O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
3d navrh koupelny
Dobry den, umel by mi neldo udelat 3d navrh koupelny do tohoto prostoru? Dekuji moc
margotka6666
Před 5 lety
5
Návrh koupelny
Ahoj, řešíme koupelnu a nemůžeme se dohodnout na uspořádání. Rozhodujeme se mezi dvěma možnostmi. …
1leontynka
Před 5 lety
10
Povinnost chodníků a veřejného osvětlení k získání stavebního povolení?
Dobrý den, může nám být stavební povolení pro RD zamítnuto na základě toho, že v lokalitě, ve které…
petros4
Před 5 lety
8
Ořez stromů
Dobrý den, kde se prosím vas shaneji lidi na ořezy? Nemuzem nikoho sehnat. Udelali bychom to sami a…
zmrz_lina
Před 5 lety
4
Modulové domy/ mobilní dřevostavby
Ahoj, má tu někdo zkušenost s dřevostavbou z modulů/mobilní dřevostavbou? Konkrétně se mi líbí Modu…
michullka
Před 4 lety
3
Kombinace závěsného lustru a bodových světel v obývacím pokoji
Dobrý den, uvažuji o kombinaci závěsného svítidla a bodových světel v obývacím pokoji. Budeme mít s…
t_makovice
Před 5 lety
4
Rekonstrukce starého WC - nosné zdi/nápady?
Toaleta v našem novém bytě je opravdu malá místnůstka, kam se vešel jen malý radiátor. Chtěli bycho…
ivisci
Před 5 lety
13
Místnost do L - kuchyně + jídelna + obývák
Zdravím. Cca před rokem a půl jsme koupili domeček a stále se nám nedaří vymyslet, jak nejlépe uspo…
verunky
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Reklamace Gorenje
Dobrý den, rád bych touto cestou požádal o "spolupráci". Jedná se o následující: Máme novou (3 měsí…
verunky
Před 5 lety
2
Ozonový generátor - máte někdo zkušenost?
Bojuju už delší dobu s plísní ve vestavěné skříňce pod umyvadlem v koupelně. Asi jak se umyvadlo ro…
zubr487
Před 5 lety
6
Konvektory
Dobrý den, chtěla jsem poprosit o odborný názor na konvertory k velkému oknu. Projektant je automa…
specnaz84
Před 5 lety
2
Sklep
Zdravím, uvažují o zasypání (zalití betonem) sklepa. Sklep má cca 2m³. Máte s tím někdo zkušenosti?…
pernicek1
Před 3 lety
3
Šindel do skolnu 10°
Nemá někdo zkušenosti s pokládkou šindele do sklonu cca 7 - 10° ? Chtěl bych to na terasu ale je ta…
zdenna
Před 5 lety
3
Zrcadlová skříňka k umyvadlu a skříňce Kolo Traffic 90cm
Prosím o inspiraci, jakou máte zrcadlovou skříňku k umyvadlu a skříňce Kolo Traffic. V sérii Kolo T…
hanicka1991
Před 5 lety
2
Teplovodní podlahové vytápění
Zdravím, Vím, že je zde na toto téma již mnoho diskuzí, ale řeším teď realizaci nízkoteplotního vyt…
wampec
Před 4 lety
1
2
35
Rozbor vody
Zdravím, je tu nějaký ,,chemik,, který by mi mohl něco víc říct k výsledkům rozboru vody ?
gocovkaveru
Před 5 lety
2
Dlažba - kde vybrat? Zlínský kraj
Prosím kde v okolí Uh, Zlín na dlažbu? :slight_smile: kde je větší výběr..
vess
Před 5 lety
4
3D obklad
Prosím o zkušenosti s 3D obklady. Konkrétně mi jde o přidělání baterie a dalších udělátek do reliéf…
sviva
Před 5 lety
15
Prodat byt nebo vyšší hypotéku
Ahojte, zajímal by mě váš názor, která cesta při koupi nemovitosti je výhodnější. Když už myslím n…
skunkos
Před 5 lety
9
Rozvržení kuchyně
Dobrý den, prosila bych o pomoc co se týče kuchyně....Plánujeme ji do tvaru U. Potřebuji poradit, z…
verunky
Před 5 lety
9
Cena za projekt RD
Ahojte stavebníci, chcem sa poradiť o cene dnešných projektov RD. Plánujem stavbu dvojpodlažného c…
bayt
Před 5 lety
28
Izolace oken penou?
Ahoj, Zjistili jsme ze nemam izolacni pasky na oknech ( ze vnitr i z venku ) pres okno jde citit c…
zdenna
Před 5 lety
5
Vytápění plynem
Na kolik vás cca vyjde ročně vytápění patrového domu plynem?
tinabla
Před 5 lety
8
Tvarovky Iglů
Zdravím, mám dotaz, kdo má doma tenhle systém odvětrávání domu, jakou frakci štěrku nebo makadamu j…
luciekocur
Před 5 lety
1
Jak dlouho dojíždíte do práce?
Chtěla bych se zeptat, jak dlouho vám to trvá do práce (muži i ženě z rodiny), resp. co je pro vás …
hehe
Před 5 lety
1
2
41
Dešťovka na splachování-ano/ne?
Dobrý den, můžete mi napsat zkušenosti se splachováním dešťovkou?Rozvody jsme si udělali k záchodům…
molanmolab
Před 3 lety
1
2
42
Voda v samonosné šachtě na vrt vody
Prosím někoho kdo má zkušenosti s vodou v samonosné šachtě na vrt vody o radu. V říjnu nám firma vy…
elisskaa
Před 4 lety
14
V roce 2020 fix na 5 nebo 10 let?
Zdravím. Můj dotaz je prostý, existuje nějaká dlouhodobá predikce na růst úrokových sazeb od roku …
nicorodriguez
Před 5 lety
13
Vstup na terasu - schod ano nebo ne?
Dobrý den, aktuálně máme základovou desku a řešíme, zda při vstupu na terasu udělat schod nebo ne.…
gigi2
Před 5 lety
7
Návrh kuchyně L s ostrůvkem- váš názor
Ahoj, můžete mi, prosím, zhodnotit můj návrh kuchyně ve tvaru L s ostrůvkem. Ostrůvek má 1,6 m a je…
memollka
Před 5 lety
22
1
2
…
326
327
328
329
330
…