O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Poraďte prosím 🙂
Zdravím, mám na zahradě dva nezaevidované objekty na katastru nemovitostí. Takhle jsem to dostal od…
rajcatko1988
Před 3 lety
9
Stodola uprostřed obecního pozemku
Dobrý den všem, rádi bychom se poradili ohledně koupi pozemku, který je uspořádáním trochu specific…
milanq
Před 3 lety
4
Zámková dlazba - reálné náklady
Dobrý den, Rád bych se zeptal někoho kdo se orientuje, jaká je dnes velmi hrubě cena pojezdove (3.…
romank3
Před 3 lety
1
Pokládání velkoformátové dlažby na stěnu
Máte prosím zkušenost s lepením velkoformátové dlažby (60 x 120, 23 kg) na stěnu, konkrétně jako ob…
dyrup
Před 3 lety
5
Krytka airtrysky
Prosím nemáte někdo zkušenost s náhradní krytkou airtrysky viz foto níže? Hledám, jelikož mám jednu…
gabi_brozkova
Před 3 lety
1
Zábradlí na schodiště - tip na levné a pěkné
Máte někdo nějaké doporučení na levné a při tom pěkné zábradlí?Děkuji za kontaky ;-)
lokomotiva13
Před 3 lety
7
3D tisk na stavbě
Ahoj, určitě už všichni znáte 3D tisk plastových dílů. Chci se zeptat na Vaše zkušenosti, zda jst…
rumcajk
Před 3 lety
7
Interiérové zábradlí levně
Dobrý den, máte prosím někdo nápad jak realizovat zábradlí na galerii a schodiště v interiéru levně…
kofejn
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Jak rozvrhnout koupelnu?
Dobrý den, mohla bych poprosit poradit jak rozvrhnout koupelnu? Není to moc velká místnost a měla b…
zuzanka.k
Před 3 lety
13
Řasa na fasádě
Zdravím střecháci, máte někdo zkušenosti s řasou na fasádě? po 15 letech nové fasády se nám objevil…
travas
Před 3 lety
2
Věcné břemeno služebnosti sítí na pozemku města pro ČEZ. Proč mám platit já?
Potřebujeme připojit pozemek k elektřině. Město po mě chce za zřízení věcného břemene pro ČEZ 600 K…
edison101
Před 3 lety
5
Jak na konstrukci stropu.
Dobrý den, řeším, jak co nejelegantněji vyřešit následující situaci s izolací stropu a SDK konstru…
hu1
Před 3 lety
9
Sádrové omítky a penetrace
Ahoj, máme hotové v novostavbě sádrové omítky knauf. Připravuji se na malování, ale nejsem si jistý…
jarin1
Před 3 lety
12
Zázračný živý plot - Turkestánský brest. Co myslíte?
Vybíráme živý plot a zaujal nás tenhle rychlerostoucí listnatý plot, který má za rok vyrůst 1 - 2 m…
slunicko76
Před 3 lety
1
2
...
...
5
6
163
Stavební připojení elektřiny i po kolaudaci?
Zdravím, chtěla bych se zeptat zkušenějších ohledně přípojky na elektřinu. Jsme teď v dokončovací f…
jozkakomosny
Před 3 lety
7
Závazek k provozu statku
Dobrý den, Plánuji stavbu RD na pozemku sousedícího s pastvinu statku. Když jsem sousedovi předlož…
rendl76
Před 3 lety
5
Střešní okno a sousedi
Dobrý den, chci se zeptat :odkoupili jsme barák po baby a museli jsme ho skoro celý rozbourat. Svol…
milanq
Před 3 lety
1
2
32
Vytápění domu
Dobrý den. Budeme stavět nízkoenergetický dům (konkrétní tepelnou ztrátu budovy ráda dohledám, poku…
martin_fio
Před 3 lety
16
Okna RAL7021
Dobrý den, vybíráme okna na novostavbu, určitě nechceme antracit, ale zalíbila se nám barva ral 702…
henrybrno
Před 3 lety
4
Izolační pěna kolem komína
Dobrý den. Máme zateplenou půdu stříkánou pěnou. Teď před kolaudací. Přišel kominík a že pěna nesmí…
jarin1
Před 3 lety
5
Doporučte firmu na samonosnou bránu
Dobrý den, prosím, o vaše doporučení na nepředraženou firmu, která vyrábí samonosné brány. Budu rá…
oskar83
Před 3 lety
4
Martin cechovsky ostrava
Upozornuji na podvodne jednani u osoby jmenem Martin Cechovsky. Veskere podklady a info radi predam…
hilscherova
Před 3 lety
3
Boiler sání
Zdravim mam boiler s čerpadlem nechce se mi dělat díry skrz zed domu můžu to sání a výdech projet s…
zubr487
Před 3 lety
2
Konec fixace 10/2023
Ahoj, v mobilní bance mi u hypotéky svití červeným nápis sjednejte si novou úrokovou sazbu, konec f…
kopca89
Před 3 lety
5
Přístavba do patra, co je potřeba?
Ahoj, máme možnost staršího jednopodlažního rodinného domku. Chtěly by jsme přistavět patro, byt tř…
kopca89
Před 3 lety
5
Co dělat, když stavební firma prý nemá stavební deník?
Tak máme zkolaudováno, dojde k předání domu firmou. A k podpisu kupní smlouvy, co by nám měl kekupn…
milanq
Před 3 lety
21
HS portál dorazy
Dobrý den, máte HS portál opatřen dorazem pouze v dolní části, nebo i nahoře? Nám doraz namontovali…
kateee1111
Před 3 lety
6
Odvolání kraj
Ahoj, stavebníci, nemáte někdo zkušenost s odvoláním na kraj? Jak dlouho trvalo vyřízení odvolání a…
milanq
Před 3 lety
15
Roboticka zahradní sekacka
Dobrý den, mate prosím někdo zkušenost s výběrem robotické zahradní sekačky, aby se jen ,,náhodně n…
marta_kovar
Před 3 lety
12
Přidělani věnce na plastové vchodové dveře
Prosím o radu a možnosti. Přemýšlím jak přidělat dekoraci- např. Vánoční věnec na vchodové plastov…
martinakocianova
Před 3 lety
10
1
2
…
155
156
157
158
159
…