O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Pojištění stavby
Dobrý den, prosím o radu, kde máte pojištěnou stavbu? Nyní máme rozestavěnou hrubou stavbu a chtěli…
xavik
Před 5 lety
9
Čím podezdít desku na umyvadlo
Zdravím probíhá rekonstrukce koupelny. Budeme mít umyvadlo na dřevěné desce.,pod kterou chceme zd…
lm2209
Před 5 lety
1
Zateplení podkroví s pochozí půdou
Zdravím všechny, zatepluji podkroví, kde v šikmé části střechy bude mezi krokvemi 180mm vaty + 200m…
leiky
Před 5 lety
1
Základová deska - doporučení firmy Praha západ
Dobrý den, aktuálně hledáme firmu na stavbu trochu specifické základové desky. Zbourali jsme starý…
rehor115
Před 5 lety
2
Vinyl svépomocí
Zdravím strechacky , dělal jste si někdo v domě sám lepeny vinyl? Včetně sterky ,lepidla ? Dí…
corinka2005
Před 5 lety
4
Bungalov 4+1 vstup z jihu
Můžu poprosit o kritiku, najít chyby? (Vstup do obýváku bude bez dveří, vstup chceme z jihu.) Děku…
jose10r
Před 5 lety
22
Jak správně vyřešit naši kuchyň?
Ahojte všichni, chtěl bych vás požádat o pomoc s vysněnou kuchyní, kterou už několik měsíců plánuj…
verunky
Před 5 lety
8
Elektrokotel nepřetržitě topí - vysoká spotřeba
Dobrý den, chtěla bych požádat o radu ohledně elektrokotle a vysoké spotřeby el. energie. Máme kote…
vladimir_sacha
Před 2 lety
1
2
48
sponzor fóra
Předpřejímka bytu (novostavba) - rady?
Ahoj, čeká nás předpřejímka bytu. Má někdo s předpřejímkou zkušenosti? Je lepší si zaplatit odborní…
iuanecka
Před 5 lety
7
Pozemek nezast. část
Dobrý den, rád bych se zeptal zkušenějších na pár rad do začátku. Mám zde docela dost načtené, ale …
koumar99
Před 5 lety
24
Revize elekroinstalace v bytě
Ahoj, rada bych se zeptala, zda je povinné udělat revizi elekroinstalace po rekonstrukci bytu? Upoz…
obludak
Před 5 lety
8
UPC služby v nezkolaudovaném domě
Dobrý den, řešil zde někdo přesun služeb UPC (internet + tv) z původní adresy do nezkolaudovaného d…
hahe
Před 5 lety
13
Pergola Eva atd.
Dobrý den, prosím, kdo má tento typ petgoly, prosím poraďte.... Od koho pergolu máte, jak jste s n…
luandro
Před 5 lety
1
Rolety den a noc
Dobrý den, chci se zeptat, kde koupit rolety den a noc - poměr cena/kvalita.. díky.
skunkos
Před 5 lety
4
Nadstandard u dřevostaveb
Můžete mi dát tipy, na čem určitě nešetřit při stavbě dřevostavby na klíč a využít nadstandardu? Př…
hlousek_filip
Před 4 lety
17
Z garáže obytný prostor
Hezký večer,dotaz je v nadpisu-předělával jste někdo garáž k bydlení?jde mi především o záležitosti…
puhelin
Před 5 lety
2
Betonování terasy u domu
Ahoj, prosím o rady, jak byste doporučili betonovat terasu u domu. Tedy skladbu. Mám vylité pasy a …
maxx99
Před 5 lety
6
Bazén od Mountfieldu - Compact, nebo Métropole
Hezký podvečer, ráda bych se zeptala, zda někdo z Vás nemá, v názvu diskuze, zmíněné bazény? Zajíma…
ternik32
Před 5 lety
2
Schodiště do dřevostavby- zlínksý kraj
Dobrý den. Už to pro nás začíná být dost aktuální, a tak jsi jdu pro radu. Neznáte/ nemáte někoho …
smidovae
Před 5 lety
1
Zateplení stropu - bungalov
Zdravím všechny stavitele. Měl bych na Vás pár dotazů ohledně zateplení stropu bungalovu, kdy půda …
zubr487
Před 5 lety
1
2
38
Terasa i pergola
Zdravím, máte někdo na pozemku terasu i pergolu zároveň? Původně jsme zamýšleli postavit obojí, ale…
barcasemi
Před 5 lety
14
Srážení vody z větráku
Nevíte jak vyřešit problém srážení vody z větráku? Jedná se o novostavbu kde je rovná střecha z lep…
honzajs
Před 5 lety
7
Elektrický kotel Volta od Jablotronu
Dobrý den, máte někdo elektrokotel Volta od Jablotronu? Je to celkem novinka a nikde k tomu nemůžu…
molanmolab
Před 5 lety
1
HS portal 2,25x2,3m
Zdravím Střechačči :slight_smile: chtěla bych Vás poprosit zda má někdo HS portál v rozměrech 2,25x…
agataps
Před 5 lety
3
Jedovaté rostliny
Ahojte Líbí se mi na zahradě rozkvetlé květiny typu: Andělské trumpety, Oleandr, Rhododendrony, ..…
alfonss
Před 5 lety
5
Prefabrikovana garaz
Hledam levnejsi variantu garaze. Má někdo zkušenost s prefabrikovanou betonovou garáží?Nebo s garáž…
zmrz_lina
Před 4 lety
6
Dotaz na Koeficient Zastavene Plochy
Dobry dne, mame pozemek 614 v nasem vlastnictvi. Obec ma HPP (hrubá podlažní plocha) = KPP x plocha…
puhelin
Před 5 lety
4
Podřezání domu
Podřezání domu - je to priorita před veškerou rekonstrukcí, nebo je možné udělat podlahy atd. aniž …
romklim
Před 3 lety
15
Prosím o radu
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda je tedy povinna rekuperace ? Nyní jsme koupili pozemek, ale ohledně…
zubr487
Před 5 lety
2
Zateplovat obvodové zdivo Porfix 375 P2-440?
Dobrý den, řeším zda je nutné zateplit obvodové zdivo Porfix 375 P2-440. Četl jsem už spoustu názor…
zubr487
Před 5 lety
2
1
2
…
327
328
329
330
331
…