O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Kuchyně do U
Ahoj, mohla bych vás poprosit o radu, jak uspořádat kuchyni viz plánek? Vůbec nevím jak udělat, aby…
marketaskra
Před 4 lety
6
Hliníkový plot Luxline vs Rolux
Ahoj, dozdil jsem plot ze betonových tvarovek a nyní bych chtěl do něj vložit hliníkový plot včetn…
petraxname
Před 4 lety
15
Pokládka střešních tašek - pravidla?
Zdravím všechny a prosím o pomoc, ty co vědí, jakým způsobem se kotví tašky proti větru. Máme sklon…
josef1
Před 4 lety
6
Soukromá prijezdovka na pozemek
Stavební úřad tvrdí, že nemůžeme vybudovat a nepředat městu cestu. Pokud bude soukromá, tak bychom …
jose10r
Před 4 lety
16
Stavebni dozor
Dobrý den. Obracím se na Vás všechny o radu. Stavíme rekreační domek, stavební povolení a všechny n…
marian1978
Před 4 lety
5
Dlazba pod zahradni domek
Dobrý den, pod zahradní domek se chystám udělat dlažbu ze zatravňovacích tvárnic, které budou pros…
zahradnichatkacz
Před 4 lety
2
Má někdo doma malé broučky-pisivky? Dá se jich zbavit?
Bydleli jsme ve starém vlhkém domě a tam nám převážně na stěnách lezli malinkatí broučci, pravděpod…
zuzana_zifcakova
Před 4 lety
10
Spínače na světlo dát před vstupem do místnosti nebo v místnosti?
Ahoj, řešíme nyní elektroinstalaci v domu a mám takový "blbý" dotaz, ale nemůžeme se rozhodnout. Dá…
edison101
Před 4 lety
11
sponzor fóra
Projekt bungalovu na důchod
Prosím, poraďte, co byste na projektu změnili? Jedná se o projekt domu na důchod, ve kterém budu ží…
marie_beranova
Před 4 lety
17
Připojení ke kanalizaci na sousedově pozemku
Dobrý den, mám dotaz ohledně připojení novostavby rodinného domu na kanalizaci. Řešíme nyní stavebn…
milanq
Před 4 lety
7
Jaký váleček na SDK? (začátečník)
Přátelé, nemáte někdo shrnutí, co a jak s natíráním sádrokartonu? Čtu že nejlepší váleček, nylon, 1…
alexandr_darius_maximilian_rad
Před 4 lety
1
Venkovní žaluzie a použitý 4 x překlad
Zdravím, Chci se poradit. Až při dokončení hrubé stavby, jsme se rozhodli, že chceme u 5 oken venk…
jandour
Před 4 lety
8
Zneužití vodoměru
Dobrý den, předem se omlouvám asi za blbý dotaz. Koupili jsme pozemek už včetně přípojek s šachtami…
japona
Před 4 lety
3
Ceny pozemku - prosinec 2021, středočeský kraj
Dobrý den, zvažujeme koupi pozemku 30km (25min jízdy) od Prahy v poklidné obci o 400 obyvatelích, …
norikakaa
Před 4 lety
14
Jak poznat zavzdušněné PT?
Ahojte, pořád ladím PT a za prvé mám realitvně velkou spotřebu a za druhý mi přijde, že i když topí…
zdenek_valek
Před 4 lety
1
2
48
Kotel Viadrus - nevyskočí teplota
Máme nový kotel Viadrus U22. Starý kotel byl bez problému, ale nový je děs a hrůza :smiley: Jedná s…
smajlik345
Před 4 lety
3
Smlouva - pozemek se sítěmi pro rok 2023
Dobrý den, v měsíci lednu bychom měli podepisovat smlouvu o smlouvě budoucí, kde předmětem prodeje…
hamm
Před 4 lety
1
Prosim o nazory ke kuchyni
zdravim, chtel jsem vas pozadat o nazor na mozne usporadani kuchyne. dum zatim nestoji, takze se da…
artep1987
Před 4 lety
14
Jak na skvrny po kávě nebo čaji?
Co používáte na skvrny na nádobí, které nechtějí slézt, klasické čistící prostředky mi nepomáhají, …
marvac
Před 4 lety
2
Rekonstrukce ano nebo ne
Ahojky líbí se nám jeden domeček starý víc jak 80 let , chtěla bych se zeptat , myslíte že by jsme …
kntsz
Před 4 lety
29
Okna od koho a jakou barvu
Ahoj zdravím všechny stavitele, už jsme se konečně dočkali, stavba povolena a začínáme zarizovat a …
roxolanka
Před 4 lety
1
2
38
Sádrokartony na stropě
Myslíte si že je strop připravený dobře na sádrokartony? Že jak tam je dřevěný strop že tam nemá vi…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Alfahaus. Máte zkušenost s touto firmou?
Máte někdo zkušenosti s firmou alfahaus,která staví dřevostavby. Nikde jsem nenašel na tuto firmu r…
runner333
Před 4 lety
29
Prostup tepla - porovnání
Dobrý den, řeším nacenění a výběr oken a jsem "v pasti" :slight_smile: Jdu si pro radu, než se více…
panlorenc
Před 4 lety
11
Kamna se spodním pyrolytickým hořením Walltherm a podobná
Dobrý den, Měl bych dotaz na kamna se spodním pyrolytickým hořením Walltherm a podobná, máte li s n…
luboscharvat
Před 4 lety
1
Skrvny na SDK strope v koupelně
Zdravim, vim, ze problematika vlhkych skvrn na strope je obsirna a neexistuje univerzalni rada, ale…
ventilatory
Před 4 lety
8
Prosím o pomoc zda je tento postup v pořádku ? Způsob zateplení
Aktuálně se děla zateplení fasády chci se zeptat zda má vliv na polyester tento způsob ze mi přijde…
wpavel
Před 4 lety
14
Neschopný projektant - vrácení zálohy
Krásný den všem :) Chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo řešili podobný problém jako my - s manž…
jindra_tuma
Před 4 lety
1
2
49
Poradíte s barvou a nakombinování fasády?
Zdravím, nevíme si rady jak nakombinovat dvě různé barvy fasády. Chtěli bychom světlou a tmavě šedo…
ajagachova
Před 4 lety
13
Utěsnění elektroinstalačních krabic
Dobrý den, jak dotěstnit krabice od zásuvek a vypínačů? Elektrikář na některých místech odflákl s…
ajagachova
Před 4 lety
6
1
2
…
209
210
211
212
213
…