O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Řešení nadpraží - nosné překlady
Je tu někdo, kdo by mohl poradit s eliminací tepelného mostu při stavbě patrového RD ? Dům bude sta…
franti_p
Před 4 lety
3
Stavební dozor Liberec
Dobrý den, neporadil by někdo prosím stavební dozor na dřevostavbu z Liberce a okolí? Díky. Martin
martinvod
Před 4 lety
1
Regulativy
Zdravím, ani nevím jestli si tímto příspěvkem chci postěžovat, zanadávat nebo získat více zkušenost…
norikakaa
Před 4 lety
14
Trouba s připařování vs. parní
Můžu vědět zda trouba s připařováním tedy nalitím vody do trouby je stejně dobrá jako parní trouba?…
chocolate22
Před 4 lety
8
K antracitovým oknům bílé nebo antracitové parapety? Prosím foto.
Dobrý den, mohu poprosit o fotky antracitových oken s bílými a antracitovými vnitřními parapety? N…
endy85
Před 4 lety
1
Jak zakrýt kotel...?
Dobrý den, prosím o radu. Jak by jste zakryli kotel. Museli jsme ho dát do koupelny a chtěla bych n…
mamkaeva
Před 4 lety
4
Průtokoměr
Zdravím, měl bych dotaz ohledně průtokoměru na rozdělovači pro podlahové topení. Je normální že ta…
wpavel
Před 4 lety
2
Plyn přípojka
Zdravím, momentálně chceme začít řešit přípojku plynu. Víme, že plyn vedy v silnici na hranici poze…
dave_91
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Kanalizace
Je tady někdo kdo se napojil na kanalizaci přes sousedův pozemek? Na pozemku není kanalizace a jak …
franti_p
Před 4 lety
2
Lakovaná dvířka - viditelné "kružnice" po broušení
Dobrý den, je vadou, pokud jsou na lakovaném povrchu dvířek viditelné kružnice - viditelné tedy je…
betelges
Před 4 lety
1
Jak řešit okrajové lišty u skříněk kuchyňské linky v případě nerovné stěny?
Dobrý den, jakým způsobem se řeší umístění lišty při stěně v případě nerovnosti stěny? Máme horní …
betelges
Před 4 lety
1
Typ světlovodu
Zdravím, rozhodujeme se, zda upřednostnit světlovod s kopulí (Solatube) nebo čtvercový osazovací r…
jitamir
Před 4 lety
1
HS portal výrobce
Dobrý den. Dost tápeme od jaké firmy vzít HS portal. Byla bych ráda za zkušenosti negativí/pozitivn…
josefx
Před 4 lety
8
Krb- mate nekdo na zemi pred krbem neco jineho nez dlazbu? Sklo,sterku...?
Mate prosim na zemi u krbu nekdo podlahu prekrytou sklem? Zajima mne jak je to prakticke.
chocolate22
Před 4 lety
22
Spotřeba elektrické energie podlahového topení elektrickým odporovým drátem
jakou máte denní nebo měsíční spotřebu na vytápění elektrickou podlahovkou pro porovnání uvádějte …
wpavel
Před 4 lety
11
Eon přípojka
Hezký večer všem, chci se zeptat dělal tady někdo s Eon přípojku na elektriku? Jak dlouho ho trvá? …
mirca_l
Před 4 lety
4
Betonový bazen
Zdravim vas strechari,chystam se delat betonovy bazen vylity ve stenovem bedneni. Mate s tim nekdo …
closen
Před 4 lety
10
Výjimka - delka rizeni
Dobrý den, nejspíše nám o nějaký kousek nevyjde umístění domu na pozemek, tak abychom dodrželi 3,5m…
meggieg
Před 4 lety
5
ČEZ - tepelné čerp. - nižší tarif/noční proud
Zdravim, koupili jsme dum, kde jsme kotel vymenili za TČ. Dneska jsem vyrizovala prepis energii a c…
karel15
Před 4 lety
4
Recenze firem, které stavěli v plzeňském kraji
Dobrý den, prosím ozvěte si mi vy, kteří jste stavěli v posledních letech v plzeňském kraji. Vaše z…
aalicek
Před 4 lety
1
Brno okoli
zdravim Viete niekto doporucit firmy v okoli brna ? pozemek mame v breclavi Da sa zmestit do 3.…
onetwogo
Před 4 lety
6
Prkenné bednění na půdě novostavby
Ahoj stavebníci, v zimně se toho moc na stavbě nedá dělat, a proto bych se chtěl vrhnout na podlahu…
paja_a_daja
Před 4 lety
1
Lity polystyren
Dobry vecer, ma nekdo prosim zkusenost s litym polystyrenem na podlahy, konkretne znackou Thermowhi…
marushkap
Před 4 lety
3
Navýšení základové desky garáže
Dobrý den, Při stavbě domu jsme neodhadli výšku samostatně stojící základové desky garáže oproti te…
peju
Před 4 lety
2
Dispozice interiérových dveří
Ahoj, přemýšlím nad posunutím dveří do spíže a v návaznosti na to nad změnou z normálních dveří do…
qeszi
Před 4 lety
14
Odborník - rekonstrukce MSK
Dobrý den, ráda bych touto cestou sehnala doporučení na odborníka (projektanta, statika) na posou…
shigella
Před 4 lety
1
Tip na zedníky - jižní čechy
Dobrý den, nemáte někdo tip na zedníky z Tábora a blízkého okolí ? Děkuji Jakub
luczisha
Před 4 lety
2
Rolety den a noc fexi
Zvažujeme rolety den a noc od značky Fexi. Je lepší zvolit možnost bez vrtání - zavěšení přímo na …
anieluska
Před 4 lety
2
Teplota krbové vložky a způsob skládání dřeva do topeniště
Jelikož jsou takové zimy a krbová vložka s výměníkem jede v plném proudu, bereme s otcem takovou di…
vladimir_sacha
Před 4 lety
12
Nekalibrovaná dlažba
Ahojte, chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s podlahou Cersanit Sandwood (ideálně Beige)…
raziel628
Před 4 lety
2
1
2
…
237
238
239
240
241
…