O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Omítka
Dobry den .. s jednou firmou jsem požádala o navrh cenove nabídky na stukovani stěn .. firma chtela…
lucy40
Před 4 lety
4
Věcné břemeno není, ale vedení ano. Co s tím?
Dobrý den, na pozemku nám stojí 2 betonové sloupy viz foto a na něm nějaké vedení (asi NN z roku 19…
l_sekanina
Před 4 lety
10
Vaše zkušenosti - dotace po UKONČENÍ prací
Zdravím všechny, měla bych dotaz. Řešil tady někdo dotaci zelená úsporám po skončení prací. Jde o…
puhelin
Před 4 lety
2
Venkovní žaluzie - dveře na terasu
Ahoj. V novostavbě uvažuji o venkovních žaluziích. Hlavní důvod je lepší tepelná izolace v létě (ob…
franti_p
Před 4 lety
9
Stavební firma v jihočeském kraji
Hezký den všem, doporučíte mi stavební firmu v jihočeském kraji nejlépe okres Písek. Díky
tynuska1990
Před 4 lety
1
Fasáda nezatepleného domu?
Dobrý den, prosím o radu. Kdo máte dům stavěný z nezateplených cihel, jak jste realizovali fasádu? …
ptjj
Před 4 lety
1
2
34
Nazor - Je mozne tento dom upravit/prestavat na moderny?
Dobry den, moc prosim o radu/nazor. s manzelom sme zacali hladat byt alebo RD, ktory by sme si mohl…
brufinka2
Před 4 lety
21
Zásuvka ke digestoři
Dobrý den, mám, asi blbou otázku, ale nevíme kam umístit zásuvku k digestoři. Digestoř bude komínov…
martinhcz
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Podlahové topení HeatFlow
Dobrý den, ráda bych znala váš názor na vytápění HeatFlow do novostavby RD 80m2, zda-li se vyplatí …
kofejn
Před 4 lety
2
Roubenka - okna
Zdravím všechny, chci požádat o radu/názor ohledně oken do roubenky. Jsme ve fázi přípravy stavby (…
puhelin
Před 4 lety
5
Bydlení v mezonetu v novostavbě - zkušenosti
Dobrý den, můžete se prosím podělit o své zkušenosti s bydlením v mezonetu v novostavbě? Největší o…
alexm87
Před 4 lety
2
Krok po kroku
Zdravím, všude na internetu je plno článku jak na stavbu krok po kroku, ale nikde jsme nenašel něja…
iamondras
Před 4 lety
1
Vazníky - firma HR WOOD
Dobrý den, máme někdo zkušenost s firmou HR WOOD Žatčany? Máme od nich cenovou nabídku na vazníky z…
evik107
Před 4 lety
1
Firma Martinice group
Máte někdo zkušenost s firmou Martinice group? Nemá někdo z vás od nich postaveno a jak jste spokoj…
zuzana_hejdukova
Před 4 lety
1
Podlahové vytápění- trubky IDMAR (PL)
Dobrý den, v rámci rekonstrukce dáváme do domu podlahové vytápění a máme k dispozici trubky z Polsk…
tomek001
Před 4 lety
8
Hypotéka na výstavbu RD
Zdravím, momentálně řeším hypotéku na výstavbu RD. Předběžný rozpočet stavby RD mám 6,5 mil. Kč, po…
vladimirsvorba
Před 4 lety
16
Plot z PL
řešil někdo plot z PL? hodně vyhlašený je Wisniowsky, mate zkusenost? nebo pak europlot, gobet a da…
inter71
Před 4 lety
3
Projekt bungalov-
Zdravím, rád bych vás požádal o radu s projektem bungalovu. Prvotně jsme měli vymyšlený patrový dom…
bayt
Před 4 lety
16
Státní hypotéka
Má tady někdo hypotéku od státu? Jak udělali teď buď ta půjčka nebo hypotéka
martin_s
Před 4 lety
2
Podlahové topeni
Dobrý den , chtěl bych se zeptat na Váš názor na podlahové topení , co podle vás je nejlepším řešen…
vladimir_sacha
Před 4 lety
25
Vchodové ocelové dveře celové vchodové dveře - STALPRODUKT 55 různá provedení
Zakládám diskuzní vlákno a také chci upozornit na ocelové vchodové dveře - STALPRODUKT 55, proveden…
dolejslubos
Před 4 lety
2
Model tašky podle obrázku?
Dobrý den, našel by se někdo, kdo by poznal model tašky podle přiloženého obrázku? Hádal bych to …
deto_oesya
Před 4 lety
7
Máte někdo tyto okna?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo tento typ oken, zda jste spokojeni a na kolik vás okna …
frant
Před 4 lety
4
Dilema
Zdravím mám dilema. Naskytla se možnost koupit ve městě byt o velikosti 3+1, s garáží a zahrádkou z…
maxxxxam
Před 4 lety
28
Trvalý travní porost na SP
Dobrý den, momentálně máme rozjednanou koupi pozemku, který je veden jako trvalý travní porost. Čas…
puhelin
Před 4 lety
8
Schválení studie/projektu hlavním architektem
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost s tím, že hlavní architekt zamítl studii, ale nesdělil, co konkré…
jarluk
Před 4 lety
3
Zastřešení terasy - sedlová střecha
Mám v plánu tohle zastřešení 4 m do hloubky bez bočních stěn. Situace na jih... Bude v obyváku šile…
karmenocka
Před 4 lety
10
Koupelna v podkroví - uspořádání zařízení
Dobrý den, nemáte tady někdo nápad, jak rozvrhnout zařízení koupelny v podkroví? Jedná se o místno…
elimatu
Před 4 lety
1
Zahradní domek - povolení
Dobrý den všem z MS, koupili jsme stavební pozemek cca 2000m2, zastavitelná je polovina, zbytek mus…
jandour
Před 4 lety
1
2
54
Zakládáme nový trávník - křemičitý písek
Dobrý den, rád bych se poradil ohledně trávníku. Dočetl jsem se, že nový trávník je nejlepší založi…
davex
Před 4 lety
4
1
2
…
232
233
234
235
236
…