny, mám dotaz zda někdo nemá zkušenosti s firmou YDhome. Chceme od nich koupit projekt…
teriij
Před 4 lety
1
Zahrada a stavba domu na ní?
Dobrý den, rodiče mají dům se zahradou a chtěl bych se zeptat zda je reálná stavba domu na zahradě …
kmosek
Před 4 lety
12
Molice, bílé mušky na ibišku - pomoc!
Ahoj, jdu se poradit a poprosit o pomoc. Už jsem zoufalá, druhým rokem neúspěšně bojuji s molicem…
slunea11
Před 4 lety
3
Buštěhrad - výstavba dvojdomů/ trojdomů
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s jednáním společností Oir domy nebo spol…
kamilacece
Před 3 lety
7
Montáž kuchyně Ikea
Řeším kuchyň z Ikei v ceně cca 30 000 s tím, že kalkulace na montáž je dalších 14 000. A mám brouka…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
19
Barva oken antracit nebo světlejší šedá
Dobrý den, chtěl bych poprosit zda by se našel někdo, kdo má okna v odstínu o něco světlejším než j…
frant
Před 4 lety
14
Koupelna - návrh rozložení
Dobrý den, prosíme o názor na rozložení naší koupelny. Já jsem měla představu velkého otevřeného …
renatka_k
Před 4 lety
4
Komplikovaná příjezdová cesta
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na názor lidí se zkušenostmi na následující situaci. Chceme kupov…
norikakaa
Před 4 lety
2
DJSarchitecture, bungalov O100, O110
Ahoj všichni. Uvažujeme o stavbě bungalovu O100, nebo O110 (nemůžeme se rozhodnout) od DJSarchitect…
daniel72
Před 4 lety
2
Internet - několik routerů vs MESH systém
Dobrý den, přijímáme internetový signál přes WIFI pomocí antény (jsme na kopci), ze které je kabe…
tomek001
Před 4 lety
13
1
2
…
221
222
223
224
225
…