O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Susedov pozemok
Zdravím a prosím o radu Bývame v starom dome, ktorý bol postavený na hranici susedovho pozemku ako …
lubkabosmanska
Před 5 lety
1
Zděný rodinný dům LYRA 2
Ahoj, stavěl tu někdo svépomocí Lyru 2 ?
vavep60
Před 5 lety
8
Poradíte s umístěním myčky?
Prosím, zda byste mi to mohli pomoct rozlousknout. Dospěli jsme k takovémuto rozmístění kuchyně, al…
petrabodlina
Před 5 lety
21
Obyvak s kuchyni - projekt prosím poraďte
Ahoj, nevíme si rady s rozmístěním nábytku a oken v našem obýváku, který je spojený s kuchyní a jíd…
lenkito10
Před 5 lety
20
Jaky bazen
Ahoj poradite, stavime domek v planu je i bazen. Chci v zemi zapusteny, ale koukam a je jich nejak …
viviv
Před 4 lety
1
2
42
Nezastavěné území
Ahoj, mám dotaz. Máme pozemek, který je v nezastavěném území a sousedí s intravilánem. Vesnice nemá…
puhelin
Před 5 lety
3
Má někdo krytinu Röben Bergamo
Ahoj máte někdo krytinu Röben Bergamo při sklonu střechy 25 stupňů, jak jste řešily izolaci proti v…
jarin1
Před 5 lety
12
Parapety
Dobrý den, jaké vnitřní parapety by se hodily k antracitovym oknum? Nechceme plastové. Fotky uvítám…
faro202
Před 2 lety
16
sponzor fóra
Stare luxfery v oknech
Dobry vecer. Chtela bych poprosit o inspiraci, jak zakryt luxfery, ktere mame v koupelne misto okn…
mahev
Před 2 lety
19
Elektřina na stavbu dočasně od souseda
Ahoj, kdo jste byl při stavbě připojený na elektřinu souseda, jak jste to měli prakticky vyřešené? …
roman_
Před 1 rokem
19
Pojištění HÚ (Cardif)
Ahoj střecho, máte někdo konkrétní zkušenost s plněním z pojištění hypotéky Cardif? Nenašla jsem na…
kekita
Před 5 lety
7
Nové dveře do panelakovych zárubní?
Dobrý den, chci se zeptat na zkušenosti s výměnou dveří, koupených v obchodě a následné vysazení do…
travas
Před 5 lety
5
Renovace 25 let starého schodiste
Chystáme se zrenovovat dřevěné schodiště, nejspíš borovice . Schody jsou namořené tmavě hnědou barv…
jane_n
Před 5 lety
4
Stavební přípojka x centrála
Ahoj, řešíme teď menší problém. Za dva týdny bude stavební povolení na dům. Do srpna bychom chtěli …
peju
Před 5 lety
3
Podbití u kritiky satjam Rapid ano/ne
Dobrý den, chci se zeptat zda by jste dělali podbití strechy když bude krytina Satjam Rapid ( možná…
vemira
Před 5 lety
6
TČ Nibe 2040 vs Nibe Split
Zdavím Vás, rád bych se zeptal na zkušenosti s těmito TČ od Nibe. Split je výrazně levnější a tak s…
medunovi
Před 5 lety
8
Tesařík nebo červotoč?
Poznáte, prosím, kdo bydlí ve staré dřevěné podlaze?
obludak
Před 5 lety
4
Kolik stojí roční provoz bazénu
Ahoj, zvažujeme výstavbu venkovního bazénu. O ceně výstavby je toho na netu spousta a není těžké si…
mitoma
Před 5 lety
4
Rolety den a noc v kuchyni... zkušenosti?
Hezký den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s roletami den a noc v kuchyni. Jak se čistí? …
kackabis
Před 5 lety
3
Jaké dvere k podlaze Dub zimni svetly?
Dobry vecer, jake dvere byste zvolili k podlaze dub zimni svetly? Myslela jsem si jít do kontrastu …
janaa1
Před 5 lety
12
Rozbitá pračka AEG
Zdravím všechny věřím že nejsem první ani poslední,ale chtěl jsem vyprat nějaké věci a pračka nefun…
potisk
Před 5 lety
1
Zvednutí pozemku
Dobrý den, Vlastním pozemek 1360m2. Dnes jsem zajel na pozemek a po deštích zjistil, že v celé kol…
houzkova
Před 5 lety
11
Daň z příjmu
Dobrý den, plánujeme koupit pozemek, respektive zahradu s chatkou, v ÚP je uvedeno jako plochy rekr…
lukava
Před 5 lety
10
Umyvadlová skříňka versus shoz na pradlo
Máte někdo tip, jak vyřešit shoz na prádlo začínající v podkrovní koupelně. Vychází nám přesně ved…
jakuda
Před 5 lety
9
Pozemky ve svahu - oddělení od sousedů
Zdravím, jdu pro radu - inspiraci. Máme pozemek ve svažitém terénu (svah na západ). Z východu (na k…
anitia
Před 5 lety
7
Značka spotřebičů
Ahoj, momentálně jsme ve fázi, kdy přichází na řadu výběr spotřebičů do kuchyně a nemohu si ani za…
tulda27
Před 5 lety
12
Bungalov 4+1
Už jsem zde půdorys jednou měl, ale toto je předfinální upravená verze, tak prosím o komentáře nebo…
jose10r
Před 5 lety
5
Rozdeleni strechy
Zdravim, koupil jsem si domek, kdy strecha je spolecna s domkem sousedovym. Ten ale ma jiz projekt …
lukas_perner
Před 5 lety
1
Jak máte "schované" popelnice?
Máme postavenou popelnici (240 l) vedle brány a ráda bych jí zavřela do nějakého krytu, boxu apod. …
bayt
Před 5 lety
7
Celosklenene dvere
Ahoj, mate někdo v interiéru celosklenene dvere? Prosim o inspiraci. Dekuji :slight_smile:
evelynka25
Před 5 lety
11
1
2
…
284
285
286
287
288
…