O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
CYKY 4X10MM2
Zdravim, potreboval bych poradit cim a jak bezpecne napojit (prodlouzit) privodni kabel do domu CYK…
amorgunov
Před 3 lety
7
Snížení silničních obrubníků
Zdravím, má někdo zkušenost se snížením silničních obrubníků? Máme v plánu zrušit předzahrádku pře…
kekita
Před 3 lety
4
Kolejnicena bazén
Dobrý den, prolezl jsem internet a nemohu najít samostatný prodej kolejnic, které se dávájí k bazén…
danula85
Před 3 lety
1
Povoleni na stavbu plotu
Zdravim, chtěl bych se zeptat, zda se mě musí soused ptát či žádat na povolení na stavbu plotu. Zaj…
nostra123
Před 3 lety
4
Izolace a těsnění mezi kouřovodem a zdí
Dobrý den přeji, chtěl bych vás požádat o radu jak postupovat s izolací či těsněním. Zrušil jsem pr…
bluegoof
Před 3 lety
1
Okna - tepelné prostupy
Zdravím, prosím o radu. Rekonstruujeme dům, k naší žádosti nám firma zaslala dokument k oknům a jej…
cyklos
Před 3 lety
4
Fasáda a plíseň ?
Rodiče mají starší dům. Velmi často se vyskytovala a vyskytuje v pokojích plíseň. Od doby co se 2 …
smajlik345
Před 3 lety
5
Mokrý roh u podlahy
Zdravíčko, chtěl bych se zeptat, jak bojovat s mokrým rohem v místnosti. Souvisí to nejspíše s tím,…
zubr487
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Podpis zesnuleho souseda
Potrebuji podpis sousedu k ohlaseni stavby, bohuzel jeden z vlastniku SJM zemrel a dedicke rizeni n…
milanq
Před 3 lety
6
Povolení na stavbu plotu
Je nutné žádat o povolení na stavbu plotu? Plot tu původně je starý dřevěný, chceme místo něho plot…
esmeralda2
Před 3 lety
6
Hrubá stavba
Dobrý večer, Měla bych dotaz ohledně rozpočtu. Firma, která mi bude stavět domek mi poslala rozpoč…
pavlanoso
Před 3 lety
5
TČ vzduch-voda - uvedení do provozu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti se zprovozněním teplovodního podlahového vytápě…
veronika_svobodova_skodova
Před 3 lety
12
Rezavá krbová vložka, kondenzace vody?
Máme krbovou vložku s TUV vyměníkem, Bef 730 Aqua, jak je v obestavě, tak máme dole mřížky, tak jak…
vladimir_sacha
Před 3 lety
3
Hliněný sklep k novostavbě
Je tu někdo, kde dělal hliněný sklep u novovstavby? Zvažujeme malý sklep vedle domu, ale teď jsou t…
vladimir_sacha
Před 3 lety
6
Vzhled střechy Prefa v barvě P.10 hnědá
Ahoj všichni, nemáte někdo prosím na domě jakoukoliv střešní krytinu od Prefa v barvě P.10 hnědá (…
michalaron1
Před 3 lety
3
Hnědá plechová střecha
Dobrý den, máte někdo plechovou střechu v hnědé barvě...nikde nemůžu najít reálné fotky. Nejlépe im…
mbb2214
Před 3 lety
1
Nápady a tipy před zahájením stavby
Zdravím, na jaře začínáme stavit RD svépomocí a již teď přemýšlím na co si dát pozor při stavbě hru…
mbb2214
Před 3 lety
1
Smart home - má smysl kabeláž do hvězdy, nebo vše řešit bezdrátově?
Ahoj, nyní řešíme elektro u novostavby a stojíme před otázkou "smart home"... Hodně lidí mi doporuč…
petr86
Před 3 lety
3
Dřevostavba...krbová kamna s výměníkem či bez
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo v dřevostavbě krbová kamna s výměníkem či krb…
dawin
Před 3 lety
5
Varna deska s digestori
Ahoj, chtěla bych poradit s varnou desku s digestori... Koukala jsem na AEG, ale ta je dost drahá, …
michal_rybar
Před 3 lety
1
2
38
Vhodný druh elektrického vytápění
Prosím do diskuze: budu potřebovat vytápět starý domek, obytná část 1+1, cca 38m2, zateplené strop…
zubr487
Před 3 lety
11
Odvrácení stavebního povolení po podepsání souhlasu
Dobrý den, potřebovala bych od někoho prosím poradit. S manželem jsme sousedům podepsali stavební …
franti_p
Před 3 lety
9
Dům na klíč v okolí Brna
Ahoj, asi neumím hledat, ale doporučí někdo dům na klíč v okolí Brna ? forma zděné stavby. Nejlépe …
tomus
Před 3 lety
3
Stropní vytápění
Dobrý večer, s manželem se rozhodujeme ohledně stropního topení. Jelikož vyjde obojí zhruba na stej…
travas
Před 3 lety
28
Souhlas sousedů se stavbou - úmrtí jednoho z nich
Potřebuji poradit ohledně souhlasu sousedů se stavbou. Budeme stavět RD a žádost o stavební povolen…
milanq
Před 3 lety
12
Řídící systém formy Tenaur s tepelným čerpadlem IVT a FVE
Zdravím, stavíme rodinný dům, máme již objednáno tepelné čerpadlo od IVT, našel jsem na internetu f…
sikovnytata
Před 3 lety
7
TČ vzduch-voda - vzdálenost od stromu
Zdravím, chci se zeptat zda nekdo nevíte, jaké vzdálenosti před TČ vzduch-voda se můžou na zahra…
sikovnytata
Před 3 lety
6
Rozmístění spotřebičů a ostrůvek
Ahoj, v kuchyni plánujeme dlouhé 1,65m fix okno "střílnu" zarovnanou s pracovní deskou. Můžete se …
jit321
Před 3 lety
17
Vnitřní vybavení skříněk
Dobrý den, rekonstruujeme stávající dům včetně kuchyňské linky. Udělala jsem si zatím sama návrh a …
evik1976
Před 3 lety
2
Zlepšila se vám nějaká oblast v životě po přestěhování se do vlastního a třeba většího?
Čekáme až nám dostaví nový byt, já už se hrozně moc těším, o to víc mě to štve už tady v nájmu, a k…
myfairlady
Před 3 lety
30
1
2
…
204
205
206
207
208
…