O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zatepleni pomoci korkovych desek
Dobry vecer, Nema nekdo nahodou zatepleny dum korkovymi deskami? A pokud ano, jak jste spokojeni a…
izarea
Před 3 lety
3
Vinyl - tmavý dekor (podobný ořechu, ořechu americkému apod.)
Dobrý den, vybíráme do domu podlahu a shodli jsme se s přítelem na tmavém dekoru. Z hlediska toho…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
Zařízení koupelny
Dobrý den, byl by zde někdo kdo by mi pomohl/doporučil rozmístění zařizovacích prvků v koupelně? Ro…
nejaga
Před 3 lety
12
Kotel značky Ravako
Ahoj, řešíme nyní rekonstrukci a v domě je instalován kotel Ravako typ 590 s napojením na komín a t…
rosta6
Před 3 lety
1
Velikost bazenu
Zdravim vas. Chtel bych se zeptat na vaše zkušenosti ohledně velikosti bazénu. Rozmyslím se mezi 6x…
ranovo
Před 3 lety
8
Best Valea, dali by jste si jako chodník?
Ahoj, dali by jste si to jako chodník k baráku? Ale nezatravňovat,ale vysypat mezery jemným štěrkem…
martin_hlavnicka
Před 3 lety
4
Dům na klíč - hledání firmy
Ahoj, nevim kam jinam se obrátit, našli jsme si projektanta/architekta. Na stávajícím pozemku je b…
tomi_28
Před 3 lety
7
Kolik je potřeba betonu na zahradní obrubník?
Budu dělat kačírek kolem domu. Nikdy jsem nebetonoval. Kolik mám koupit betonu na zahradní obrubník…
edison101
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Barva oken vs. podlahy
Ahoj, prosímvás, už z toho asi zešedivím :smiley:. Momentálně řeším jaký dekor oken zvolit tak, aby…
kofejn
Před 3 lety
10
Hypotéka
Dobrý den, jsme ve fázi rekonstrukce a díky současnému zdražení nám nejspíš nebudou stačit paníze n…
vladimirsvorba
Před 3 lety
2
VESTAVĚNÉ SKŘÍNĚ - 3 posuvné dveře - 3 kolejnice
Moc prosím o tipy, jak vyřešit vestavnou skříň se 3 posuvnými dveřmi, potřebuji, aby se všechny dve…
carbla
Před 3 lety
9
Inženýrské sítě přes developera_platební kalendář
Pěkné odpoledne všem. Chtěla bych se zeptat, prosím, kdo jste řešil inženýrské sítě přes developera…
lencus
Před 3 lety
1
Betonová stěrka - podklad
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jaký podklad stěny se dává betonová stěrka? Musí být stěna před…
raziel628
Před 3 lety
2
Hydroizolace - šalování pomoci XPS
Dobrý den, mohu se zeptat, jak máte řešenou hydroizolaci u desky, kde se šalovalo pomoci XPS? Barák…
kofejn
Před 3 lety
5
Senzoricka baterie
Dobry den, napadlo me mit na samostatnem wc senzorickou baterii. Ma vubec nekdo? Dali byste si ji z…
donpepe_al
Před 3 lety
1
Okap z vikýře?
Prosím majitele střech s pultovým vikýřem....kam máte sveden okap.svod z vikýře? Nějak nevíme, jak …
zinzin
Před 3 lety
13
Projekt kuchyne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká je adekvátní cena za projekt? Dělal mi ji známej, který si ře…
niknik123
Před 3 lety
1
Projekt RD
Ahojte👋Chystáme se na stavbu menšího RD.Ráda si vyslechnu vaše názory a popřípadě i rady co by jste…
tulda27
Před 3 lety
17
Dáváte do šatny okno či ne?
Chtěla bych Vás poprosit o radu, z vašich zkušeností...zda do šatny dávat okno či ne? Na obrázcích …
tulda27
Před 3 lety
17
Povinná územní studie, ano nebo ne?
Zdravím všechny stavebníky :slight_smile: Plánujeme stavbu rodinného domu. Pro ni jsme chtěli využ…
martin_saidl
Před 3 lety
21
Marmoleum MS kraj
Zdravim, nenajde se tady nekdo, kdo by mi dal tip nejlepe na podlahare, ktery pracuje s marmoleem? …
simsa55
Před 3 lety
1
Vikymont Kopřivnice - stavíte nebo stavěl s nimi někdo?
Zdravím, nenašel by se tu někdo kdo staví nebo stavěl s touhle firmou??? Nebo nemáte s nimi někdo n…
bakun13
Před 3 lety
23
Obklad na starou omitku
Pri rekonstrukci koupelny jsem odrbal stare kachle a zbytky lepidla viz. foto. A ted resim dilema c…
doog
Před 3 lety
4
Co je to za dlažbu
Ahoj, může mi prosím někdo pomoc identifikovat tuto dlažbu ? :slight_smile: :slight_smile:
mijunkacz
Před 3 lety
1
Technický dozor investora pro dřevostavbu
Chystáme se v letošním roce stavět dřevostavbu (montovaná, difůzně otevřená). Máme vybránu dodavate…
heluskas
Před 3 lety
21
Bioklimaticka pergola
Zdravím, rád bych se zeptal, jestli nemáte někdo bioklimatickou nebo hlinikovou pergolu v bílé b…
hoty
Před 3 lety
5
Zastavěné plocha a koeficient zeleně
Dobrý den, zajímalo by mě jak je to s výpočtem zastavenosti. Náš pozemek je rozdělen do dvou parcel…
milanq
Před 3 lety
8
Zahradní nábytek
Ahoj, jak se připravujete na jaro? U nás základ máme.o) Teď už jen doladíme detaily.
vikinoseznam
Před 3 lety
1
Jak na podlahové topení
Dobrý den, Našla by se tu dobrá duše, která by mi poradila, jak postupovala při stavbě sprchového k…
zubr487
Před 3 lety
25
Plot od firmy České ploty s.r.o
Zdravím, má tu prosím někdo zkušenost s ocelovými ploty (imperial) od firmy České ploty? Zajímalo b…
zdenek_valek
Před 3 lety
5
1
2
…
184
185
186
187
188
…