O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ochranné pásmo lesa - výjimka
Ahoj, dobrý den, rádi bychom koupili pozemek 123/49 a 123/48, ale celý leží v ochranném pásmu lesa …
vigopce
Před 4 lety
6
Ytong termalica
Zdravím budeme zvedat náš dům. Plánoval jsem stavět z porfixu 300mm. Ale jedny stavebniny mi nabídl…
edison101
Před 4 lety
1
Stavení firma - rekonstrukce domu
Dobrý den, nemáte prosím někdo zkušenosti se stavební firmou Domecos.cz sídlící v Mělníku a s provo…
nautilia
Před 4 lety
1
Pergola cena
Zdravím lidičky.Máme cenovou nabídku na pergolu a já bych potřeboval vědet jestli to není už moc.Pe…
mitoma
Před 4 lety
1
2
33
Rozdíl Suchého krovu Kasper vs Pila Mělník katrové impregnované řezivo.
Ahoj Máme dvě nabídky na vazníkovou konstrukci a to takovou že vazníky jsou zároveň s vnější zdí a…
jarin1
Před 4 lety
1
Položen jiný odstín vinylové podlahy než je vzorek, soudní znalec?
Dobrý den, ráda bych se s vámi poradila, začali nám pokládat podlahu z Gerfloru, kdy jak můžete vi…
pj_bydlime
Před 4 lety
27
Nika v koupelně, zdi budou ze sádrokartonu
Dobrý den, Moc prosím. Za chvíli se nám bude dělat koupelna. Koupelnu máme v podkroví a všechny zdi…
nobondgirl
Před 4 lety
5
Montáž ukotvení a zavětrování vazníků svépomocí
Ahoj stavebníci Dělal jste si někdo svépomocí usazení a zavětrování příhradových vazníků, tak že …
jarin1
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Předělání/pomoc s výkresem
Zdravím Vás! Potřeboval bych menší pomoc s výkresem. Výkresy moc číst neumím a v tomhle který jse…
atilius
Před 4 lety
7
Pergola
Mám dotaz ohledně pergoly, potřebovali bychom ji postavit před obývákový HS portal, abychom měli vý…
mpavka
Před 4 lety
7
Anketa - jak dlouho jste sháněli pozemek snů?
Tak schválně. Jak dlouho vám trvalo, než jste se stali vlastníky pozemku snů a mohli začít projekto…
maty56
Před 4 lety
30
Základová spara
Dobrý den, Pořídili jsme si starý dům (cca 120 let) na jedné straně domu jsou stěny asi metr pod t…
jakub_imber
Před 4 lety
1
Z valbové znovu sedlovka
Zdravím vás, je tu někdo, kdo předělával u starého domu s valbovou střechou...zpět na sedlovou? A …
vladimira_l
Před 4 lety
1
Zahradní domek - garáž
chceme stavět zahradní domek cca 40 m2, 5x8 m, budou dvě části, jedna jako "garáž" bez stání, spíše…
wries
Před 4 lety
2
Omítkové stropy X sádrokartonový podhled
Dobrý den, máme hotovou hrubou stavbu s keramickými miako stropy a momentálně řešíme zda zvolit kl…
zuzinahol
Před 4 lety
1
Tmelení sádrokartonu
Zdravím všechny, má prosím někdo zkušenost mezi tmely Uniflot a Rokoplast? Jaký je rozdíl a s jakým…
jirkajn
Před 4 lety
4
Přiznané íčko
Dobrý den, budeme mít přiznané icko, chtěla bych se zeptat zda někdo ma? A jak jste ošetřili, aby b…
dehors
Před 4 lety
4
Bazén Marimex Orlando, jaké koupit doplňky a co je zbytečné?
Dobrý den, chceme rodičům koupit na zahradu bazén Orlando, byla mi doporučena spousta „vymožeností“…
pj_bydlime
Před 4 lety
9
Udělat nové jádro?
Ahoj, v bytě mám staré jádro, tzn. umakart a ten je překrytý ještě sádrokartonem. Abych mohl uděla…
ales_hracek
Před 4 lety
7
Kuchyně 4 m
Ahoj, má někdo rovnou kuchyňskou linku 4 m i se spotřebiči (sporák, lednice...). Můžu poprosit o fo…
dedede
Před 4 lety
1
Marmolit
Zdravim. Nema prosim nekdo podobny odstin marmolitu na soklu zakladove desky? Ze vzorniku vubec nic…
davex
Před 4 lety
6
Projekt G Servis - Bohemia 2
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se tu najde někdo, kdo měl zakoupen projekt od G Servisu, Boh…
jolana_kamenickova
Před 4 lety
1
Jak umístit stůl v jídelně
Zdravím ve spolek. Lámu si hlavu, jak umístit stůl v jídelně. Oproti půdorysu strhneme část příčky …
burek
Před 3 lety
4
Názor na projekt
Dobrý den, prosím o názor na projekt. Informace k návrhu: - na jížní straně pozemku je "hlavní" ob…
iveta_89
Před 4 lety
9
VÝBĚR PODLAHY A DVEŘÍ
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jaká podlaha v dřevěném dekoru by se nejlépe hodila ke kuchyni…
zuzanamanakova
Před 4 lety
2
UDÍRNA
Dobrý den prosím o fotky jako inspiraci Vašich udíren - stavěných. Jaké máte rozměry a zkušenosti,…
alfonss
Před 4 lety
4
Kamenný koberec - problém
Chcem sa opýtať, nemali ste podobný problém s kamenným kobercom po mraze/zime, že sa oddelil od pod…
ales_hracek
Před 4 lety
2
Otvor na schody
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně otvoru na schody v podlaze podkroví. Prostor mezi trámy…
fyii
Před 4 lety
7
Tepelné čerpadlo rady + reálná spotřeba
Dobrý večer, diskusi jsem prošla, ale to co potřebuji nenašla, tedy pokládám konkrétní dotaz. Byd…
charado
Před 4 lety
5
Jaké rolety do zasklené lodžie?
Zdravím, prosím radu ohledně rolet do zasklené lodžie kvůli zastínění. Hodně lidí dává vertikální ž…
lommi
Před 3 lety
2
1
2
…
222
223
224
225
226
…