O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Vylevka - ano nebo ne?
Dobrý den, můžu se zeptat, jestli má někdo tuto výlevku? Jste s ní spokojeni? Můžu poprosit o přípa…
sklenarovaa
Před 3 lety
1
Zateplení ostění, jak opravit mezeru mezi zdivem a xps?
Dobrý den, mám zateplené ostění oken extrudovaným polystyrenem. Bohužel jsem si nyní všiml, že po…
roxtidy
Před 3 lety
14
Stavební firma Hoffmann, máte zkušenost?
Zdravím. Máte někdo zkušenost se stavební firmou hoffmann? Mají krásné projekty za celkem přízniv…
guteman
Před 3 lety
12
Vodomer na destovku
Zdravim, chtel bych se zeptat, jak nejlepe resit vodomer na destovou vodu? chapu ze kanalizace nec…
radim2015
Před 3 lety
14
Střešní fólie
Dobrý den, mám dotaz ohledně střešní fólie. Mám na střeše střešní fólií TONDACH FOL MONO. Jde mi o …
pyramis
Před 3 lety
2
Sadrokarton
Dobrý den, prosím znalé věci o pomoc. Máme bungalov rovná střecha (spirollpanel) na něm je natavený…
ajl007
Před 3 lety
13
Pohyb krovu a utržení od zdí?
Zdravím stavebníky, mám dotaz, jestli je možné, aby se pohnul krov během posledního týdne tak moc, …
oskar83
Před 3 lety
1
2
...
3
85
Vrtaná studna Třebíč
Prosím o doporučení firmy na Třebíčsku specializující se na vrty. Děkuji
jirkajn
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Stavební firma Liberecky kraj
Ahoj všem, chtěli bychom stavět RD, aktuálně jsme ve fázi tvorby projektu a na podzim bychom rádi z…
jirkajn
Před 3 lety
4
Inspirace
Zdravím, plánuju si na zahradě postavit nějaký dřevěný zahradní domek nebo chatku na občasné víkend…
petrmm
Před 3 lety
2
Interiérové dveře dub halifax. Jaká podlaha?
Ahoj, je tu prosím někdo, kdo má interiérové dveře dub halifax? Jakou podlahu jste zvolili? Plánuje…
pavlina_koudelkova
Před 3 lety
2
Jak sehnat stavební firmu a situace na stavebním trhu obecně
Vážení stavebníci, jelikož je situace na stavebním trhu díky nedostatku kapacit velmi kritická z …
guarrdian
Před 3 lety
1
2
41
Zdění na mokrý porobeton/Ytong
Zdravím stavebníci, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti se zděním na mokré zdivo. …
zubr487
Před 3 lety
2
Vestavěné spotřebiče
Dobrý den, budeme dělat novou kuchyni a zalíbili se nám vestavěné spotřebiče ( doposud máme volně s…
puhelin
Před 3 lety
6
Jak jste dělali hydroizolaci soklu?
Zdravím, chtěl bych se prosím optat, jak jste dělali detail hydroizolace soklu? Mám přesah pásu …
roxtidy
Před 3 lety
25
Zaklady Cena
Zdravim :slight_smile: ,budu stavet nedaleko Tisnova,, na Morave. Chci se zeptat jestli nabidnuta c…
n_ergy
Před 3 lety
27
Potřebuji pomoc
Dobrý den , někdo nějaký nápady na nějaký zlepšení ? Zádveři a technická místnost musí zůstat Ze …
xkarlos
Před 3 lety
13
Zateplení stropu bungalovu
Zdarec lidi, mám dotaz. Stavím bungalov s valbovou střechou. V projektu mám zateplení vatou :150mm …
xkarlos
Před 3 lety
21
Odhlášení věcného břemene
Ahojte, mám dotaz dělal někdo z Vás odhlašení věcného břemene z nemovitosti u zemřelé osoby ? chcem…
selskyrozum
Před 3 lety
3
Lepený vinyl - Gerflor Creation 55 vs. Floor Forever Extreme?
Zdravím, chtěl bych se zeptat na názory na tyto dva modely podlah. Gerflor mi přijde jako celkem ji…
jindra_pompo
Před 3 lety
1
Závěsný WC nosnost
Děláme rekonstrukci stareho bytu a jsou tam slabe zdi, tak se bojím dávat na WC závěsný záchod.Gebe…
kofejn
Před 3 lety
10
Navrnh kuchyne v panelaku
Dobry den dostala jsem navrh kuchyne, prosim o radu, zda se Vam to libi nebo zmena. Drevodekor bude…
jeslan
Před 3 lety
1
2
34
Dětská zábrana na shodiště
Zdravím všechny, jsme ve fázi, kdy řešíme zábranu na schodiště pro našeho prcka a jelikož máme vol…
puhelin
Před 3 lety
5
Fenolická pěna
Zdravím vás chci se zeptat jestli jste nahrazovali fenolickou pěnu mám ji psanou přes věnec je to š…
obludak
Před 3 lety
5
Zrušení věcného břemene na KN - jak napsat žádost?
Ahojky, hledám na netu vzor, podle kterého bych napsala žádost o zrušení (výmaz) věcného břemene u …
chersi
Před 3 lety
1
2
47
Podřezání domu
Podřezání domu - je to priorita před veškerou rekonstrukcí, nebo je možné udělat podlahy atd. aniž …
romklim
Před 3 lety
15
Vegetační (zelená) střecha - zkušenosti
Ahoj, pár diskuzí tu je, ale spíš o založení zelené střechy. Mě by zajímalo, jestli tu je někdo, kd…
romklim
Před 3 lety
2
Kuchyne ASKO
Ahoj..muzu poprosit o zkusenosti s kuchynemi z ASKA, kdo mate? Moc dekuju.
zuzapraha
Před 3 lety
3
Senzor čistoty vzduchu - IKEA? jen snímání co2, jaký?:)
Ahoj, nevíte o nějakém pěkném měřidle kvality vzduchu? líbí se mi ten z ikey, je překrásný, ale píš…
oujee21
Před 3 lety
3
AR okenní technika
Zdravím, máte někdo okna od AR okenní technika ? Jak jste s nimi spokojeni ?
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
2
1
2
…
196
197
198
199
200
…