O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zasíťování pozemku
Dobrý den, máme možnost koupit pozemek, ovšem nezasíťovaný. Veškeré sítě (elektro,plyn, voda, kanal…
fantomik
Před 5 lety
3
Hydroizolace svislá a mokré mapy, fleky
Ahoj všem, včera jsem našla na hydro svislé tyto mokré mapy. je to skoro všude po obvodě baráku. …
ajagachova
Před 4 lety
8
Doporučení firem/lidí
Zdravím, moc ráda bych získala nějaké reference a doporučení, nemůžu nic dohledat. Jedná se mi o lo…
barunka23
Před 5 lety
3
Kuchyně bez úchytek
Mam na Vas prosbu milí střecháci. Plánujeme kuchyň a jak se tu inspiruji moderními kuchynemi, větši…
betelges
Před 5 lety
1
2
36
E-KEY odemykání na otisk prstu
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto systémem? Přemýšlíme, že si to necháme udělat do domu, ale…
sviva
Před 5 lety
6
Cenový rozpočet
Hezký večer, co jste všechno uváděli do rozpočtu k žádosti o hypotéku při částečné stavbě svépomocí…
jandour
Před 5 lety
3
Stěna za pracovní deskou ze skla?
Kuchyně.. prosím o radu.. máme plyn... za plynem nemůže být deska (nechceme obklad) tak zbávý sklo.…
ivaaviva
Před 5 lety
1
2
32
Lepený vinyl - tmavý dekor
Máte někdo prosím lepený vinyl v tmavě hnědé nebo hnědošedé barvě? Na prodejně jsme si konečně vybr…
moncia
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Omyvatelna barva
Přemýšlím ze kvůli dětem budeme malovat omyvatelnou barvou. Můžete mi nějakou doporučit a jak je to…
ojdipacek
Před 5 lety
1
Montovanedrevostavby.cz
Dobrý de, Má prosím někdo zkušenosti s firmou montovanedrevostavby.cz z Pardubic. Predem děkuji za…
simirge
Před 5 lety
2
Kronospan
Dobrý den, máte někdo kuchyňská dvířka od Kronospanu Acrylic Gloss 8685 AG Snow White - bílý lesk? …
mishulka26
Před 5 lety
1
HEAT FLOW - ZKUŠENOSTI
Ahoj,prosím Vás o recenze na společnost HEAT FLOW. Kdo jste s nimi šel do realizace podlahového vyt…
zubr487
Před 5 lety
3
SamKit
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s tímto zastřešením.https://sam-kit.p…
jakuub27
Před 5 lety
1
Ústecký kraj - QHouse na severu Čech? Nebo jiná firma na klíč.
Ahoj, jsem z Litoměřicka a ráda bych našla firmu, která mi postaví malou dřevostavbu na klíč. Stra…
michullka
Před 5 lety
1
Myčka s tlakovým otevíráním
Hezké odpoledne! Máte někdo tip na kvalitní myčku, která je vybavena funkcí tlakového otevírání? T…
gepe
Před 5 lety
3
Dotace pro pasivní dům - okna
Dobrý den, máte někdo zkušenosti o čerpání dotace na pasivní dům (B.2)? V podmínkách mají, že prost…
ajagachova
Před 5 lety
5
Kuchyň se skrytou špajzkou
Dobrý den, má někdo kuchyň kde je zabudovaná špajzka? Děkuji za případné návrhy nebo obrázky.
lenkito10
Před 5 lety
5
Vinyl vs. dlažba v obýváku
Ahoj, máme trochu rozpor s manželem, co se týče výběru podlah. Já od začátku byla pro lepený vinyl…
kopca89
Před 1 rokem
25
Světla typu kabel s žárovkou bez stínidla - nejsou nepříjemná pro oči?
Prosím, nemáte někdo zkušenosti s podobným osvětlením jako na obrázku - konkrétně u jídelního stolu…
petrabodlina
Před 5 lety
7
Stavební firma - vše v jednom, něco jako Lucern, ale cihla :)
Dobrý den, moc prosím o radu. Moc se nám líbí stavební firma Lucern, ať už nabízenými domy, tak př…
luk92
Před 5 lety
2
Kopaná studna - skruž nebo beton + kámen?
Ahoj, na zahradě mám kopanou studnu, ale nejsou v ní skruže. Teď řeším, co s tím. Jáma je hluboká a…
obludak
Před 5 lety
4
Velkoformátová okna ve štítu
Dobrý den, máte někdo podobná okna (viz foto) ve štítu? Můžete prosím napsat na kolik cca vyšla? Dě…
kriscule
Před 5 lety
1
Zděděný dům
Ahoj, před časem jsem po rodičích zdědila dům na vesnici. Základ domu je postaven za druhé světové …
lenochod90
Před 5 lety
8
Půdorys patrový obdélníkový dům 12x8
Dobrý den, teprve začínám v hlavě přemítat. Za projektantem se teprve chystáme. Ale chtěla bych tam…
barunka23
Před 5 lety
18
Ytong Lambda, Porfix premium
Je tu prosím někdo, kdo stavil z Ytong lambda nebo Porfix premium 375mm bez dodatečného zateplení? …
jarin1
Před 5 lety
22
Uspořádání kuchyně
Prosím o radu, jak co nejlépe uspořádat kuchyni. V tuto chvíli máme předběžný návrh, který chceme …
petrabodlina
Před 5 lety
4
Osvětlení zrcadla
Vybírám osvětlení nad zrcadlo, líbí se mi světlo, které má 3000 K (teplá bílá), radši bych 4000 K (…
skunkos
Před 5 lety
8
Skříňky barva
Máte někdo horní skříňky bílé a spodní hnědé? Prosím foto. Děkuji
peti76
Před 5 lety
1
Jak poslat žádost o nacenění stavby?
Dobrý den, jsem úplně kompletní začátečník. Máme koupený pozemek, schválenou hypotéku na stavbu, st…
slamer
Před 5 lety
4
Posuvné dveře - kování
Ahojte. Resim posuvne dvere s montazi na strop. Chci koupit kovani. 1.Na co jste se zamerovali pri …
lillien88
Před 5 lety
4
1
2
…
325
326
327
328
329
…