O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Patrový dům - půdorys
Zdravím kolegové, obracím se s prosbou o seriózní, věcné rady a poznatky. Jsme na počátku projektov…
alea1
Před 3 lety
9
Kotvení stožáru pro anténu a satelit
Dobrý den, dnes jsem od revizáka dostal info, že nelze kotvit stožár do komínu. Nemohl by mi dát …
mrquestion
Před 3 lety
10
Zalévání desky vodou
Zdravím, dnes jsme vylili beton do desky( někde 10 cm, někde i 25) tak se chci zeptat, jestli i v t…
franti_p
Před 3 lety
3
Jak vyfiltrovat vhodné nájemníky? Formulář?
Plánujeme pronajímat náš byt a nevíme, jak vyfiltrovat vhodné nájemníky. Čekám, že v této době se m…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
19
Příjezdová cesta - obec chce asfalt, světla,chodníky
Ahoj, Mám menší dotaz, chceme stavět a město vytvořilo územní studii, kudy má vést cesta a jak bud…
alea1
Před 3 lety
28
Výstavba - Navýšení ceny za materiál vs. smlouva o dílo
Ahoj, dokončujeme stavbu RD - dodavatelsky. Stavební firma nás vyzvala k tomu, abychom se "podíleli…
honzakubelak
Před 3 lety
7
Elektroinstalace v podkroví
Dobrý den, možná pro někoho hloupý dotaz, ale může se v podkroví tahat elektro kabeláž pro rozvody …
marek_15
Před 3 lety
1
Komín z ocelové trubky?
Zdravím, mám na chatě venkovní zděný komín který už se rozpadá Chtěl bych postavit komín nový a na…
turok111
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Hranaté velké truhlíky na terase, samozavlažovací - máte?
Ahoj, dali byste mi tipy na nějaké samozavlažovací - nebo obyčejné, záleží jak to máte - truhlíky, …
myfairlady
Před 3 lety
1
Přípojení elektřiny
Dobrý den, chci se zeptat, když mám na na hranici pozemku již zbudovaný elektrický pilířek (antoníč…
hankade
Před 3 lety
12
Zateplení podlah
Dobrý den, jak zateplit betonovou a dřevěnou podlahu? V přízemí je betonová (dům je sice podsklepe…
alinaf
Před 3 lety
1
Návrh designu
Zdravím, chtěl bych se zeptat na nějaké tipy, kde si nechat vyhotovit návrh designu venkovní omítky…
edcbubu
Před 3 lety
6
Top teramo
Ahoj všichni, máte někdo od firmy Top teramo terasu? Sháníme něco neklouzaveho a dobře udržovanéh…
majak78
Před 3 lety
6
Sedací souprava Viera z aska
Nemáte někdo prosím tuto sedačku? Mohla bych poprosit o reálnou fotku a případně jak jste spokojeni…
verkaf
Před 3 lety
1
Vlhkost v bytě. Rada s koupí odvlhčovače, případně jiné řešení.
Dobrý den, máme byt 1kk s loftovým patrem v podkroví (přízemí cca 30 m2, otevřené patro 10 m2). V …
ventilatory
Před 3 lety
11
Dům na klíč Nový Jičín
Zdravím, mám v plánu stavět v okolí Nového Jičína (pozemek mám). Ráda bych šla nejspíš cestou "Dům …
dusli
Před 3 lety
10
Soused a jeho problém
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Žádali jsme sousedy o podpis ke stavbě. Všichni souhlasili, jen j…
mellari
Před 3 lety
15
Terasa do mírného protisvahu, z čeho a jak odvodnit
Zdravím, máme dům v mírném svahu, ale terasa (a kus chodníku) není na straně z kopce, ale do kopce,…
prokopkopecny
Před 3 lety
8
Skladba podlahy v podkroví
Dobrý den, mám dotaz ohledně skladby podlahy v podkroví s teplovodním podlahovým topením. Samozřej…
josef1
Před 3 lety
4
Schodišťové madlo
Dobrý den, měl by někdo doporučení, kde objednat pěkně zpracované dřevěné schodišťové madlo? Děk…
kofejn
Před 3 lety
2
Decco 83
Zdravím, má někdo zkušenost s oken. profily Decco 83? Díky!
nejaga
Před 3 lety
1
Terasa, jak na základ?
Prosím o pomoc se základem pro terasu. Plánujeme sibiřský modřín. Terasa bude do „L“ ale bude celk…
andik.cz
Před 3 lety
6
Pokládka kari sítí
Zdravím, z jakého důvodu se uvádí, že by se neměli kari sítě dotýkat ztraceného bednění?
robohej
Před 3 lety
3
Betonový plot dílce, jaká je cena?
Zdravím, budeme budovat plot o délce 108m (4-dílce, nahoře rovný).... premyslíme nad betonovým plot…
spaghetka
Před 3 lety
1
2
39
Pojezdová dlažba
Ahoj všichni, sháníme pojezdovou decentní dlažbu. Chceme nějakou decentni viz.foto. Nemáte někdo…
martinakocianova
Před 3 lety
1
Pojezdová zámková dlažba šedá NEŽÍHANÁ
ahojky , prosím hledám zámkovku pojezdovou před garáž, bude napojena na betonové zatravňováky. Jeli…
verhal
Před 3 lety
1
Chodník k domu v mírném svahu z prodloužených schodů/nášlapů
Hezký den, začínáme řešit přístup k domu. Na 8 m máme cca 50cm převýšení a chtěli bychom to vyřeš…
pepitocz
Před 3 lety
2
Nadzemní bazén
Dobrý den, jdu si pro radu, ráda bych na zahradu bazén koukala jsem na tuto firmu, máte s touto fi…
lenca222
Před 3 lety
1
Jedno alebo dvojkrídle okná
Dobrý deň, poprosili by sme Vás o radu. Momentálne sme vo fáze, kedy si začíname vyberať okná. V ná…
coorky14
Před 3 lety
1
Trampolína - jakou byste doporučili?
máte někdo zkušenosti s trampolínou značky RCT? Nebo jakou značku byste nám doporučili, aby něco vy…
andik.cz
Před 3 lety
1
2
...
3
65
1
2
…
176
177