O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Věšáky na bundy a háčky
Dobrý večer, budeme rekonstruovat chodbu a nyní řešíme "detaily"a to konkretně háčky na bundy a kam…
kitlinka
Před 3 lety
1
Kolik vás stál hromosvod?
Zdravím všechny stavitele. Původně jsem hromosvod neplánoval, ale před kolaudací je paní od hasičů …
marekmaja
Před 3 lety
14
Tepelne cerpadlo Zeme/Voda ...zkusenosti
Ahoj vsem, po tom masakru s plynem a el. co letos probehl, durazne zvazujeme predelat nas projekt z…
mp77
Před 3 lety
31
Jak změnit vnitřní dispozici
Zdravím, naskytla se nám možnost o kousek zvětši jednu stranu domu. Bohužel by se dětem zvětšili po…
lucy97
Před 3 lety
3
HS portal nebo francouzské okno
Ahoj, co je lepší? HS portal mi porad nekdo vymlouva, ze je to tezkopadne a narocnejsi na udrzbu. J…
petros4
Před 3 lety
12
Úvěr ze stavebka od lišky nebo hypotéka?
V tuto chvíli řešíme úvěr ze stavebního spoření na koupi pozemku - 213tis. Naspořeno máme pouze 55 …
jozkakomosny
Před 3 lety
4
Elektrokotel + podlahovka
Zdravím, poprvé zapínám elektrokotel Protherm pro podlahové topení, který by mi měl ovládat termost…
wpavel
Před 3 lety
5
Smrad starého domu
Dobrý den, prosím o radu. Opravili jsme starší dům cca z 80 let. Vše je tu nové, jen spodní sokl je…
edison101
Před 3 lety
19
sponzor fóra
Přisávání ke krbovým kamnům
Ahoj,ptám se tady, jelikož krbař ještě neměl čas se na to podívat a nechci ho honit, ale potřebuju …
sokil
Před 3 lety
1
2
39
Dekorativni sterka
Dobry den, rada bych aplikovala dekorativni sterku kolem krbu, kuchyne a v koupelnach. Mate nekdo t…
tera12
Před 3 lety
1
Pracovní deska v kuchyni,3, bukové schodiště
Ahoj, prosím o radu. Máme bukové schodiště - vzorek viz odřezek dřeva (pod schodištěm bude kuchyň).…
jitka_vavrinkova
Před 3 lety
1
2
33
Ovládání žaluzií
Ahoj, mám dotaz hlavně na ty, kdo už aktivně využívají venkovní žaluzie. Jak nejpraktičtěji vyřešit…
kofejn
Před 3 lety
1
2
...
3
64
Terasa sibirsky modrin - kvalita prken
Zdravim vsechny, mame cca pul roku starou terasu z prken siborskeho modrinu, cena byla 950kc/m2 bez…
uhrin
Před 3 lety
2
Jaky zaklop pod pvc folii strechy
Zdravím všechny.. Bude se dělat plocha strecha graze kde bude jako finální krytina pvc folie kvuli …
slamer
Před 3 lety
2
Dveře z jídelny na terasu - rozměr?
Dobrý den, zajímá mě váš názor na šířku dveří, které budou vedle kuchyně a "za zády" jídelního stol…
sasynkamil
Před 3 lety
3
OSB štít a fasáda
Ahoj, chtěla bych poprosit ty, kdo mají zděný dům s vazníkovou sedlovou střechou a nad věncem zaklo…
noemi77
Před 3 lety
7
Kotel na dřevo
Budu teď rekonstruovat nějaké rodinné domky na pronájem a vzhledem k situaci vážně uvažuji o instal…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
2
34
Závlaha Hunter a vypouštění na zimu - jaký kompresor
Dobrý den, jakým kompresorem vypouštíte na zimu závlahový systém? Je potřeba kompresor s nějakým vz…
ufin22
Před 3 lety
4
Zimní režim - okna
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, zda mám okna v zimním režimu, nebo jak je přepnout? Okn…
sasynkamil
Před 3 lety
2
Minimální setup TČ s ohrevem TUV a topenim + peletova kamna
Zdravim, prosím, mohl by mi někdo napsat co přesně potřebuji k ohřevu TUV a topení do podlahy tepel…
wpavel
Před 3 lety
7
Nadměrný hluk od sousedů, jak řešit?
Ahoj, vím, že již bylo založeno více diskuzí na toto téma, ale všechny jsou nějak staršího data. By…
zdenek_valek
Před 3 lety
1
2
43
Problém se sousedem při stavbě
Pěkný den, prosíme, nemá někdo zkušenost či radu, co se sousedem, kterému se nelíbí průběh stavby?…
bastet34
Před 3 lety
10
Jaký zdroj vytápění pro roubenku?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký by jste nám doporučili zdroj vytápění roubenky... TZ máme vyp…
angelyn
Před 3 lety
21
Skleněný topný panel
Ahojte, máme podlahový topení, krb plánuju až napřesrok, tak mě napadlo, dát si na zeď do obýváku s…
zdenek_valek
Před 3 lety
1
Dveře prüm CPL touch dub astig
Ahojte, máte prosím někdo dveře Prüm CPL touch dub Astig, jakou jste k nim volili podlahu, případně…
pavlina_pau
Před 3 lety
1
RChle rostouci ker
Ahoj, mame zahradu, jilovita puda, hodne podz vody, u lesa a pole, kazdopadne my jsme celkem introv…
nikyliz
Před 3 lety
1
Nástrik zdí v sklepe
Dobrý deň. Poradíte mi prosím, čím steny v sklepe natrieť alebo nastriekať, aby sa nedrolili. Omiet…
s0t0
Před 3 lety
9
Srovnání pozemku. Poradíte jak upravit?
Přemýšlíme jak upravit pozemek u stavěného domu... Pozemek je svažitý - od zadní části domu až ke …
robertpok
Před 3 lety
7
Přechod krov omítka
Řešili jste nějak přechod fasády na krov - např. nějakou dilatační páskou, aby nedocházelo k popras…
jarin1
Před 3 lety
4
Kuchyňa - Brno
Zdravím, nemá niekto skúsenosti s niekým kto robí kvalitné kuchyne na mieru v okolí brna? Skúšali s…
artep1987
Před 3 lety
2
1
2
…
149
150
151
152
153
…