O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zelený flek od stolku
Dobrý den, dneska jsem zjistil na vinylové podlaze zeleny flek od nohy kovového stolu a nelze ničím…
vladimir_sacha
Před 5 lety
3
Jištění světel 4A, 6A nebo 10A
Dobrý den, Nějak si poslední dobou říkám, čím by se měl jistit světelný okruh... Čtu, že 10A a vodi…
vrajmantak
Před 5 lety
16
Nosnost Ytongu 75 - jak na tom drží kuchyně?
Dobrý den, nenašla jsem kategorii pro příčky a vnitřní nenosné stěny, tak to dávám sem, protože se …
milan1965
Před 5 lety
2
Rekonstrukce topeni, vody, odpadu
Dobry den, prosim o lehky nastrel kolik muze stat topeni, voda, odpad dle pridanem pudorys Topeni c…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Zateplení podlahy půdy polystyrenem.
Hodlám provést zateplení podlahy půdy / cca 100 m2/ polystyrenem -pochozí varianta. Dosavadní slože…
stz
Před 5 lety
1
Dům na pozemku od jihu k severu
Dobrý den, ráda bych se zeptala na váš názor na celkové uspořádání domu a orientace ke světovým str…
radim2015
Před 5 lety
1
2
46
Liapor pod podlahový polystyren?
Dobrý den, pořídili jsme dům, ve kterém bývalý majitel začal rekonstrukci, kterou nedokončil. V něk…
wpavel
Před 4 lety
15
Zateplení minerální vatou
Ahoj, chci se zeptat, jakou tloušťkou vaty byste zateplovali 44cm Porotherm dryfix? Díky
zubr487
Před 5 lety
5
sponzor fóra
Dilatace u francouzských oken
Připravuju izolaci před litím podlah a teprve teď mi došlo, že mám problém u francouzkých oken. Okn…
kofejn
Před 5 lety
1
Schody z OSB
Dobrý den, Prosím ma někdo schody jen z OSB desek? Od Odborníka máme po stranách na kraji (napravo …
verunka989
Před 5 lety
1
Časová náročnost zapravování špalet?
Dobrý den, rád bych se informoval, jestli existuje nějaká norma, jak dlouho trvá zedníkovi zapravi…
jstrnad
Před 5 lety
4
Zbourání balkonů
Pěkný den, na RD máme dva balkóny v hrozném stavu, zachovat je nechci, můžete mi prosím někoho dopo…
flor1
Před 5 lety
1
Cena za fasádu
Dobrý den. Chceme dělat na jaře fasádu a rádi bychom věděli, jak se teď pohybují cca ceny za m2 u f…
lulitka9
Před 5 lety
3
Hlučný soused - odhlučnění stropu
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s odhlučněním stropu ve vašem bytě, ke kterému vás dohnal kre*én…
lommi
Před 3 lety
14
Protipožární půdní schody
Ahoj, nechali jsme si namontovat půdní schody, ale nejsou protipožární, přestože podle projektu by …
puhelin
Před 5 lety
5
Betonova sterka - krb
Dobry den, chtela bych se zeptat, kdy se dela betonova sterka na krb (novostabva RD), pred pokladko…
ellsie
Před 5 lety
3
Závazné stanovisko Drážního úřadu
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda někdo neřešil něco podobného, jako v současné době já. Již rok v…
zahrlu
Před 5 lety
5
Vyrovnání fasády po zateplení domu
Dobrý den, kupovali jsme již zateplený rodinný dům s tím, že na domě byl již nalepený polystyren (…
lukoid
Před 5 lety
14
Prohnutá podlaha a rákosový strop
Zdravím, právě řešíme prohnutou - při chůzi prohýbající se podlahu v patře. Hned pod ní v přízemí j…
mishmash27
Před 5 lety
1
Plovoucí podlaha
Zdravím, chci se zeptat zdali je možné že se nám udělala boule na plovoucí podlaze z elektrického …
wpavel
Před 5 lety
5
Jaké topení do bungalovu?
Zdravím stavím bungalov 7m x 14.5m zdivo ytong 25cm + 20cm polystyren v podlaze 27cm polystyrenu iz…
radim2015
Před 5 lety
1
2
37
Zkušenost s Lily naily sro dřevostavby AKA jerry strong
Zdravím mate někdo zkušenosti s firmou Lily naily dřevostavby z berounska? Případně s člověkem, kte…
crazycarodej
Před 4 lety
4
Dětský pokoj 9m2
Dobrý den, Prosím ma někdo dětský pokoj max 9m2? Ano vím ze je to malinké, ale bohužel. Byla bych m…
puhelin
Před 5 lety
13
Stavba domu - soused deb*l
Ahojte, dočetla jsem se, že na povolení stavby domu je nyní potřeba jen ohlášení. Co to všechno obn…
lukasberan
Před 5 lety
1
2
34
Sklep a v něm studna
Dobrý den, Prochází mě hlavou několik myšlenek a některé nejasnosti mě trápí. To, jesli si můžu s…
vladimir_sacha
Před 5 lety
6
Ohlášení stavby
Ahoj. S přítelem přemýšlíme o bydlení z půdního prostoru u jeho rodičů v RD. Kolik by nás tak mohlo…
tulda27
Před 5 lety
3
Studna železitá voda
Dobrý den, v současné chvíli řešíme zda pořídit Úpravnu vody 20l Ecomix kabinet od společnosti Filt…
sebulina
Před 5 lety
3
Dvoubarevný HS portál - uvnitř bílá/zvenku dekor
Dobrý den, prosím máte někdo dvoubarevný HS portál - uvnitř bílé barvy z venku jakýkoliv dekor? Můž…
onetwogo
Před 5 lety
13
Umisteni podomitkove baterie
Strechacci prosim,v jake vysce mate umistene podomitkove baterie nad hranou umyvadla?nikde jsme nen…
verhal
Před 5 lety
1
Jiné sádrokartony oproti projektu
Ahoj, mám dotaz, máme namontovane sádrokartony, ale bohužel az teď jsme si všimli, že v projektu je…
alda33
Před 4 lety
13
1
2
…
244
245
246
247
248
…