O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rodom Bohemia
Dobrý den, chceme s touto firmou stavět dům na klíč ..Vybrali jsme si RD Jana ...Chtěl bych se zept…
ladislav_fialka
Před 5 lety
2
Spoj fasády dřevostavby s terasou.
Lze ( případně jak ) napojit na fasadu dřevostavby terasu? Uvažujeme o rozšíření terasy a ta by mus…
fotrtom
Před 5 lety
1
Kde sehnat hlínu
Prosím o radu, kde koupit v okolí Vsetína větší množství hezké hlíny pro následné zasetí trávníku. …
nada_mravcova
Před 4 lety
5
Zděna pergola/ terasa
Dobrý den, můžete mi prosím poradit jestli je potřeba nějaké povolení pergole/terase jestli bude t…
radkaskr
Před 4 lety
4
Sesychání dřeva
Dobrý den, máme druhým rokem zahradní domek se střechou z asfaltového šindele a začalo nám do něj …
slabici
Před 5 lety
8
Založení trávníku
Ahoj, snažila jsem se u novostavby svépomocí s dětmi založit trávník . Původně kamenita a jílovita …
fyii
Před 4 lety
18
Nejvýhodnější vytápění ve starším domě
Všem krásný den :slight_smile: Máme před sebou rekonstrukci staršího domu. Podlahová plocha přízemí…
zlupinka
Před 5 lety
12
Obkladový kámen
Prosím o inspiraci na obkladový kámen na bungalov hnědá okna ořech a ve stejne barvě máme i střechu…
ovcacek
Před 5 lety
1
sponzor fóra
Hlína Opavsko/Ostravsko za odvoz
Nechce někdo hlínu za odvoz? Hlína je jílová, bez kamení. Asi 2 tatry možná více. Popřípadě poradít…
jajinka121
Před 5 lety
3
Taška pro odvětrání digestoře
Dobrý den, digestoř má rouru 150mm širokou a snažím se vyřešit, jak ji vyvést nad střechu. Problém …
karlooos
Před 5 lety
4
Orientace bungalovu 4kk
Zdravím, řekl by mi nám někdo názor jak by situoval dům na zakroužkovaném pozemku? Plánujeme 4+kk…
barushka0404
Před 5 lety
11
Vynětí z lesního půdního fondu
Máte prosím někdo zkušenost s vynětím z lesního půdního fondu? Jak dlouho to trvá, co je k tomu pot…
panlorenc
Před 5 lety
4
Půdorys - Bungalov 5+kk + garáž, vaše názory
Co říkáte na půdorys bungalovu 5+kk + garáž ? Vstup od severu.
filip2511
Před 5 lety
15
Bramac star granitova
Prosim Vas, ma niekto vo fotoblogu tuto strechu. Dakujem.
riava123
Před 5 lety
3
Venkovní žaluzie - nabídka od developera
Ahoj, developer nám nabízí možnost nechat si udělat elektriku na venkovní žaluzie. Já pořád nevím j…
sasynkamil
Před 5 lety
7
Litý beton Zlínský kraj
Dobrý den, doporučíte prosím nějakou firmu na litý beton? Jsem ze Zlínského kraje. Potřebujeme vyl…
constantine6
Před 5 lety
18
Ideální rozmístění koupelny
Ahoj, trochu si lámeme hlavu nad rozmístěním věcí v koupelně. Co říkáte na toto? Jedná se o koupeln…
myfairlady
Před 5 lety
18
Michal Hučík, projektant
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s projektantem Michalem Hučíkem z Brna? Specializuje se na …
malineka
Před 1 rokem
2
Cena za zakladovou desku, ztracene bedneni, uklid sute a zdiva
Dobry den chtela bych se zeptat, pritel vzal melouch na zakladovou desku, ztracene bedneni a na ukl…
sabi_inka
Před 5 lety
3
Sazeni stromu a keru pobliz siti
chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevite, co si muzu zasadit do zeme nad mistem, kde zahradou vede…
lena74
Před 5 lety
6
Jak umístit bungalov s vjezdem ze západu
Ahojte, chtěla bych vás poprosit o lehký nástřel a radu, jak umístit bungalov. Máme možnost koupi…
norikakaa
Před 5 lety
4
Tepelné čerpadlo jako vhodný druh vytápění
Ahoj všem, předem chci říct, že nechci nijak machrovat, jen hodně lidí přemýšlí, jaký způsob vytápě…
davex
Před 5 lety
2
Pozemek v mírném jižním svahu
Zdravím, chci se zeptat zdali někdo máte zkušenost se stavbou domu do svahu. Zajímala by mě hlavně …
tomas_muzikant
Před 5 lety
13
Kutná hora třešňovka
Dobrý večer, je tu někdo, kdo bydlí v domech Třešňovka v Kutné hoře? Jak se Vám tam bydlí? Zajímá n…
kupynka
Před 5 lety
3
Zděné jadro ve 2+1
Zdravim, predelaval nekdo jadro se stejnym pudorysem? Vejdu se nejak rozumne do stavajicich rozmeru?
libcaa
Před 5 lety
1
Best beleza
Zdravím, máte prosím někdo dlažbu Best beleza, jde mi o to jakou výšku jste dávali zda 60mm nebo 80…
luckavra
Před 5 lety
2
Po 2 letech klesla podlaha
Dobry den, prosim nevite cim to muze byt ze v technicke mistnosti (je v ni kotel, bojler, zasoba dr…
pyramis
Před 3 lety
15
Střecha Ostrava
Zdravím, prosím máte někdo doporučení na firmu z Ostravy a okolí, která dodává komplet střechy? Jed…
elimatu
Před 5 lety
1
Zateplit strop pokoje nebo podlahu půdu
Dobrý den, nevíme si rady jaké zateplení zvolit u 60 let starého domu. Máme doma vlhko, na čemž pra…
spaghetka
Před 5 lety
3
Žaluzie - nechat nebo vyměnit za jiné stínění
Ahoj, v domě bydlíme 8 let a dosloužily nám dvoje žaluzie v obýváku...a já přemýšlím, že bych je vy…
anitia
Před 5 lety
4
1
2
…
291
292
293
294
295
…