O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rozdeleni strechy
Je to mozne? Koupil jsem si mensi domek kvuli garazi a hodlam jej rekonstruovat. Jedna se o radovku…
obludak
Před 5 lety
2
Domovní telefon
Dobrý den, máme v bytě starý domovní telefon s bzučákem na otevírání domovních dveří. Je to klasick…
dagmar_hafova
Před 5 lety
1
Názory na cenovou nabídku
Zdravím. Moc prosím o názory na cenovou nabídku od firmy na výstavbu hrubé stavby. CN máme i od dal…
lto007
Před 5 lety
4
Zastínění terasy+montáž klimy
Jedná se o byt v posl.patře orientovaný na JZ. Chtěli bychom si nechat zastínit terasu,nejlépe hlin…
bayt
Před 5 lety
5
Ikea - kuchyňský poradce
Přicházím s dotazem. Využil jste někdo v Ikee ty jejich "kuchyňské poradce", co by měli poradit s r…
sonaxoxo
Před 5 lety
7
Jak odstranit betonovou zahradu a bazén
Ahoj, potřebuji poradit, kupujeme domek, kde je bohužel malá betonová zahrada (70m2) a zapuštěný ba…
catle
Před 5 lety
5
Bungalov 5+kk pudorys
Jake jsou vaše názory na pudorys, vstup je zo severu. Dekuji.
myfairlady
Před 5 lety
1
2
58
Podlaha do kuchyně
Ahoj holky,chci se zeptat,jakou máte podlahu v kuchyni a jakou byste po letech užívání doporučily? …
cell
Před 5 lety
7
sponzor fóra
Identifikace typu střechy.
Dobrý den, Chtěli bychom si na zahradě postavit moderní voliéru pro exotické ptáky se střechou viz …
petr79803
Před 5 lety
1
Jak širokou terasu máte
Ahoj, budeme mít terasu přilehlou na dům se vstupem z kuchyňobyvaku orientovanou na jihozápad. Tera…
ozzy77
Před 3 lety
29
Běžná praxe kuchyňských studiích?
Zdravíčko, s manželem jsme koupili dům, který pomaloučku rekonstruujeme. Na pořadu dne je momentál…
alipo
Před 5 lety
12
Dum na klíč Nový Jičín
Dobrý den, chtela by jsem Vás poprosit o tip na šikovnou a slušnou firmu, která by postavila zdený …
panijj
Před 5 lety
1
Parotesne pásky na oknech
Ahoj, prosím o radu. Máme asi dva týdny namontována okna. Firma poslala mail s doplatkem a v mailu…
marunkaaales
Před 5 lety
5
Oresi
Dobrý den, je tu někdo kdo má v kuchyni od Oresi, pracovní desku v tmavém provedení? Například ořec…
verunky
Před 5 lety
7
Jakou popínavku na plot vedle domu?
Prosím o radu s výběrem popínavky na zakrytí pletivového plotu. Plot je hned vedle domu, tak bychom…
alexxa007
Před 5 lety
4
Obkladač
Dobrý den, mate někdo kontakt na šikovného obkladače nejlépe z okoli Kralup nad Vltavou?diky
tania0
Před 5 lety
1
Stůl do dětského pokoje
Dobrý den, budeme vybavovat v novostavbě dětské pokoje.Mám předvybranou postel Tomáš-výsuvná přistý…
alitero
Před 4 lety
6
Jak prodlouzit podhrabovku
Ahoj, stavim pletivovy plot s podhrabovkama a mam sloupky moc daleko od sebe. Podhrabovka mi nedosa…
mararemes
Před 5 lety
1
Zhodnocení dispozice + potřebujeme poradit
Zdravím, prosím o zhodnocení dispozice našeho vysněného domku, chystáme se za projektantem, tak jes…
luciafff
Před 5 lety
20
Závětří vchodových dveří
Dobrý den, v projektu máme kreslené závětří vchodových dveří budoucí ordinace praktického lékaře p…
hasicpavlos
Před 5 lety
1
Sedlnice - hluk z letiště?
Dobrý den, je tady prosím někdo ze Sedlnic? Líbí se nám tam domeček, ale nejsme si jisti hlukem z l…
medicka_lenka
Před 5 lety
5
Zděný dům na klíč - Jihomoravský kraj
Zdravím, doporučili byste mi nějaké firmy, které staví zděné RD na klíč v Jihomoravském kraji? (n…
peju
Před 4 lety
7
Prosím o inspiraci 5+kk, 5+1 vchod ze západu
Zdravím všechny vespolek :slight_smile: Řešil někdo stavbu domu se stejnými/podobnými dispozicemi? …
lenkito10
Před 5 lety
11
Zruseni hypoteky
Zdravim. Mate nekdo zkusenosti s hypotecnim poradcem a pres nej vyjednanou smlouvou (nepodepsanou) …
mitoma
Před 5 lety
9
Obývací stěna v podkroví šikmina
Dobrý den, Prosím jak jste vyřešili obývací stěnu v podkroví.. Jsme z toho trošku špatná.. Budeme m…
tulda27
Před 5 lety
4
Schodiště Olomouc
Ahoj, jdu sem s prosbou jestli někdo nemáte kontakt na nějakého výrobce schodiště. Foto pro předst…
fifa79
Před 5 lety
1
Reklamace oken
Ahoj, řešíme reklamaci oken kvůli tomu, že je dodali s poškrábanými rámy. Firma, od které jsme okna…
adamstarosta
Před 5 lety
10
Krbová vložka
Dobrý den všem, potřebovala bych poradit s výběrem rohové krbové vložky. Rozhoduji se mezi zn. Bef …
katerina88s
Před 5 lety
3
Projektant s razítkem
Dobrý den, máte prosím někdo tip na projektanta na Vysočině (Třebíč), který by nám udělal komplet p…
renka1122
Před 5 lety
1
Výplň plotu + brána s el posuvem + branka
Zdravím, máte tip na firmu (okolí Mělník) nebo Hobby Market (obi + baumax apod..) kde sehnat viz v…
martinanaruby
Před 5 lety
3
1
2
…
285
286
287
288
289
…